Mélytorokra fel: tippek és trükkök, nemcsak az adakozó félnek!

Írta Szexvital.hu 2022-07-29 0 Hozzászólás

Szeretnéd elsajátítani a tökéletes mélytorok technikát? Ennek semmi akadálya: olyan tippeket és trükköket osztunk most meg veled, amelyek segítségével jóleső, szexi őrületbe kergetheted a partneredet. Finoman rávezetünk arra, hogyan szabályozd az öklendezési reflexedet, de a mélytorokhoz leginkább illő szexpózokba is belekóstolunk. És ez még csak az ingerlően jó kezdet…

Ha nemcsak egy átlagos szopásélménnyel szeretnéd levenni a partneredet a lábáról, de szeretnéd, hogy az agyát is eldobja a kiemelkedő nyelvtechnikádtól, mindenképpen próbálkozz meg a mélytorokkal. Végül is, nincs is annál érzékibb látvány és szexibb reakció, mint amikor a szerszám eltűnik a szádban, ahol egy meleg és nedves környezet, meg egy minden huncutságra képes nyelv öleli körbe. Egyszerűen tökély!

Azonban a mélytorok technikának megvan a maga kényelmetlensége: a levegővétel nehézkessége, az öklendezési reflex sokak kedvét elveszik már a próbálkozástól is. Szerencsére most felvértezünk a szükséges munícióval, hogy végre te is átadhasd magad az élménynek, a párodról már nem is beszélve.

 

 

A mélytorok gátja: így győzd le az öklendezési reflexet

Mélytorok során az egyik legfontosabb szempont, hogy megtanuld, hogyan kell öklendezés nélkül torokra kapni a párodat, illetve, hogy kordában tartsd a menet közben érkező öklendezési reflexedet, más néven garatreflexedet. Amennyiben sikerül úrrá lenned ezen az apróságon, gyakorlatilag minden lényeges akadályt elhárítottál a mélytorok-élmény útjából.

A garatreflex általában akkor érkezik, amikor valami megérinti a torkod hátsó részét, például a mandulákat vagy akár a nyelved hátsó részét. Ez az érintés általában görcsös reflex-összehúzódásokat okoz, ettől tud kényelmetlenné válni ez a technika.

Hogyan lehetsz úrrá az öklendezésen? Nos, ehhez szükséged lesz egy kis gyakorlásra és egy tiszta, steril, fallikus formájú segédeszközre. Használhatód az ujjaidat, a fogkefédet, de akár egy vibrátort is bevethetsz az érzéki cél érdekében. Csak arra figyelj, hogy ne legyen az anyagában semmi olyan, ami felsértheti gyakorlás közben a torkodat. Ha például az ujjaidat használod, ne csak a kézmosásra figyelj, hanem arra is, hogy legyenek rövidek a körmeid.

Ha megvan az eszköz, erre figyelj:

 1. Helyezd be a szádba és lassan told a torkod hátsó része felé

Amint célt ér az eszköz, beindítja a garatreflexet. Amikor ez megtörténik, tudatosan próbáld meg elnyomni az öklendezési ingert és tartsd a helyén az eszközt.

 1. Lélegezz az orrodon keresztül

Most fenn kell tartanod az orron keresztüli légzést, miközben a torkod ellazítására kell koncentrálnod. Igen, időnként ez valami könnyű feladat, néha egyenesen nagyon nehéz lehet. A helyzet kulcsa az, hogy folytasd a próbálkozást, még akkor is, ha néha öklendezned kell.

 1. Kezdjünk kicsiben: első körben 10 másodperccel

Az öklendezési reflex ellenére, tartsd stabilan az ujjad/vibrátorod/fogkeféd a torok hátsó falán, legalább 10 másodpercig. A gyakorlás elején még ne próbálkozz a segédeszköz mozgatásával.

Játszd ezt végig naponta kétszer-háromszor, kb. egy héten keresztül. Azt fogod tapasztalni, hogy a hét vége felé sokkal könnyebb lesz, és a garatreflexed sem lesz olyan érzékeny, mint amikor elkezdted.

 1. Jöhet a következő szint: kezdd el finoman mozgatni az eszközt

Amikor már azt veszed észre magadon, hogy nem reagálsz olyan intenzív garatreflexszel a segédeszközre, mint korábban, új szintre emelheted a gyakorlást. Időnként próbáld meg lassan be- és kifelé mozgatni az ujjadat/fogkefédet a szádban úgy, hogy az minden egyes alkalommal hozzáérjen a torkod hátsó részéhez.

Készülj fel rá, hogy az első néhány alkalommal, amikor ezt gyakorlod, az öklendezési reflexed erősen stimulálva lesz és extrém esetben akár hányingert is okozhat. Ami fontos, hogyha szükségét érzed, tarts egy kis szünetet. Amennyiben folytatod a kísérletezést, maradj nyugodj, próbálj meg ellazulni és lélegezni, venni pár nagy levegőt. Néhány hét gyakorlás után, már anélkül fogod tudni a szádba fogadni a szerszámot, hogy túlságosan görcsölnél, öklendeznél vagy köhögnél miatta.

