Felcsatolható dildó és más finomságok: amit a peggingről tudni érdemes!

Írta Szexvital.hu 2021-08-18 0 Hozzászólás

Lankadófélben van a szenvedély a kapcsolatotokban? Szívesen kísérletezgettek az ágyban és az sem probléma, ha időnként megfordulnak a szerepek? Akkor a peggingről nektek is tudnotok kell! Mert a felcsatolható vibrátorokkal a heteroszexuális kapcsolatok is egészen új fokozatra kapcsolhatnak: éld át a behatolás élményét és élvezd a prosztatád kényeztetésének minden cseppjét!

A pegging műfaja nem újkeletű találmány, mégis, a legtöbben csak négyszemközt mernek beszélni róla. Ha egyáltalán elő mernek állni a farbával. Mi azonban azt javasoljuk, hogy ne rettentsenek el a közhelyek, mert a pegging segítségével mindkettőtöknek olyan élményekben lehet része, amit sosem fog elfelejteni. A pegging gyakorlatilag az intimitás egészen új szintre emelve, fordított szerepkörökkel és intenzív orgazmusokkal párosítva.

 

 

Az alfa és az omega: mi az a pegging?

A pegging segítségével a szexualitás egészen új mélységeibe merülhetsz el: többségében a pegging heteroszexuális kapcsolatokban fűszerezi meg az erotikával töltött perceket. Ezekben az esetekben a hölgyek általában egy felcsatolható vibrátor segítségével hatolnak be a párjuk ánuszába, ahol a vibrátor segítségével izgatják a végtelenségig a prosztatát.

Gyakorlatilag egy fordított anális szexről van szó, hiszen a szerepkörök megfordultak: a nő lesz az, aki behatol, míg a férfi fogadja a behatolást. Hogy miért jó ez neked férfiként? Nos, a női csiklóhoz hasonlóan a férfiak prosztatája – valamint az ánusz bejárata – is idegvégződésekben gazdag terület. Amennyiben volt már részed prosztatamasszázsban, tudod, hogy mennyire intenzív orgazmust okozhat, ha értő kézzel ingerlik ezt a területet.

Egyébként az aktus során természetesen a pénisz stimulálására is szánhattok néhány kellemes percet: akár magadnak csinálod, akár a kedvesed gondoskodik a szerszámodról, kirobbanó élményben lesz részetek.

Nemcsak neked, hanem mindkettőtöknek, hiszen ezekből a vibrátorokból is létezik páros kivitel, így a barátnőd a saját élvezetéről is gondoskodhat. De még ha nem is páros dildóra voksoltok, már az is bizsergető élmény lehet számára, ha a szeméremdomb és a csikló a dildó alapjához dörzsőlődik. Abban az esetben, ha ő is szívesen lenne a fogadó fél a pegging, akár te is felcsatolhatsz egy üreges kivitelezésű péniszköpenyt – természetesen a péniszednek megfelelő méretben –, ami meghosszabbítja a farkadat.

Persze a heteroszexuális párok mellett az LMBTQ közösség tagjai is kényeztethetik magukat a pegginggel és a hozzá kapcsolható szexjátékszerekkel. Leszbikus pároknak például főként akkor érdemes felfedezniük a pegginget, ha hiányzik a behatolás élménye. Vannak egyébként rögzítő pánt nélküli páros vibrátorok is, amik a heveder rögzítése nélkül is huncut élményekben részesítik a szexelő feleket.

Egy dolgot azért jegyezz meg: ha férfiként próbálod ki a pegginget, attól még nem leszel homoszexuális vagy biszexuális, hiszen, ha eddig nem vonzódtál a férfiakhoz, ezután sem fogsz, csak kipróbálod a prosztatád jelentette előnyöket. Az természetesen megint más képlet, ha titkon azért homoerotikus fantáziák is megelevenedtek a fejedben.

 

 

Kezdő lépések a pegging során

Ahhoz, hogy átadjátok magatokat az élvezeteknek, szükség lesz néhány kiegészítőre. Természetesen az első és a legfontosabb, a megfelelő célszerszám kiválasztása. Lehet üreges, lehet felcsatolható, lehet rögzítés nélküli a dildó – a lényeg az, hogy a céljaitoknak megfeleljen.

Emellett azonban ott van még a síkosító, amiről sosem szabad elfeledkezni, hiszen a végbélnyílás az a terület, ami magától nem képes a nedvesedésre. A fájdalmas behatolás elkerülése érdekében mindenképpen használjatok síkosítót és óvszert is. Ezen felül a szexjátékok tisztítására alkalmas eszközökre van még szükség, hiszen a végbélben lévő baktériumokat nem lenne tanácsos a játékokon felejteni.

Tovább fokozható az élmény, ha például egy kis BDSM-et is párosítunk hozzá. Növelheti az extázist, ha érzékmegvonást alkalmazunk és egy maszk vagy szemfedő segítségével vakká tesszük a partnerünket minden másra, esetleg egy szájpecekkel a beszéd képességétől fosztjuk meg. Póztól függően, pedig a kikötözésről sem kell lemondanotok, ha az az egyik kedvenc fétisetek.

Ha minden szükséges eszközt beszereztetek, beszéljétek meg a részleteket. Válasszátok ki a pózokat, a kutya és a misszionárius póz, vagy a hason fekvés során is élvezheted a barátnőd kényeztetését. Nemcsak azt, amit a behatolással nyerhetsz, de ezekben a helyzetekben a péniszedhez is kényelmes hozzáférése van.

Jöhet a P-pont stimuláció

A P-pont – vagyis a prosztata – kényeztetése éppen olyan intenzív orgazmust képes nyújtani neked, mint a nőknek a csikló izgatása. Ahhoz, hogy gejzírként törjön fel belőled aminek jönnie kell, nem árt betartani néhány egyszerű szabályt.

Először is, a barátnőd mindenképpen fedezze fel az egyik ujjával a feneked. Először a végbélnyílást kell némi masszázsnak alávetni, amit lehetőség szerint körkörös mozdulatokkal végezzen el. Ezzel könnyíti meg a behatolást a végbélnyíláson keresztül.

Ha ez megvan nyomjon az ujjára síkosítót, majd kb. 2,5-5 cm-es mélységig nyúljon be a végbélnyílásodba és tapintással fedezze fel a területet, lassú ki-be húzogató mozdulatokat is tehet. Az mindenkinél változó, hogy mennyivel beljebb helyezkedik el a végbélnyílástól a prosztata, de általában a végbél belső üregének elülső falán található egy kisebb-nagyobb duzzanat. Ez lesz a prosztata bélfalon is kitapintható része.

Ha rátaláltatok erre a csemegére, lassú, gyengéd, körkörös mozdulatokkal folytatható az ingerlése, sok férfit már ez is orgazmusközeli állapotba repít. Amennyiben a hangulat kellőképpen a tetőfokára hágott, jöhet a dildós behatolás.

Addig, amíg az ánusz hozzászokik a méretekhez, haladjatok lassan, majd egyre inkább fokozható a tempó.

Mivel a behatolás nemcsak a prosztatában, de a végbélnyílásnál és a végbél falában is stimulálja az itt található idegvégződéseket, az orgazmus akár a pénisz izgatása nélkül is érkezhet. Az gyakorlatilag a hab lesz a tortán.

Véleményed