Karácsony egyedül? Így lobbantsd lángra az érzéki hangulatot!

Írta Szexvital.hu 2019-12-09 0 Hozzászólás

Már előre rettegsz attól, hogy egyedülállóként hogyan fogod ép ésszel átvészelni az ünnepeket és a család kéretlen megjegyzéseit? Még nem tudod, hogy mihez fogsz kezdeni a hirtelen nyakadba szakadt rengeteg szabadidővel? Szerencsére van néhány remek tippünk arra vonatkozóan, hogyan varázsolhatod igazán pikáns élménnyé ezeket a kényeztető napokat!

Biztos te is jártál már úgy korábban, hogy szingliként futottál neki a karácsonyi – szilveszteri időszaknak. Ilyenkor persze nemcsak azért fáj a szíved, mert nem tudod kivel megosztani az ünnepi pillanatokat, a meghittség varázsát, hanem azért is, mert már előre tudtad, hogy milyen kéretlen, esetleg sajnálkozó megjegyzéseket leszel kénytelen elviselni a tapintatra fttyet hányó, mindenféle empátiát nélkülöző rokonok, illetve barátok részéről.

Ennek tetejébe jön mindaz, hogy a december hónap maga a káosz: egyszerre a legstrapásabb, és a legtöbb élményt kínáló időszaka az évnek. Strapás, mert a munka mellett ott van még az ünnepi készülődés, az ajándékok beszerzése, és a karácsonyi menetrend sértődésmentes megtervezése. Általában ez a pár hét az, amikor a legtöbb veszekedés alakul ki a családtagok között, ami így vagy úgy, de mindenki hangulatára rányomja a bélyegét.

Úgyhogy a kötelező körökön kívül, fordíts egy kis időt magadra is

Mert egyedülállóként megvan a lehetőséged arra, hogy végre arra a személyre is fordíts egy kis minőségi időt, akit hajlamos vagy a sor végére száműzni: önmagadra. Végül is, előtted áll egy egész hónap, amikor azért a szürke taposómalom közepette is átsejlenek a falak között a sejtelmes fények, amik könnyedén a tetőfokára korbácsolhatják az ünnepi hangulatodat.

Ne feledd: senki sem tilthatja meg, hogy csak azért, mert egyedülálló vagy, lemondj a romantikáról. Hiszen vannak olyan téli – karácsonyi időtöltések, amiket ugyan a pároddal megosztani a legjobb, de akkor is ki tudod maxolni az élményt, ha éppen egyedül vágsz neki a kalandnak.

Menj el például valamelyik adventi vásárba: akár a budapesti, Vörösmarty téren lévőt választod, vagy valamelyik vidéki helyszínt, esetleg Bécset, Salzburgot vagy Prágát, a karácsonyi díszek, a levegőben szálló forralt bor, puncs, sült gesztenye és mézeskalács illat garantáltan meghozza az ünnepi hangulatot. A tömeg miatt ne aggódj és ne bosszankodj: csak add át magad a pillanatnak.

De ha budapesti vagy, tehetsz egy könnyű esti sétát az Andrássy úton vagy akár a Duna-parton is, hiszen az ünnepi fényekbe öltözött város csodás látványt nyújt. Nem mellesleg, remek időszak ez arra, hogy felfrissítsd a korcsolyatudásod, átadd magad egy testet-lelket megizzasztó szaunának, vagy épp egy síelős hétvégének az Alpokban. Ne szalaszd el a pillanatot csak azért, mert nincs, akivel megoszthatod!

Ha pedig kellően ráhangolódtál az ünnepekre, jöhetnek a pikáns részletek

Tudod miért jó még az, ha nincs partnered az ünnepek alatt? Egyrészt így a karácsonyi és szilveszteri bulik során szabad a vásár, nincs akadálya egy-két belevaló, egyéjszakás kalandnak. Másrészt számodra sem lesz ismeretlen fogalom az énidő, amikor csak és kizárólag a saját vágyaidra tudsz koncentrálni.

Megszabadulhatsz minden ruhától, és akár a karácsonyfa előtt fekve, akár a látvány fokozása miatt a tükörrel szembe állva, vagy épp a zuhanyrózsából ömlő forró víz alatt, de végre bevetheted azokat a kis szexjátékszereket, amikkel az ünnepek alkalmából megajándékoztad magad.