Szóval, ha úgy érzed, hogy készen állsz rá, jöhet az éles bevetés, csak arra figyelj oda, hogy levegőt ne felejts el venni. Ha a párod méretei különösen impozánsra sikeredtek, az orrodon keresztül próbálj lélegezni. Amennyiben máshogy nem megy, tarts pár másodperces szüneteket, míg kortyolsz pár kortyni levegőt. A párod kényeztetéséről ezalatt sem kell lemondanod, hiszen az ujjaiddal a makkot és a herezacskót is izgalomba hozhatod.

 

 

Mélytorok technikák, amiket érdemes kipróbálnod

Mélytorok esetén gyakorlatilag 2 út áll előttetek: az egyik az, amikor pár izzasztó perc erejéig teljesen mozdulatlan maradsz és átengeded az élménynek. A másik az a nyilvánvaló út, amikor az ajkaid fel-le mozgással nyelik el a párodat újra és újra és újra, egészen addig, amíg ki nem robban belőle a szexi feszültség.

Ezeket azonban kombinálhatod még néhány erotikus mozdulattal:

 1. A golyói nyalogatása

Ha térden állsz előtte, miközben mélyen a torkodba szívod a szerszámát, tökéletes helyzetben vagy ahhoz, hogy kinyújtsd a nyelvedet és elkezdd nyalogatni a heréit. A kulcs az, hogy mélyen és mozdulatlanul a torkodban tartsd őt, se ki, se be ne mozogjon a pénisze.

 1. Zümmögni tudni kell

Ez a technika szintén akkor hatékony, ha épp nem nyomul ki-be a párod pénisze a torkodban. Kissé talán furcsának tűnhet egy pénisszel a torkodban nekiállni dúdolni, de… megéri a kockázat: a dúdolás által képződő rezgések plusz vibrációval fokozzák tovább az élvezetét. Főként az orgazmus előtti és alatti másodpercekben vesztheti el tőle a fejét.

 1. Vesd be a kezeidet is

Mélytorok során a kezeid szabadok lesznek. Felteheted őket a párod lábára és a hasára, hogy szabályozd, milyen sebességgel fogadod őt a torkodba, de a fenekét is megragadhatod, hogy minél jobban magadba húzhasd őt.

De van még néhány hatásos, kiegészítő trükk a tarsolyunkban:

 • A körmeiddel karmold meg a mellkasát és a hátát, miközben a farkát kényezteted.
 • Dörzsöld és simogasd a gátját.
 • Ha benne van mindenben, helyezd be 1 vagy 2 ujjadat a végbelébe – megfelelő síkosítás után –, hogy masszírozd a prosztatamirigyét. Garantált, hogy ez teszi fel a mélytorokra a koronát.
 • De a herezacskókról se feledkezz meg: dörzsöld, masszírozd és/vagy gynegéden nyomd össze, simogasd a golyóit.

Pózok mélytorokhoz és amivel a párod is megkönnyítheti az élményt

Minél több tapasztalatra teszel szert a mélytorokban, annál könnyebbé válik idővel a kivitelezés. Éppen ezért, mindenképpen legyen a kezdő felszerelés része néhány flakon síkosító, ami jelentősen meg fogja könnyíteni a pénisz útját a torkodban. Ha szeretnél választhatsz ízesített síkosítót is, hiszen sokaknak éppen az íz és az illat ellen van kifogásuk az orális szex esetében.

Emiatt egyébként a párodnak is érdemes kicsit nagyobb hangsúlyt fektetnie az intim részeire. Például nem rossz ötlet, ha teljesen leborotválja vagy legalábbis kordában tartja a szeméremszőrzetét, mert hozzá hasonlóan, te sem szeretsz szőrt köpködni, nem igaz?

Plusz, mivel az intim tájék esetében is baktériumok és szennyeződések forrása, mielőtt sor kerülne a mélytorokra, mindenképpen fürödjön le vagy tisztálkodjon meg az adott területen. Ehhez akár ő is igénybe vehet intim mosakodót vagy érzéki tusfürdőket.

Ezen felül, a gyakorlásod megkönnyítése érdekében az első próbálkozásaid során mindenképpen érdemes olyan pozíciót választani, ami korlátlan hozzáférést biztosít a péniszéhez. Ilyen például az, amikor a hátán fekszik az ágyon széttárt lábakkal vagy amikor a kanapén ülve fogadja a szádat.

Ezekben az esetekben csak rá kell buknod a finomságra, de természetesen az is remek, sőt egészen domináns póz, ha előtted áll, miközben te térdelsz. Később pedig, amikor már kicsit nagyobb gyakorlatra tettél szert, akár egy szexhinta segítségével is variálhatjátok az izgalmasabbnál izgalmasabb szexpózokat, amelyek mélytorokhoz is kiválóak.

Véleményed