Hogyan használd a mellcsipeszt, hogy a fájdalom helyett élvezetet okozzon?

Írta Szexvital.hu 2019-09-02 0 Hozzászólás

A mellbimbó az egyik kedvenc erogén zónánk, amit számtalan idegvégződés tesz érzékennyé. Az előjáték fontos része, sőt, van, aki már ennek izgatásától is el tud jutni a csúcsra. Ismerd meg a mellcsipeszek vadító világát és lépj a következő szintre a mellbimbók ingerlése terén! 
 
Már szinte közhelynek számít, hogy a férfiak odavannak a női mellekért, de arról már ritkábban hallani, hogy a szebbik nem is odavan a bájaiért. A Sheffield Egyetem Orvostudományi karán több felmérés is készült, amiből kiderült, hogy a nők 82%-a egyenesen igényli, hogy a partnerük foglalkozzon a mellükkel, 78% szerint fokozza a nemi vágyat és 59% egyenesen kéri, hogy szex közben a mellbimbók is kapjanak a reflektorfényből. Csupán 7%-ot irritál, ha különösen hangsúlyt kapnak az emlők az aktus során. 
 
A férfiakat se hagyjuk ki, hiszen elsősorban ők a női mellek legnagyobb rajongói, de arra is fény derült, hogy saját mellbimbójuk izgatása is lázba hozza több, mint az 50%-ukat. Itt többen megemlítették a vizuális élményt is, miszerint nem csak az érzés, de maga a látvány is fokozza a szexuális fűtöttségüket. 
 
A számok nem hazudnak: a legtöbben kedveljük, ha a mellek, illetve a mellbimbók is aktív részesei lesznek a nemi életünknek, mégis bátortalanul nyitunk azok iránt az eszközök iránt, amik ezt az élményt csak fokozhatják! 

Tartalomjegyzék:

Érdekes tények a mellbimbóról
Haladjunk fokozatosan
Csipeszfajták
Mire kell odafigyelni? 


Érdekes tények a mellbimbóról

Ahhoz, hogy igazán nagy szakértői lehessünk a mellcsipeszeknek nem árt tudni néhány alapvető, mégis bámulatos tényt a mellbimbóról: 

  • A bimbó mellett az udvar rész is elképesztően érzékeny, ha pedig igazán biztosra akarsz menni, akkor az óra szerinti 10 és 2 órának megfelelő területet ingereld
  • A nagyobb mellbimbó érzékenyebb, mint a kisebb, mert sokkal több idegvégződés van benne. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a kisebbeket nem lehet felizgatni! 
  • Nem olyan gyakori, de vannak, akik a mellbimbó puszta izgatásával is el tudnak élvezni
  • Jó tudni, hogy a női ciklus során a bimbók érzékenysége változik, elképzelhető, hogy az érintésük kellemetlen érzést okoznak. A peteérés során például jóval érzékenyebbek, mint a menstruáció alatt. 
  • Biztosan észrevetted már, hogy a hideg-meleg váltakozása hatással van a bimbók állapotára. Melegben megduzzadnak és elernyednek, míg a hideg hatására megfeszülnek és megkeményednek. Ilyenkor sokkal érzékenyebbek, ezért szokták például jégkockával ingerelni. 
  • 1-2 percenként érdemes a bimbókat váltogatni, hogy egyik se szokjon hozzá igazán az érintéshez. Így lehet leginkább fenntartani a vágyat.
  • Maga a mell mérete nem befolyásolja az érzékenységet, viszont egy implantátum már okozhat gondokat, ellenben a piercing a tévhitekkel szemben növeli ezt az érzést. 
  • Ne felejtsük ki az előjátékból a melleket sem, hiszen a bimbó mellett a melleket is jól lehet stimulálni finom szorításokkal, tenyérben tartott lágy nyomkodással vagy masszírozásával. 

 
Haladjunk fokozatosan

Akárhogyis nézzük, a mellcsipesz használata már az extrém, más néven a BDSM szexuális műfajhoz tartozik, ezért érdemes apró lépésenként haladni. Egyébként sem kerget a tatár, a másik és a saját testünk megismerése pedig egy igen kellemes feladat. 
 
Nulladik lépésként érdemes a bimbókkal úgy ismerkedni, hogy nem érsz hozzájuk semmivel. Nagyon izgalmas lehet, ha csak meleg levegőt lehelsz rájuk egészen közelről, aztán pedig hideg levegőt fújsz. Közben folyamatosan figyeld, miként reagál a párod! Ezután bevonhatod a nyelvjátékot is, apró nyalásokkal vagy körkörös mozdulatokkal. Ha már benyálaztad a kívánt területet, akkor térj vissza az első pontban tanultakhoz, ugyanis a nedvességnek köszönhetően még intenzívebb hatást érhetsz el. 
 
