5 szexi ajándék tipp nőnapra - Idén vedd le a párodat a lábáról

Írta Petra - Szexvitál 2019-03-04 0 Hozzászólás

Biztosan azt gondolod, hogy még csak most lett vége a Valentin-napnak és amúgy is pár hónapja volt a karácsony, elég már ebből a meglepetés dömpingből… Hidd el, hogy mire a cikk aljára érsz, meg fog jönni a kedved a nőnaphoz, és tűkön ülve várod majd a pénteket!

A másik általános álláspont valahogy így hangzik: Miért kellene csupán egy napon tisztelni és szeretni a nőket, amikor az év összes többi napján is ugyanígy kellene tennünk? Ez természetesen így is van, de miért ne lehetne egy kinevezett ünnepnap? Nos, nekünk az a véleményünk erről, ha már itt van az alkalom, akkor élvezzük ki fenékig… Mindjárt eláruljuk, hogyan!

Mi is pontosan a nőnap? 

Mielőtt előre szaladunk az ötletekhez, tudod egyáltalán, hogy mit ünneplünk ilyenkor? 1857-ben New York-ban 40 000 varrónő vonult az utcákra tüntetni az elfogadhatóbb munkakörülményekért és a magasabb fizetésért. Ez volt a nőnap legelső kezdeményezése, majd kilenc évvel később vált hivatás szerűvé a nők munkavégzése, ezzel megszüntetve a kötelező otthon ülést. Több köztes mozzanat után végül 1917-ben rögzült a március 8-a, amikor is a nők szavazójogot kaptak Oroszországban a polgári kormány megalakulásával. 

Ezek szerint sokkal több van a szokásos virág&csoki kombó mögött, ami mára maradt a nőnapból, de az is tény, hogy egyre jobb a helyzet a nők egyenjogúságát illetően. Ezen felül miért ne szentelhetnénk az évben egy napot azoknak a nőknek, akik nagy szerepet töltenek be az életünkben: akik a világra hoztak, akik elviselnek, sőt szeretnek minden nap, akikre rábíznánk a gyerekünket, akik finomakat főznek ránk, akik segítenek összetartani az életünket… a lista igen hosszú, pár csalafinta ötlettel pedig te is színt hozhatsz az idei nőnapba a partnered számára! 

Nem mindegy, hogy indul a nap 

Ez is csak egy péntek? Felejttesd el a szürke hétköznapokat álmaid asszonyával! Előző este kapcsold ki az ébresztőóráját, helyette pedig lepd meg a kedvenc számával és lágy simogatással, amire garantáltan boldogabban fog ébredni. 

Ha már reggel…

… akkor dobd be magad! Nem is gondolnád, hogy egy rántotta elkészítése egy tejeskávéval nem is olyan nagy kunszt, ha pedig még szerzel hozzá egy szál virágot vagy néhány felaprított gyümölcsöt, garantáltan nyert ügyed van. 

Már reggel alig bírsz magaddal? Akkor mit szólnál, ha a gyümölcsöt egészen alternatív módon fognád fel, például egy banán formájú vibrátorral! Bohókás meglepetés, és garantáltan venni fogja a lapot! 

Öltöztetni is imádni fogod, nem csak vetkőztetni!

Minden nő rajong a ruhákért, ez törvényszerű. Sok magazin javasolja, hogy nőnapra vegyél a barátnődnek valamilyen ruhát, de megértjük, ha nem tudod mit kezdj magaddal a bőség zavarában… A reggeli öltözködésnél készíts oda a ruhái közé egy vibrációs bugyit. 

Készen állsz az egész napos mókára? Vedd át az irányítást, és parancsolj rá a barátnődre a nap különböző szakaszaiban, hogy mikor, mennyi ideig és milyen fokozaton kapcsolja be a rezgő kis játékszert. Akár megkérheted, hogy közben indítson videóhívást, hívjon fel vagy készítsen pár fényképet, hogy biztosan tudd, nem szegte meg az ígéretét. 

Nőnapi ajándékként add neki a leghosszabb előjátékot, hogy mire este találkoztok, már alig bírja magán tartani a ruhát! 

Csomagolj útravalót is

Csempéssz be a csajod táskájába egy adag vágyfokozó cseppet. Később kérd meg, hogy nézzen be a ridikülbe, és a délutáni kávéjába keverjen két pipettányit, majd figyelj és élvezd a hatását. A növényi alapú étrend-kiegészítő folyadéknak semmilyen negatív mellékhatása nincs, csupán egy pozitív van, aminél inkább nem lőjük le a poént, de garantáltan nem fogsz unatkozni! 

Készen állsz az estére? 

Az egész napos izgatottság után meghagyjuk neked a főszerepet, viszont előjátékhoz segítségül hívhatsz még egy jó barátot, az ujjvibrátort. Mivel ez a nap a nőkről szól, ezért 100%-ig az ő kedvükben szeretnénk járni, amit ez a kis kütyü is biztosítani fog. A bármelyik ujjra felhúzható mini motoros vibrátor igazi ínyencség a G-pont számára amellett, hogy meglehetősen felturbózza a hangulatot. 

Csináld végig a fentiek szerint az egész nőnapot, ha mered, de azért semmiképpen se hagyd ki a romantikát. Néhány mécses, egy szép csokor és egy isteni vacsora mindig kell az alkalomhoz. Szóljon tehát a nőnapotok a figyelemről és a kényeztetésről! 

Nem tudod minek örülne a párod igazán? Válassz egy meglepetés dobozt, amiben biztosan lesz olyan ajándék, ami a kedvencévé válik majd.

 

Véleményed