Mert egy kis kényeztetés mindenkinek jár…

Nőként például semmi sem tarthat vissza attól, hogy karácsony másnapján leporold az ágy alá rejtett meglepetésdobozodat, és kipróbáld a benne rejlő huncut finomságokat. Például a különböző stimuláló krémekkel vagy masszázsolajokkal kényeztetheted az erogén zónáidat.

Fordíts különös gondot a melledre, a bimbóudvarra, az ágyékodra, és a combod belső részére, a nyakadra. Simogasd magad lassan, vagy akár határozott, durva mozdulatokkal, ahogy jól esik. Amennyiben nem elégednél meg a saját kezeddel, akkor válaszd ki a számodra legkedvesebb wandot, és azzal bizsergesd tovább az érzékeidet.

Ha pedig úgy érzed, hogy itt az ideje magasabb fokozatra kapcsolni, csiklóizgatókvibrátorokdildók és műpéniszek, valamint gésagolyók  és vibrotojások széles választéka gondoskodik arról, hogy a gyönyöröd teljes legyen.

De mivel karácsonykor, illetve a két ünnep között kicsit több szabadidőd van, mint általában, kipróbálhatsz valami újat is, amiben eddig nem volt részedPéldául, ha mindig is izgatta a fantáziádat az anális szex, de még nem volt merszed kipróbálni, akkor az anális kényeztetőinkkel most erre is sort keríthetsz, hiszen kezdők számára is akad néhány popsit kényeztető játékszer.

Sőt, ha még tovább merészkednél az érzékek birodalmában, esetleg a bimbócsipeszekkel is megpróbálkozhatsz, amivel egy kis fájdalmas pikantériát, egészen új élményeket csempészhetsz az unalomig ismert, szokásos maszturbálásba.

 Természetesen a férfiakról sem feledkeztünk el

… hiszen neked sem kell lemondanod az ünnepi orgazmussorozatokról.

Főleg akkor nem, ha a kifejezetten az uraknak összeállított meglepetésdoboz kincseivel játszadozol, miután véget ért a „soha véget nem érős”, családi bejgli maraton. Ezután ugyanis olyan játékszerek gondoskodnak a gyönyörödről, mint például művaginákpéniszköpenyekpéniszgyűrűk és péniszpumpák. Ezekkel a huncut segédeszközökkel biztosra veheted, hogy az orgazmus nem fog elkerülni téged sem. Se az ünnepek alatt, se máskor.

Ráadásul, ha kellően merész vagy, akkor az ünnepek alatt még a prosztatád kényeztetésébe is belevetheted magad. Tudjuk, hogy viszonylag tabutémának számít, de heteroszexuális férfiként sem kell néhány előítélet miatt lemondanod az egyik legerőteljesebb elélvezést biztosító erogénzónádról.

Talán pont kapóra is jön, hogy egyedül vagy karácsonykor, nem igaz? Hiszen a kíváncsi szemektől távol, végre kitapasztalhatod, hogy bejön-e neked a szitu: ezekkel a prosztataizgatókkal az orgazmus biztosan bekopogtat!

Gondolj csak bele: az egyedüllétnek is megvannak az előnyei

Mert lehet, hogy egyedül vagy, de ez azzal a kiváltsággal jár, hogy senkinek nem kell megfelelned az ágyban, csak magadnak, és senki más gyönyöre nem számít, csak a tiéd! Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy még a nemi betegségek és a teherbe esés/ejtés kockázata is a nullával határos, az már csak a cseresznye a hab tetején!

 

Persze azért van még egy jó tanácsunk: ahhoz, hogy minden izgalmas kis szexjátékszer könnyedén becsússzon oda, ahova csúsznia kell, nem árt némi síkosítás. Úgyhogy szerezd be a számodra szimpatikus síkosítót is, hogy könnyebb legyen a behatolás.

És miután az orgazmus utolsó rezgései is elcsitultak, ne feledkezz el a gyönyörszerzők alapos megtisztításától sem, hogy a lehető legtovább élvezhesd a szexjátékaidat. 


 
 
 

Véleményed