Mert flörtölni tudni kell – 5 flörttipp férfiaknak a magabiztos csábításhoz

Írta Szexvital.hu 2021-12-06 0 Hozzászólás

Ha megkérdeznénk egy férfit és egy nőt arról, hogy milyen tanácsokat adnának a flörtöléshez, szinte biztosra vehetjük, hogy egymástól teljesen eltérő véleményeket hallanánk. Vannak férfiak, akik úgy gondolják, hogy a férfiasság nyílt megnyilvánulása és a szexuális célzások jelentik a flörtölés magasiskoláját. Pedig ennél azért kicsit többről van szó… Most mutatunk neked 5 tippet, amit már a következő randevúdon is bevethetsz és amivel tutira leveszed a kiszemelt nőt a lábáról. Nemcsak átvitt értelemben, hanem akár szó szerint is.

Lehet, hogy egy kicsit meg fogsz lepődni, de most nem stílustippeket adunk a randiöltözékedhez, hanem olyan jól bejáratott módszereket osztunk meg veled, amivel könnyedén felkeltheted a kiszemelt nő figyelmét. Lesz itt minden, az apróbb szikráktól kezdve a tábortűzig, vagy a kandalló előtti hancúrig. Úgyhogy kösd fel azt a bizonyost, mert indulunk.

 

 

5 flörttipp férfiaknak

Bár általánosítani sosem szabad, az esetek nagy többségében mégiscsak igaz, hogy a nők nagy részét már a nem arcba nyomuló magabiztosság, a tisztelet és az érdekes, izgalmas, értő beszélgetés is leveszi a lábáról. Szóval…

 1. Legyél magabiztos!

Még akkor is, ha belül egyáltalán nem érzed magad annak. A magabiztosság szexi és az elsőszámú dolog, ami vonzza a nőket. Van egy régi mondás: „Fake it ‘til you make it.” – vagyis „Tettesd meg, amíg el nem éred.” Még akkor is, ha nem érzed magad magabiztosnak, tegyél úgy, mintha az lennél.

Azt azonban fontos megjegyeznünk, hogy magabiztosság alatt nem az erőszakos nyomulást, a visszautasítás el nem fogadását vagy a viccesnek szánt, de inkább bántó beszólásokat értjük. Sem azt, hogy egyből átveszed a beszélgetés irányítását és kérdezés nélkül rendelsz valamit a kiszemeltednek. Ezek a megnyilvánulások jobban rontják az esélyeidet, mint gondolnád.

 1. Valóban figyelj oda arra, amit mond

Kevés bosszantóbb dolog van annál egy nő számára – de gyanítjuk, hogy te is így lennél vele – mint amikor a szavai olyanok, mint a falra hányt borsó. Ha például a neve egyik füleden be, a másikon pedig kifelé mennek, ne csodálkozz rajta, hogy nem lesz folytatás.

Hogy ezt elkerüld, koncentrálj rá: kapcsold ki vagy legalábbis tedd el a zsebedbe a telefonod, nézz a szemébe és tegyél fel neki a mondanivalójához kapcsolódó kérdéseket. Ezzel a viselkedéssel a tudtára adhatod, hogy tényleg rá figyeltél.

Ügyelj arra is, hogy ha például zavarodban túl sokat szoktál beszélgetni, azért a nőket is hagyd szóhoz jutni. A randipartnered számára is elég lelombozó tud lenni, amikor megállás nélkül dől belőled a szó és még arra sem hagysz időt, hogy reagáljon a mondanivalódra. Akár szándékodon kívül is beképzeltnek tűnhetsz emiatt és elveszítik az érdeklődésüket irántad.

Amennyiben a zavar nálad is gyakran párosul a kényszeres közlésre való hajlammal, iktass be tudatosan szüneteket. Vegyél egy nagy levegőt, mosolyogj rá biztatóan, így neki is lesz alkalma arra, hogy válaszoljon és beszélgessen veled.

