Hogyan gazdagodj meg egy webkamerából? - Mindent a szexkamera oldalakról

Írta Szexvital.hu 2019-09-30 0 Hozzászólás

Hogyan vannak felépítve a webkamszex oldalak? Mennyit lehet vele keresni? Miként lehet csatlakozni egy ilyen oldalhoz? Mik az előnyei és a hátrányai? Mivel adhatod el magad a legjobban? Lerántottuk a leplet a szexkamerás oldalakról! 

Az internet teljes mértékben megreformálta az üzleti szférát, ami alól a “legrégebbi szakma” sem kivétel. Régen bordélyházakba jártak a szexualitásra áhitozók, esetleg áldoztak a prostitúció oltárán, később pedig lopva szerezték meg az újságosnál a legújabb PlayBoyt. A régebbi rajongók bizonyára emlékeznek a szexfilmekre a 90-es évekből, amit a hazai pornó király KOVI terjesztett, akinek a nevéhez 150 leforgatott és elismert felnőtt tartalom fűződik. 

Akkoriban még megvolt a hangulata és a titokzatossága a szexnek, az emberek cserélgették, adták-vették a már elnyűtt VHS-eket. Ezzel szemben ma már mindenről a szex köszön vissza, csupán internetkapcsolathoz és egy csatlakoztatható eszközhöz van szükség, hogy az ember töméntelen mennyiségű pornóhoz jusson. A szexvideók millió fajtájából lehet válogatni, ami láthatóan ki is elégíti a közönséget. 

A pornóipar mindig is egy gyümölcsöző üzlet volt az összes résztvevő számára. Az internet előtt is 50 billió dollárban születtek sorra a témában a magazinok, DVD-k és újságok, ehhez képest el tudjátok képzelni, hogy az internet mekkora előrelépés volt a szegmens számára. A hálónak köszönhetően a tartalom előállítás és terjesztés gyerekjáték lett, több olyan platform működik, ami naponta több, mint 90 millió felhasználót szolgál ki. 

Méghozzá nincs megállás! A Pornhub, mint az egyik vezető online felnőttfilmes szolgáltató a tavalyi évben 33,5 milliárd látogatót tudhatott magáénak, ami mellett a videós bázisuk is szép számmal növekszik, hiszen évente körülbelül 4,79 millió új videót töltenek fel rá (2018-as adat). Ebből is látszik, hogy a szexvideók roppant sikeres vállalkozásnak bizonyulnak. 

A pornó oldalak egy nagy közösséggé nőtték ki magukat, ami együtt növekszik, formálódik és válik egyre színesebbé. Természetesen a szexre mindig is óriási volt a kereslet, ami az első szexvideó óta növekszik - ez az 1800-as évek végére datálható. A legjobb az egészben, hogy az online szex mindenki elé nyílt kapukat tár, lehetőséget és üzleti ajánlatot ad bárkinek, akinek van hozzá affinitása. Méghozzá megéri, hogy legyen! 

Tartalomjegyzék:

Webkamerás szexvideók
Hogyan lehet neked is szexkamerás vállalkozásod? 
Az alapok
Hogy néz ki a regisztráció
Mire van szükség az elinduláshoz?
Hogy vannak a munkaórák? 
Mennyi pénzt lehet keresni? 
Milyen műsor típusokra lehet számítani? 
Milyen eszközöket érdemes beszerezned?
A szexkamerázás előnyei
A szexkamerázás hátrányai
Megbízható kamerás oldalak, ahol elindulhatsz
Végül zárjuk a cikket néhány motiváló sorral, amit a külföldi szexkamerás modellek nyilatkoztak

Webkamerás szexvideók

Más néven a camming azt jelenti, hogy egy modell élő adásban szórakoztatja az interneten keresztül a nézőjét. Alec Helmy, az Xbiz publishere szerint a szexkamerás felvételek a pornóipar motorjai. Már 2013-ban, amikor még sokkal inkább gyerekcipőben járt ez a témakör, mint most, 1 billió dollár volt ezeknek az oldalaknak a bevétele a New York Times szerint. Ez azóta természetesen hatványozottan megugrott, mellesleg egyre többen csatlakoznak a modellek és a nézők köreibe is. 

Az alapvető különbség egy rögzített és feltöltött pornóvideóval szemben az, hogy ez egy privát show, ami sokkal személyesebb jellegű, hiszen a modell közvetlenül az őt választó felhasználóval kerül kontaktba. Ez a fajta szexuális szolgáltatás jóval interaktívabb, mintha csak elindítana a delikvens egy videót. Egyébként a rögzített pornóvideókat is fel lehet tölteni, a Pornhubnak például kiváló partnerprogramja van, ami a regisztráció és a tartalom feltöltés után bevételt is ígér, sőt, a legtöbb webkamerás oldal is ad lehetőséget az offline értékesítésre, de vegyük át sorra, miképp válhat valaki szexkamerás modellé.

