Lora Di Carlo Osé: a legjobb szexuális segédeszköz? Botrányok és orgazmusok nyomában

Írta Szexvital.hu 2022-11-24 0 Hozzászólás

Egyelőre úgy tűnik, hogy a kettős mérce a robotika világában is dívik. Még akkor is, ha „csak” a férfi és női szexjátékok megítéléséről vagy bemutatási lehetőségeiről van szó. Legalábbis erre utal az a néhány évvel ezelőtti eset, amikor a Lora Di Carlo szexjátékgyártó cég által kifejlesztett kéz nélkül használható örömszerző díjat kapott, de erkölcstelenségre hivatkozva néhány héten belül visszavonták azt.

Bár a hüvely, a G-pont és a csikló kényeztetése nem gyerekjáték, akadnak még olyan rendezvények, ahol a férfi maszturbációs eszközöket szívesebben látják akár kiállítva is, mint a női örömszerzőket. Erre a kettősmércére az egyik legjobbnak tartott szexjátékgyártó, a Lora Di Carlo esete a legjobb példa, ami még 2019-re nyúlik vissza….

Lora Di Carlo: díj a zsebben, de mégsem

Ha még nem hallottál volna róla, a Lora Di Carlo egy szextech startup, melynek eltökélt célja, hogy forradalmasítsa a szexjátékok és főként a női örömszerzők piacát, valamint a hozzájuk való viszonyulást. A startup mögött Lora Haddock áll, de a márka társtulajdonosa Cara Delevigne modell-színésznő is, aki az általuk fejlesztett Osé szexjáték segítségével állítólag 3 orgazmust élt át mindössze 6 perc alatt.

Hogy ebből mennyi a valóság és mennyi a marketing, azt természetesen nem tudhatjuk, az azonban biztos, hogy a vásárlói visszajelzések alapján az egyik első segítő kéz nélkül is használható örömforrás igencsak viharos múltra tekinthet vissza. A cégalapító egyébként így emlékezett meg a kezdetekről és a játékszer ihletésének körülményeiről:

„28 vagy 29 éves koromban spriccelős orgazmusom volt, teljesen elvesztettem tőle az eszem. Nem tudtam eldönteni, hogy vallásos pillanatot vagy valamilyen rohamot élek át, esetleg mindkettőt vagy egyiket sem. Ahogy ott feküdtem a hideg csempepadlón és a plafont bámultam, csak az járt a fejemben, hogy istenem, hogy élhetem át ezt még egyszer? És ami még fontosabb, hogyan tudom ezt újra megtenni egyedül?”

A motiváció tehát adott volt és a kivitelezés sem váratott sokáig magára. A startup igyekezett radikálisan új megközelítést alkalmazni a szexjátékokat illetően és néhány visszajelzés alapján annyira jól vették az akadályokat, hogy az Osé fantázianévre hallgató termékükkel még a 2019-es las vegas-i Consumer Electronic Show-ra is beneveztek, a robotika és drón kategóriába.

 

 

Női szexjáték, ami díjat kap? Nos, ez is lehetséges…

… legalábbis egy ideig úgy tűnt. Az Osé különlegessége ugyanis abban rejlett, hogy a Womanizerhez vagy a Satisfyerhez hasonló léghullámos technológia és különleges „szájkiképzés” segítségével egyszerre kényezteti a csiklót és a G-pontot.

Használói szerint bár a játékszer nem kezdőknek való – ezt egyébként az ára is alátámasztja – mégis, a piacon lévő termékekhez képest kis gyakorlással, akár lenyűgöző kettős orgazmust is átélhetnek a szerencsések. És ugye a squirting jelenségéről még nem is beszéltünk, ami miatt az Osé gyakorlatilag megszületett: egyedül, vagyis partner segítsége nélkül is el-, illetve átélhetővé teszi a nők számára az ejakulációt.

E forradalmi technológia első körben kategóriája díjazottja lett, így a startup is lehetőséget kapott arra, hogy kiállítson az eseményen. Azonban ahogy teltek-múltak a hetek, a díjat visszavonták, méghozzá azért, mert erkölcstelennek, obszcénnek és illetlennek ítélték a fejlesztést, legalábbis a márka alapító-tulajdonosa szerint őket először erről tájékoztatták a szervezők.

Később, amikor a szexizmus vádja is képbe került, már úgy próbálták tompítani a visszavont díj döntésének súlyát, hogy a termék végül egyik általuk meghirdetett kategóriával sem volt kompatibilis.

Tovább súlyosbította a szexizmus vádját az, hogy a szervezőknek egy évvel korábban, azaz a 2018-as díjátadón azzal semmi gondjuk nem akadt, hogy egy férfiaknak szánt szexbabát díjazzanak, emellett pedig minden évben a kiállítók között szerepel egy VR-pornóban utazó cég, akik a minden résztvevő számára látogatható kiállítótérben teszik lehetővé a férfiak számára azt, hogy nyilvánosan pornót nézzenek.

Ahogy Lora Haddock fogalmazott:

„Egyértelmű, hogy a CTA-nak nem okoz gondot az explicit férfi szexualitás és élvezet hivalkodó megjelenítése. Más szexjátékokat is kiállítottak a CES-en és néhányuk díjat is nyert, de úgy tűnik, van valami más, valami fenyegető az Osé-ban, egy nők által készített termékben, ami felhatalmazza a nőket a szexualitásuk megélésére.”

 

 

A skandalum után: mit használhatsz te, kettős örömszerzésre?

A csikló és a G-pont egyaránt megérdemli a kényeztetést, gyakorlatilag ez a két titkos-tiltott erogén zóna a nők élvezetére lett kitalálva. Nem csoda, hogy a szexi ingerek, amiket egy hozzá értő nyelv vagy épp az ujjak szorgos ténykedése biztosít, lehengerlő élvezetet kínál a nők számára. Hát még akkor, ha egyszerre a kettő is megy…

Te is szeretnéd, ha egy okos játékszer egyszerre stimulálná a csiklódat és a G-pontodat, de nem szeretnél egy olyan drága játékszerre költeni, mint a Lora Di Carlo darabok? Akkor dönts a Satisfyer termékek mellett, főleg akkor, ha egy pasi sincs épp a tarsolyodban! (De, ha a párod kellően magabiztos, akár még ő is kézbe veheti a dolgokat.)

Miért ajánljuk például a Satisfyer Curvy Trinity 2 női kényeztetőt? Mert egy játékszerben egyesül a léghullámos technológia és a rezgő vibrátorok minden előnye. Előbbi a csikló kényeztetésében nyújt ínycsiklandóan finom segédkezet, míg az erőteljes rezgő motorral felszerelt hüvelybe csúsztatható kar a G-pont stimulálásáról gondoskodik.

Hogy tovább fokozzuk a már így sem elhanyagolható élvezetet, ez az imádnivaló szexjáték teljesen vízálló, így akár a kádba vagy a zuhany alá is magaddal viheted.

Vagyis nemcsak ágyban, párnák között lelhetsz benne élvezetet…

Véleményed