 1. Mutasd ki az érdeklődésedet

Erre szerencsére több módszer van, mint gondolnád. Például:

 • kérdezz, kérdezz, kérdezz,
 • figyelj arra, amit mond,
 • tartsd a szemkontaktust és nézz mélyen a szemébe,
 • mosolyogj rá minél többször,
 • alkalmazd a 3-as szabályt: azaz mondj 2 teljesen normális dolgot, utána pedig egy meghökkentőt, hogy fenntartasd és növeld a beszélgetés energiáit, például így:
  • A kedvenc színem a fekete, a fehér és a szemed színe.
  • Szeretem a pizzát, a hamburgert és a gyönyörű nőket.

 

 

 1. Használd a finom érintés művészetét

Tudtad, hogy az emberek képesek dekódolni az érintést? Ösztönösen tudjuk, hogy az érintés milyen típusú, hogy haragot, félelmet, undort, szeretetet, hálát vagy együttérzést közvetít. Egy tanulmány szerint 48-83%-os pontossággal dekódoljuk az érintést, méghozzá az alábbiak szerint:

 • a szimpátia simogatással és simogatással társult,
 • a harag ütéssel és szorítással,
 • az undort toló és hessegető mozdulatokkal társították,
 • a félelem pedig remegéshez kapcsolódott.

Ha kacér érintésről van szó, használd a 15-ben 5-ös szabályt. Dióhéjban ez azt jelenti, hogy 15 percen belül 5-ször érintsd meg finom a másik személyt. Természetesen megérinthetsz valakit tréfálkozás közben, ha találkozol valakivel és még akkor is, ha szemkontaktust létesítesz vele. Az érintés során bevetheted a kezedet és a csípődet, de a másik arcának finom megsimogatása is jó lehet. (Mármint akkor, amennyiben úgy látod, hogy nem utasítaná el és megvan a kölcsönös szikra.)

 1. Kérd fel egy… keringőre

Persze nem rögtön az ismertségetek első 30 másodpercében kell randira hívnod vagy bedobni az ágyba csábító mondatokat. Azonban, ha olvasol a jelekből és úgy dekódolod őket, hogy nem lenne akadálya az ismertség elmélyítésének, nyíltan előállhatsz a farbával. Vagy menjetek tovább kettesben valamerre, vagy kérd el a számát és egyeztessétek az első találkát.

 

Nézzük meg a másik oldalt is: gyakori flörtölési hibák

A hiedelmekkel ellentétben, a részeg flört nem vonzó. Nemcsak azért, mert ilyen állapotban egyik felet sem lehet komolyan venni, hanem azért is, mert nagyobb az esélye a kéretlen és erőszakos nyomulásnak, a visszautasítás el nem fogadásának. Ezekben az esetekben a nők sem érzik magukat túl komfortosan vagy épp biztonságban, úgyhogy kerüld el. Persze van, amikor szükséged lehet a folyékony magabiztosságra, de tarts mértéket.

Ezen felül az őszinteség hiánya, valamint a tapló közeledési módszerek azok, amik a leginkább kiverik a biztosítékot. Előbbire könnyen fény derülhet, utóbbi pedig már az első percekben szinte a nullára csökkenti az esélyeidet. Még akkor is, ha előtte a bárpult végéből, vagy a terem átellenes sarkából lőtt forró pillantásokat váltottatok.

És még valami: ne viselkedj úgy, mintha az, hogy meghívod a kiszemelted egy pohár italra vagy egy csésze kávéra rögtön feljogosít arra, hogy viszonzást várj érte cserébe. Ezt nem flörtnek hívják.

 

Mindenesetre, mi azt javasoljuk, hogy készülj fel minden eshetőségre: akárhová vet is a nappal vagy az este, várd biztonságban és kellő potenciával a fejleményeket. Főleg akkor, ha sikeresen vetted az első lépéseket és nem az első, de nem is az utolsó randi elé néztek.

Véleményed