Ha erősebb behatást szeretnél, akkor használd az ujjaidat és a kezed. Dörgöld a bimbókat, csipkedd őket finoman, aztán egyre erősebben. Érdekes lehet más testrészeket is hozzáérinteni, például a saját mellbimbódat, vagy akár a férfi hímtagot is. Végül használd újra szádat, ám ezúttal ne finomkodj annyira. Szívd be a bimbókat, nyalogasd őket és játssz az ajkaiddal, akár még a harapdálást is kipróbálhatod. Amennyiben eddig minden mozzanat csak szította köztetek a tüzet, akkor érdemes beszereznetek egy-két csipeszt is! 


Csipeszfajták

Fokozatokat a láncok és csipeszek körében is el lehet különíteni annak érdekében, hogy a ki mennyire kedveli a fájdalomszexet. Léteznek egészen szolid termékek, amik büntetlen örömet okoznak, de vannak kicsit extrémebb példányok is:
 
Alap: Nem sokban különböznek egy ruhacsipesztől, hiszen két kis lapot tart össze egy rugó középen. Jellemzően a csipeszek is össze vannak kötve egy lánccal, de különállót is lehet kapni. Az előbbinek a célja egyrészt esztétikai, másrészt viszont az, hogy a láncra mágnesből készült súlyokat lehet helyezni, amik tovább fokozzák az érzést. Vigyázni kell a heves mozdulatokkal, hiszen ilyenkor a himbálózás könnyedén okozhat nem várt fájdalmat. A csipeszek vége általában be vannak vonva valami puhább anyaggal, mint például gumi, parafa vagy vinil. 
 
Y-csipesz: Ennek a fajtának az a sajátossága, hogy a két mellen kívül egy harmadik testrészhez is hozzá van láncolva a csipeszrendszer. Ez a legtöbb esetben a csikló, de a hímvesszőhöz passzoló termékeket is lehet kapni. Ez már inkább haladó szint, nem könnyű benne a mozgás, viszont annál nagyobb az élvezet. 
 
Japán csipesz: Ez a termék csak azoknak javasolt, akik jól viselik a fájdalmat. Rugó helyett a japán csipeszben egy kis menetes csavar van, ami intenzív és folyamatos szorítást tud okozni. 
 
Szorítógyűrű: Ebben az esetben egy kis kör alakú szerkezet váltja fel a két pántból álló csipeszt, ami hasonlóan az előbbi verzióhoz folytonos préselésre alkalmas
 
Extra vibráció: Ha ez még nem lenne elég, akkor a láncaidat akár erre specializálódott vagy otthon használatos vibrátorral is összekapcsolhatod, aminek köszönhetően extra pulzálás okoz még nagyobb örömet. 


 

Mire kell odafigyelni? 

A fokozatosság és a kommunikáció elengedhetetlen hozzávalók ebben a játékban! Kerüld a hirtelen mozdulatokat, hiszen ezek óriási fájdalmat okozhatnak a másiknak, amivel nem csak az este pozitív hangulata, de valószínűleg a szexuális nyitottság egy része is elillan egy időre. Mire kell mindenképpen figyelni: 
 
Készülj fel arra, hogy a csipesz felhelyezése után 1-2 percig még fájdalmas lesz a használata, a kéj csak ezután kopogtat. Ha később sem érzed jól magad, akkor ez nem neked való, nyugodtan vedd le! A vibráció használatát érdemes elkezdeni akkor, amikor a fájdalom már elmúlt. 
 
15 percnél tovább ne nagyon hagyd fent a csipeszeket, ugyanis akadályozhatják a véráramlást, ami hosszú távon nem egészséges. Ha azt tapasztalod, hogy a bimbók kék vagy lila színűek lesznek, azonnal szabadítsd meg őket a szorítástól és tegyél rájuk jeges borogatást. 
 
A csipesz levétele sokszor jobban fáj, mint a felhelyezés, hiszen hirtelen újra vér tódul a területre. Éppen ezért lassan távolítsd el a csipeszeket. Piercing esetén mégjobban oda kell figyelni! 
 
Egy szóval ez éppen olyan szexuális játék, mint a többi: vigyáznod kell a partneredre, viszont ennek hála egészen új élményeket adhattok a másiknak! 


 
Megjött a kedved ugye? Akkor nézz körül a termékeink között, vagy informálódj más BDSM eszközökről
 

 

Véleményed