Hogyan lehet neked is szexkamerás vállalkozásod? 

Ahhoz, hogy közelebb kerülj a témához a legjobb, ha egy konkrét példán keresztül mutatjuk be ezt a folyamatot. Az egyik legnagyobb webkamerás oldalt ismerheted most meg, a MyFreeCams.com-ot.

Az alapok

Mint mindennek, ennek az üzletnek is vannak kitételei. Az első és a legfontosabb, hogy már betöltötted a 18. éved, vagyis felnőtt korú vagy. Általában van egy felső korhatár is, de ez a legtöbb helyen eltérő, a MyFreeCams 45 évig várja a hölgyek jelentkezését. A hiedelmekkel ellentétben nem feltétlenül van szükség meztelenségre, saját magad alakíthatod ki a feltételeidet, éppen ezért gondolják sokan ezt egy önmegvalósítási folyamatnak a pénzkeresés mellett. Számos felhasználó vágyik gyengédségre vagy egy jó beszélgetésre, de azért a többség ragaszkodik a pucérkodáshoz és a szexuális tartalomhoz. Ha szeretnél több véleményt is meghallgatni, akkor nézz körül az MFC TV oldalon, ahol az ott dolgozó lányok saját élményeiket osztják meg. 

Hogy néz ki a regisztráció

Az oldalhoz való csatlakozás teljesen ingyenes és nagyon egyszerű. Nincs más dolgod, mint felmenni a www.myfreecams.com oldalra és a jobb felső sarokban rákattintasz a “Create a Free Account” gombra, vagy jobb oldali oszlopban a “Create Account” gombra. Ha megadtad a felhasználóneved, az email címed és a jelszavad, akkor az email fiókodban meg kell erősíteni a MyFreeCams által küldött üzenetben a regisztrációdat. 

Miután beléptél a menüt a jobb oldali oszlopban találod. Számos beállítás mellett formálhatod a saját profilodat, feltölthetsz képeket magadról, megadhatod a testi és a személyes adataidat, személyre szabhatod a megjelenést. Ami először szembe jön velünk az oldalon, az mind a felhasználói szinten enged betekintést. Hogy hogyan lehetsz te is modell az oldalon, az már egy kicsit jobban el van dugva: A honlap legalján találsz egy “Become a Model” gombot, amit ha megnyomsz általános információkat fogsz találni, amiket mi is taglalunk itt a cikkben. Ha viszont a modell regisztrációt keresed, akkor vagy a szövegből, vagy IDE kattintva juthatsz el a jelentkezési laphoz. 

A regisztrációs lap néhány információval indít, illetve egy email kontakttal, ahová nyugodtan lehet fordulni a kérdéseiddel. Már az elején kiválaszthatod, hogy modellként vagy studióként szeretnél regisztrálni. Ezután meg kell adnod a teljes valódi nevedet, az emailcímed, szükség van egy bemutatkozásra, illetve 4 db fotóra. Ha ezzel megvagy akkor elküldöd, ők pedig majd jelentkeznek a további teendőkkel kapcsolatban. 

Mire van szükség az elinduláshoz?

Azért választják sokan ezt az utat, mert csupán néhány dolog kell hozzá, ami általában megtalálható egy háztartásban: egy laptopra vagy számítógépre, nagy sebességű internet hozzáférésre és egy jó minőségű webkamerára. Már ki is nyílik előtted a világ!

Hogy vannak a munkaórák? 

Az egyik legnagyobb előnye ennek a tevékenységnek, hogy teljesen kötetlen! Akkor kezdesz neki és akkor hagyod abba, amikor csak szeretnéd, azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy ezek többnyire külföldi oldalak, így az időeltolódással számolni kell, ha több kuncsaftra szeretnél szert tenni. A hazai modellek többnyire reggel 7 körül kezdenek, ilyenkor Amerikában pont esteledik és nagyobb a forgalom az interneten. 

Mennyi pénzt lehet keresni? 

Ez természetesen számtalan dologtól függ: mióta és mennyit dolgozol, mennyire vagy bevállalós, mennyire vonzó a személyiséged, mennyire vagy ezáltal népszerű… Az adatok nagyban eltérnek egymástól. A MyFreeCams elmondása szerint ők fizetnek a legjobban a modelljeiknek, a honlapon elköltött dollárok 60%-át. Ez azért fontos, mert rengeteg webkamerás oldal húzza le a dolgozóit, így aztán a befektetett energia van, hogy nem igazán térül meg. 

