Így szerezz igazi örömöt karácsonyra: ez az 5 legjobb póz a vaginális orgazmushoz!

Írta Szexvital.hu 2020-12-22 0 Hozzászólás

Ha megfűszereznéd az ünnepi időszakot, akkor néhány új póznál jobb ajándékot keresve sem találnál. Főleg úgy, hogy ezekkel a pozitúrákkal még a ritka kincsnek számító vaginális orgazmussal is megajándékozhatod a kedvesed. És miközben az ő gyönyöre a tiédet is robbanásközeli állapotba hergeli, a párkapcsolati szexet is új szintre emelhetitek.

Az érzékekre ható finom, fűszeres illatok és ízletes ételek, a ráérős ünnepi hangulat egyaránt gondoskodik arról, hogy a karácsonyi időszak sok-sok orgazmussal kecsegtessen. És ez nem vicc, hiszen egy tavalyi felmérés[1] alapján még azt is megállapíthatjuk, hogy az emberek közel 34%-a gondolja úgy, hogy a karácsonyi időszak az év legjobb időszaka a szexre.

Sőt, a karácsonyi szexhangulat a megkérdezettek 50%-a szerint még a Valentin-napi huncutkodásokat is felülmúlja. Ezt egyébként egy Harvard-i kutatás[2] is alátámasztja, amiről 2017-ben jelent meg egy érdekes cikk a Times-ban: eszerint 1973 és 1999 között a legtöbb születés szeptember 16-án volt. 9 hónappal karácsony után.

 

 

Karácsonyi varázspor – miért olyan jó a szex az ünnepek alatt?

A fenti felmérés alapján nem merész azzal a feltételezéssel élnünk, hogy Magyarországon sem csak a fát állítják fel decemberben a legtöbbször. Bár némileg stresszes is ez az időszak, mégis megvan a maga varázsa, ami lépten-nyomon az ágyba csábít.

Szóval a karácsonyi szex sikerének természetesen több oka is van. Egyrészt ott van a hűvösre, olykor egész hidegre forduló időjárás, ami eléggé korlátozza a kényelmesen elvégezhető szabadtéri tevékenységek számát. Ez a néhány hónap inkább arra késztet, hogy a lakásba kuckózva élvezzük az otthon melegét és ha már lobog a tűz, akkor loboghat más is.

Emellett ott vannak még az évszakra jellemző finom, fűszeres illatok, mint amilyen például a fahéj, a szegfűszeg és a kardamom. Ezeket ízükkel és illatukkal is hatnak az érzékeinkre, felforrósítják a hangulatot. Forralt borba, mézeskalácsba, más süteménybe csempészve is beizzítják az érzékeket, igazi téli afrodiziákumok.

És ne feledkezzünk el a több-kevesebb szabadidőről sem, ami az ünnepeket megelőző év végi hajsza után, karácsony és szilveszter táján a nyakunkba szakad. Ilyenkor a lopott perceknél kicsit több időnk van arra, hogy ismét elmélyedjük egymás minden porcikájában és új játékszerekkel vagy új pózokkal fokozzuk a gyönyörteljes napokat.

Hogy még tovább fokozzuk az ünnepi várakozás izgalmát, hoztunk neked 5 lenyűgöző szexpózt, amiknek köszönhetően vaginális orgazmussal is megajándékozhatod a kedvesedet. Akár a karácsonyfa alatt is.

 

 

5 szexpóz, amikkel a vaginális orgazmus is összejön

Ha most azt kérdeznéd, hogy miért is olyan nagy dolog a vaginális orgazmus a nők életében, máris eláruljuk a titkot: a szebbik nem 67%-a sajnos egyáltalán nem tapasztalja meg élete során a hüvelyi orgazmust. Többségük főként a csiklóorgazmusnak köszönhetően éli át a gyönyört, mivel a hüvelyben sokkal kevesebb érzéki idegvégződés található, mint a csiklóban.

Éppen ezért, ha szeretnél gondoskodni párod gyönyöréről, akkor 2 dolgot tehetsz: több időt és energiát szánsz a csiklója kényeztetésre – akár szájjal, kézzel, vibrátorral vagy csiklóizgatóval – vagy olyan szexpózokat vetsz be, ami a puncit is izgalomba hozza. Ezek közül mutatnánk most néhányat.

