Lovaglópóz extrákkal – ismerd meg a férfiak kedvencének 5 változatát

Írta Szexvital.hu 2018-08-31 0 Hozzászólás

Tudjuk, hogy az alappózok nem véletlenül népszerűek évezredek óta, de a megszokott kivitelezésen kívül jóval több lehetőséget rejtenek magukban. Éppen ezért a misszionárius és a 69 után a férfiak egyik kedvencével, a lovaglópózzal folytatjuk az erről szóló sorozatunkat. Mivel itt elsősorban a nő kezében van az irányítás, ezért a félénkebbek tartózkodnak tőle, pedig vannak olyan alternatívái, amikor a férfi is aktív – vagyis mindenki megtalálhatja kedvére valót.

Így dobjátok fel a hagyományos lovaglópózt

A kiindulóhelyzet ugye az, hogy a férfi a hátán fekszik, a nő pedig fölötte térdel. Ebben a pózban teljesen elmerülhettek egymásban, a férfinak pedig dupla élvezet, hogy premier plánban látja a női idomokat. A látványt egyébként nemcsak azzal emelheted a csúcsra, ha minden ruhadarabtól megszabadulsz, hanem azzal is, ha rajtad marad egy szexi melltartó, egy fűző vagy egy félig átlátszó, testhez simuló trikó.

Az előjátékok tárháza (melyről itt olvashatsz hasznos tippeket) most is kimeríthetetlen – a szerepjátéktól kezdve a masszírozáson át egészen a sztriptízig bármit bevethettek. Mindezt tovább színesítik a szexjátékok, ezek közül előkerülhet például a vibrátor vagy az anális izgatók. Ha pedig vadabb élvezetekre vágytok, akkor jöhetnek a kikötözéses eszközök és a csipeszek – de lehet, hogy a szemmaszk adja meg nektek a pluszt. 

Ráhangolódásként most is kényeztethetitek egymást kézzel és szájjal, ahogy nektek jól esik, de amikor fölé kerülsz, ne ülj rá azonnal. Először kezdj el lassan körözni a hímvesszője felett, miközben alig észrevehetően megérinted a hegyét. Sok férfi azt is kifejezetten élvezi, ha te teszed be a péniszét – ezzel tovább fokozva azt az érzést, hogy a te irányítasz.

Mint minden póznak, ennek is vannak előnyei és hátrányai. A mellette szóló érvek közé tartozik, hogy egy kis rásegítéssel többszörös gyönyörben lehet részed, és a szemkontaktus fenntartásával folyamatosan kommunikálhattok (szavak nélkül).

Azoknál a pároknál nem kerül gyakran terítékre a lovaglópóz, ahol a férfi nehezen adja ki a kezei közül az irányítást. A nők között van olyan, aki nem tud mit kezdeni a vezető szereppel vagy feszélyezve érzi magát, mert a partnere elé tárul a felsőtestének látványa. Pedig a különböző változatainak köszönhetően annak is érdemes esélyt adnia egy ilyen menetnek, aki e miatt mellőzte.

Ez az 5 változat megtöri a megszokást

1. Hajolj rá

Nemcsak ülhetsz a partnereden, hanem rá is hajolhatsz. Ezzel lehetőséged lesz megcsókolni vagy izgatni a nyakát, ő pedig finoman hátra húzhatja a hajad. Arra figyelj, hogy olyan szögben helyezkedj el felette, ami nem kényelmetlen neki. A másik előnye ennek a helyzetnek, hogy a csiklódat is izgathatod – ami többszörös gyönyörben részesíthet.

lovaglopoz-valtozatai-1

2. Guggolj fölé

Ez a póz megdolgoztatja a combizmaidat, de hidd el megéri a befektetett munka. A partnered a klasszikus felállás szerint hanyatt fekhet vagy ülhet a kanapé/ágy szélén – ebben az esetben a lábait támassza meg a földön. Óvatosan ereszkedj rá, majd fel-le rugózva kezdj el mozogni rajta. Ezt kivitelezheted szemből vagy úgy, hogy hátat fordítasz neki. Miközben te dolgozol, addig ő is lehet aktív: a kezével kényeztetheti a melleidet vagy simogathatja a csiklódat.

lovaglopoz-valtozatai-2

3. Fordíts hátat

Izgató, amikor hátat fordítva helyezkedsz el a pasi felett, aki kinyújtja és összezárja a lábait. Mivel így más lesz a behatolás szöge, könnyebben stimulálhatja a G-pontodat. Fokozhatjátok az élvezetet, ha elkezded masszírozni a heréit vagy simogatni a combját, ő pedig a hátadat vagy a melleidet veheti kezelésbe – de te is simogathatod a csiklódat. Ebben a helyzetben könnyebben meg tudsz támaszkodni, a partnerednek pedig karnyújtásnyi távolságra lesz a feneked.

lovaglopoz-valtozatai-3

4. Dőljön a falnak

Ezt imádni fogod akkor, ha szégyenlősebb vagy, mert ebben a pózban kevésbé tárulkozol ki, de ugyanúgy a te kezedben lehet az irányítás. A pasi nekidőlhet az ágy vagy  a kanapé háttámlájának, te pedig az ölébe pattanhatsz. Ebben a helyzetben szorosabban simultok egymáshoz, és kisebb rálátása nyílik a felsőtestedre, ami visszafogottabbá teszi a pozitúrát.

lovaglopoz-valtozatai-4

5. A férfi is diktálhat

Igaz, hogy erre a pózra tipikusan az jellemző, hogy a nő irányít, de csavarhattok egyet a dolgon azzal, ha a férfi sem csak passzívan fekszik. Megragadhatja a csípődet, amivel segíthet diktálni a ritmust, sőt egy ponton akár meg is állíthatja a mozgást, és ő kezdhet el ütemesen mozogni alattad.

Rajtatok múlik, melyik változatban találjátok meg az élvezetet. A legjobb, ha váltogatjátok őket, és több változatát is kipróbáljátok – hiszen a változatosság gyönyörködtet. És persze az sem kőbe vésett szabály, hogy ebben a pózban kell befejeznetek az aktust. Ha úgy érzed, elfáradtál, vagy kezd monotonná válni, akkor egyszerűen váltsatok, mielőtt elélveztek.

Véleményed