A legsikeresebb MyFreeCams modellek havi 50 000 dollárt is kapnak (közel 15 millió forint), de sokan elérik a 10 000-ret is. Sokszor hangsúlyozzák, hogy a legnagyobb webkamerás szexoldalként ők fizetik a legmagasabb jutalékot tekintve, hogy a bruttó bevételnek több, mint a felét odaadják, míg a legtöbb oldal 20-50% között mozog. 

A kifizetés rendszeresen zajlik minden hónap első és 16. napján. A díjazás módja lehet egy egyszerű banki átutalás, közvetlen banki befizetés, különböző E-Wallet szolgáltatások vagy egyéb alternatív fizetési módszerek országoktól függően.  

Milyen műsor típusokra lehet számítani? 

Mielőtt belevágsz nem árt, ha egy kicsit edukálod magad a témában. Akárcsak egy szervezetben, itt is lehet “szakosodni” a videók típusa szerint. A legtöbben egyénileg állnak a kamera előtt, vagy éppen fekszenek egy franciaágyban. A show-hoz tartozik általában egy rövid bemutatkozás (írásban), ez már egyfajta hangulatfokozó, ezt követi a vetkőzés majd a lényeg, a szexuális tevékenység.

Ez többnyire maszturbálás, amibe különböző játékszereket be lehet vonni, hogy még érdekesebb, látványosabb legyen az “előadás”. Vannak, akik párban vállalnak show-t, ilyen esetben a két lány és a férfi-női kapcsolat is igen népszerű. Ahogy a pornóban, úgy itt sincs határ, éppen ezért bármit be lehet vetni: van, aki beöltözik valamilyen jelmezbe, mások pedig szerepjátékban jók. Engedd el a fantáziád, hogy miben vagy a legjobb, illetve miben érzed magad a legjobban! 

Milyen eszközöket érdemes beszerezned?

Az elején nem lehet könnyű ellazulni a kamera előtt, ezért jó ötlet segítségül hívni néhány eszközt, amivel egyrészt az időt húzhatod (idő=jövedelem), másrészt pedig kiegészíti a műsorodat. Összeszedtünk egy alapcsomagot, amit érdemes a mini vállalkozásodhoz beszerezned. 

Okos eszközök: A szexuális technológia ma már szinte mindent lehetővé tesz pláne, amióta utat törtek az okos eszközök maguknak. A legtöbb ilyen játékszert már applikáción keresztül lehet irányítani, aminek óriási előnye, hogy akár a világ másik végéből is üzembe lehet helyezni egy eszközt. A webkamerás videókhoz az egyik legjobb fűszer, hiszen a néződ is tud akár kényeztetni anélkül, hogy valaha találkoztatok volna! A kezébe adod az irányítást, ő pedig örömet okoz neked egy gombnyomásra, ez hatalmas versenyelőny lehet! Ilyen termék például az okos vibrotojás

Dildók, műpéniszek: Sokakat az izgat, ha egy élethű terméken imitálod az orális kényeztetést. Ehhez széles körben választhatsz élethű eszközöket ízlésed szerint, az pedig, hogy miként játszol vele már csak a te döntésed! 

Korbácsok, paskolók: Ha egy kicsit elkalandoznál extrémebb irányba, állati szexi lehet egy bőrkorbács vagy egy paskoló használata a show közepette. Nem kell kék-zöldre csapkodni magad, akár gyengéd simításokhoz is nagyon izgató lehet. 

Tapadókorongos dildók és műpéniszek: Egy egyszemélyes előadást minden fel tud dobni, ami egy kicsit is látványosabb a megszokottnál, erre tökéletes példa a falra vagy fürdőkádra felhelyezhető műpénisz. Húzd sokáig a néződ idegeit, fokozd a kíváncsiságát, mielőtt bármit is kezdenél vele hidd el, odalesz érte! 

Férfi torzó, szerelemszék: Funkciójában hasonlít a fent említett termékhez, csak mégtöbbet hozzáad az eredményhez. A férfi alsótest utánzat még realisztikusabbá varázsolja a műsort a néző számára, míg a szerelemszék általában vibrál is, ezzel egy kis extra izgalmat csempészve a játékba. 

Dupla dildó: Egy kicsit haladóbb szinten sokan bevonnak egy másik hölgyet a is a bemutatóba, ami szintén nagyon dob a nézettségen. Két nő közös látványa a legtöbb férfi titkos álma, de ha még különlegesebb szeretnél lenni a szemükben, akkor beszerzel a partnereddel egy dupla dildót. Ezt a fajta műpéniszt egyszerre tudjátok használni, hiszen jóval hosszabb a hétköznapi társainál és mindkét végén egy hímvesszőt imitáló rész került kialakításra. 