  1. A sellő

Ehhez a szexpózhoz szükségetek lesz egy viszonylag magas és strapabíró asztalra, ágyra, konyhapultra vagy más bútordarabra. Ha ez megvan, akkor a párod feküdjön fel rá úgy, hogy hanyatt fekve a popsija a bútor szélénél legyen. A lábait nyújtsa ki az ég felé és tartsa őket összezárva, te pedig állj oda, ahova kell és kezdd el diktálni az ütemet. Mialatt szorgosan ki-be jársz benne, az intimitás növelése érdekében karold át, simogasd, vagy csak tartsd meg a párod lábait. Az összezárt és feszített lábtartásnak köszönhetően a hüvely kényelmesen összeszűkül, így minden döfést erősebben fog érezni, mint egy misszionárius pózban. Ráadásként, ebben a pózban még a farkadat is nagyobbnak fogja érezni.

  1. A Hot Spot – azaz lábak a vállon

Ez a póz az unalmasnak gondolt misszionárius felturbózott változata. A kiindulópontja is ez, de a lábait vond a válladra, majd kezdj el mozogni benne. Hogy fokozzátok az élvezeteket, a párod is szálljon be a mókába: feszítse meg, majd engedje el a fenekét és a combját. Így a mozgás intenzitása is folyton változni fog. Tovább fokozható az élvezet, ha például csiklóizgatós péniszgyűrűvel történik a behatolás.

  1. A CAT-póz

Ez is egy misszionáriusból kiinduló póz, de ez ne lohasszon le. A Journal of Sexual Medicine által publikált kutatás[3] szerint ugyanis ez a póz 56%-kal növelte meg a nők orgazmusának számát. Ha te is megajándékoznád a párod ezzel a csodával, akkor csak annyit kell tenned, hogy miután elhelyezkedtetek a misszionárius pózban, a csípődet az ő csípőjéhez csúsztatod, a mellkasod a mellkasán fekszik és teljes testsúlyoddal a kedvesedre nehezedsz. Ezalatt ő összekulcsolva a feneked felett tartja a lábait, miközben lassan és mélyen mozogsz benne.

Ez egy rendkívül lassú behatolást – egyesek szerint ringatózást – biztosító pozíció. Előnye az elnyújtott kéj és az, hogy így a farkad töve pontosan a csiklójához kerül, az aktus alatt állandó stimulációt biztosítva neki ezzel.

  1. A pucsító kutya

Már a hagyományos kutya pozíció is kész mennyország, ha a női orgazmusról van szó – és persze látványnak sem utolsó. Egyrészt így remekül szabályozhatod a behatolás mélységét, intenzitását és még a G-pontot is ingerelheted vele, ami segít a hüvelyi orgazmus elérésében. Tovább mélyíthetitek az élményt, ha a párod mialatt te szorgosan dolgozol rajta, lekönyököl annak érdekében, hogy megváltozzon a behatolás szöge.

  1. Fordított ülő szex

Ez a póz azzal az előnnyel kecsegtet, hogy a kedvesed lesz felül, így ő tudja szabályozni a behatolás mélységét és intenzitását. Ülj le egy strapabíró székre, a barátnőd pedig üljön rád feléd fordulva és lovagoljon meg. A fordított ülő szexnél azzal is számolhattok, hogy rendkívül intim helyzetet teremt: csókolózhattok közben, simogathatjátok egymást, akár a kedvesed mellével, mellbimbójával és csiklójával is játszhatsz közben.

Mi ezekkel a szexpózokkal kívánunk kellemes és orgazmusokban gazdag karácsonyt! ???? Ne feledkezz el egyébként a fa alá csempészhető szexi társasjátékainkról és a kényeztető intimitást fokozó masszázsolajainkról sem.

 

[1] evoke.ie; Bronwyn O Neill: ‘Tis the season! Christmas is the most popular time of the year for having sex - https://evoke.ie/2019/12/03/life-style/sex-relationships/best-time-to-have-sex

[2] lifecoachingandtherapy.com; Amanda Pasciucco: Why Christmas Sex is So Good - https://lifecoachingandtherapy.com/2019/12/20/why-christmas-sex-is-so-good/

[3] The Journal of Sexual Medicine, jsm.jsexmed.org; Stuart Brody – Petr Weiss: Simultaneous Penile–Vaginal Orgasm Is Associated with Sexual Satisfaction - https://www.jsm.jsexmed.org/article/S1743-6095(15)34096-0/abstract

Véleményed