A nők is néznek pornót? Na de milyet?

Írta Szexvital.hu 2018-12-21 0 Hozzászólás

A nők is néznek pornót, bizony! A felnőtt filmek rájuk is hatással vannak, de nem feltétlenül ugyanazok a fajták, melyek a férfiak fantáziáját megmozgatják. Milyen pornót és miért néznek a nők? A részleteket megtudod cikkünkből.

A miértek

A férfiakhoz hasonlóan a nőket is beindítja, amit ilyenkor a képernyőn látnak. Persze vannak ízlés béli különbségek, a hölgyek és urak nem feltétlenül kattintanak az interneten ugyanarra a videóra.

A felnőtt filmek által a nők is kiélhetik kíváncsiságukat, hiszen ezekben a videókban számtalan olyan dologra bukkanhatnak, amit még nem fedeztek fel saját testükkel kapcsolatban. Ezekből a filmekből azonban megtudhatják, mikre lehetnek még képesek az ágyban, mitől lehet még élvezetesebb a szex.

Új trükkök és pózok ellesésére is jó alkalmak lehetnek a laptopunk mögött töltött magányos esték. Ha időnként bevetünk egy új trükköt, vagy eddig ismeretlen vadító pózt a következő szeretkezéskor, garantáltan életben tartja a szerelem lángját.

Talán meglepő lehet, de a nők legtöbbször nem a férfi szereplőkre koncentrálnak leginkább a pornófilmekben, hanem a nőkre. Összemérik magukat a színésznővel, és ezután a többség megnyugszik, hogy teljesen normális, ahogy a ruha alatt kinéz.

Persze a nőknek is vannak szükségleteik, akkor is, ha épp nincs pasi a láthatáron, ilyenkor ők is szeretnek pornót nézni, hogy hangulatba kerüljenek egy kis kényeztetéshez. 

milyen-pornot-neznek-a-nok

Milyen pornót nézel? Megmondom, ki vagy!

A világ egyik legnagyobb online pornó oldala, a Pornhub 2016-ban felhasználói alapján készített egy felmérést arról, hogy a gyengébbik nem mely szavakra és kategóriákra keres rá leggyakrabban. Felmérésük szerint az egész világon, köztük Európában, Ausztráliában és az Egyesült Államok területén élő hölgyek leginkább a leszbikus szexre kerestek rá. Azért kedvelik a hölgyek ezt a műfajt, mert a hagyományos hetero videókhoz képest sokkal gyengédebben kényeztetik a karakterek egymást és sokkal kevésbé megalázó jellegűek a jelenetek. Hiszen a legtöbben otthon is hosszú előjátékra és finom kényeztetésre vágynak. 

Kína területén nem meglepő módon az "anime" kifejezésre keresve válogattak kedvükre való szexvideót a legtöbben. Azok a nők, akik kedvelik ezt és a hasonló műfajokat, gazdag fantáziával rendelkeznek és nem kizárt, hogy izgatónak találják a szerepjátékokat is, akár az ezekben a rajzfilmekben is gyakran megjelenő ártatlan iskolás lány szerepét.

Afrikában az "ebony" azaz afroamerikai nőkre utaló kifejezés volt a befutó. Ugyan az országban inkább a fehér bőrű nők számítanak különlegesnek, ha párod izgatónak találja ezt a kategóriát, akkor valószínűleg inkább az egzotikus szereplők miatt élvezetesek számára ezek a jelenetek. Biztosan benne lenne a játékban, ha különleges helyszínen próbálnád elcsábítani. 

Oroszországban és Kelet-Európa néhány országában az anális szex tartozott a legkeresettebb kifejezések közé. Ez azt mutatja, hogy a hölgyek közül is sokan érdeklődnek a popsi szex iránt, azonban ha pároddal szeretnétek kipróbálni a filmben látottakat, fontos tudnotok, hogy az igazán élvezetes análszexet körültekintő és alapos felkészülés előzi meg. Enélkül ne próbálkozzatok!

Mit szeretnek a magyar lányok?

Biztosak vagyunk benne, hogy mindenkit leginkább az érdekel, hogy a felmérés szerint a magyar nőknek mi volt a kedvenc kereső szava. Nos, hölgyeink a nagy átlaghoz tartoznak, ugyanis szintén leszbikus tartalmakat keresték leggyakrabban. Tehát ha azt szeretnéd, hogy párod számára is igazán élvezetes legyen a szex, a gyengéd és hosszú előjáték biztosan a kedvére lesz majd. 

Pornót nézni a nőknek sem bűnös dolog, sőt! Segítségével minden nő sokat tanulhat saját testéről és vágyairól, ami nagyon fontos az egészséges és kielégítő szexhez. Keresgélj te is bátran a számtalan lehetőség közül a felnőtt filmek világában! Ha pedig készen állsz, hogy megoszd pároddal rejtett vágyaid, együtt is nézhettek jeleneteket, amiket élesben ki is próbálhattok később!

Véleményed