Szex akciókamera: Az igazi nagyágyú akkor a legjobb, amikor offline szeretnéd értékesíteni a videóidat, de erre a pornó és a szexkamerára szakosodott oldalak is nyújtanak a legtöbb esetben lehetőséget. Tekintve, hogy az előadást meg tudod vágni, kevésbé spontán, ennek köszönhetően sokkal kreatívabb felvételeket tudsz készíteni, ideje bevetned azt a szöget, amit csak a profik tudnak rögzíteni! Ehhez kell egy odaadó férfi partner, aki a péniszére húzva testközelből veszi fel a full HD kamera segítségével az aktust. A professzionális termék a legjobb választás, ha komolyan gondolod a szexvideózást, mivel nem kell hozzá egy operatőr… mindent meg tudtok oldani édes kettesben! 

Mennyire neked való a kiber szex? Derítsd most ki a kvízünkből:

A szexkamerázás előnyei

Akik esetleg szkeptikusak a témával kapcsolatban most jól figyeljenek, ugyanis sokkal több előnyt sikerült találnunk, mint hátrányt:

  • A nőknek a pornóiparban való elhelyezkedés a legtöbb esetben rizikóval jár, a forgatások megalázóak és embertelenek, ám a szexkamerás videóknál senki mással nem kell érintkeznie, akár egy otthoni szobából is videózhat. 
  • Szorosan ide tartoznak az egészségügyi okok is, hiszen semmilyen szexuális úton terjedő betegséget nem tud így elkapni leszámítva azokat az alkalmakat, ahol partner is részt vesz a privát show-ban. 
  • Ide kell sorolnunk az anyagi javakat is, hiszen sokkal jobban fizet egy ilyen kereset, mint az itthoni átlagfizetés. Egy kevésbé kedvező feltételű oldal mellett is meg lehet keresni körülbelül 450 000 forintot egy hónapban, 4-8 órás munkával. 
  • A kötetlen munkaidő ugyan nagy felelősség, ugyanakkor óriási szabadságot ad, amire a munkáltatók még mindig képtelenek még azoknál a munkahelyeknél is, ami megoldható lenne távolról is.
  • A pornó sokak számára teljesen tabu téma, pontosan azért, mert nagyon intim és viszonylag ingoványos terület, viszont a szexkamerás videózásnál mindig tudod mire számíthatsz, hiszen a te kezedben az irányítás. Nem érhet hirtelen negatív inger, az internetkapcsolat pedig bármikor megszakítható!

A szexkamerázás hátrányai

Mint mindennek, természetesen ennek is két oldala van, így összeszedtük a hátulütőket is:

  • Jó pár kamu oldal működik, akik a jutalék nagyrészét megtartják maguknak, így nem is éri meg igazán ezzel foglalkozni 
  • A kevésbé profi oldalak nem mind támogatottak a hitelkártya-társaságok által, így sokszor nehézkes a kifizetés
  • Ami az internetre felkerül, az fent is marad!

Megbízható kamerás oldalak, ahol elindulhatsz:

Végül zárjuk a cikket néhány motiváló sorral, amit a külföldi szexkamerás modellek nyilatkoztak: 

Angela Demir - Volt már színházi főnök és modellkedéssel is foglalkozott, de egyik pálya sem jött be neki igazán. Végül a pincérkedést is kipróbálta, de nyolc órás munka mellett 350 dollárt keresett egy hónapban, ami éppenhogy van 100 000 forint. Ekkor talált rá a webkamerás videózásra, amihez szkeptikusan állt hozzá, de végül nagyon megszerette, ma már őszinte művészetnek gondolja. Elmondása szerint sokkal jobbá tette az életét és örül, hogy elkezdett foglalkozni ezzel. 

Jessica Sage - A férje tudta mellett ugrott bele a szexkamerázásba, de számára ez csak egy kiegészítő fizetés. Nagy vágyuk, hogy házat vásároljanak, amihez ennek köszönhetően egyre közelebb is kerülnek, hiszen a tartalékaik rohamosan növekednek! Jessica szerint nagy örömmel vállalja ezt a munkát, egyrészt mert örömet okoz másrészt mert nagyon kedveli a másodállását.

Ariana Marie - Felnőttfilmes modellként és táncosként mára visszafizette minden adósságát, vett magának egy lakást és egy autót, évente többször is nyaral ott, ahol szeretne. A következő lépés számára az, hogy jótékonykodjon. Ariana jól teljesített a főiskolán, de elmondása szerint 25 éves kora előtt biztosan nem tudott volna ilyen körülményeket teremteni magának. Szerinte néhány embernek, akinek nincs nagyon lehetősége ez kiváló kiugrási lehetőség. 

Véleményed