Warning: file_get_contents(/home/www/clients/client2451/web5603/web/system/storage/cache/lightning/bbb): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/clients/client2451/web5603/web/system/lightning/alpha.php on line 1
Ezért nem viszed el őt a csúcsra – 6 szarvashiba, ami lehangolja szex közben a nőket - Szexvitál Szexshop

Ezért nem viszed el őt a csúcsra – 6 szarvashiba, ami lehangolja szex közben a nőket

Írta Szexvital.hu 2020-09-28 0 Hozzászólás

Nincs is annál jobb érzés, amikor a párunk elérkezik arra a bizonyos pontra. A kielégült arc látványa és a mámoros nyögés a végén megfizethetetlen pillanatokat csempész az együttlétbe. Viszont van pár olyan szokás, ami inkább ellöki ettől az állapottól a nőket, mintsem, hogy közelebb hozná őket. Mutatom, melyek ezek:

Túlzásba vitt csikló izgatás

A csikló kényeztetése olyan gyönyört tud adni a nőknek, amit talán semmi más nem. Ez nem csoda, hiszen az érzékeny területben 8 ezer idegvégződés található, amik együttesen okoznak eufórikus élvezetet. 

Így talán arra a következtetésre juthatunk, hogy a partnerünk egyenesen el fogja dobni az agyát, ha jó erősen dörzsöljük a csiklót. 

Ám az igazság az, hogy jóból is megárt a sok. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a csikló öröm forrása abban gyökeredzik, hogy érzékeny. Ergo nem bánhatunk vele túl durván, hiszen ez kellemetlen érzés lehet a partnerünk számára. 

Ehelyett inkább finom mozdulatokat érdemes bevetni. Például alklamazhatod a klasszikusnak számító csikló körüli körzést vagy az ujjak vibrálást imitáló mozgását is. Ezek a gyengébb mozdulatok pont annyira fogják ingerelni az érzékeny területet, hogy izgatóvá tegyék a partnerednek az együttlétet.

Bár az is segíthet a partnerednek a csúcsra jutni, ha szimplán a farkaddal masszírozod a csikló területét. Ne féljetek kísérletezni ez ügyben. Ám ha tovább fokoznád a mámort, akkor pár játékszer is a hasznodra válhat. Mutatjuk mit, a remegésben kiteljesedő orgazmus eléréséhez:

A mellbimbóknál is hasonló a helyzet…

A csiklóhoz hasonlóan a mellekkel sem szabad durván bánni - persze, ha a partnered erre kér, akkor vedd úgy, hogy nem szóltunk. Viszont általános problémaként merül fel az aktus közben, hogy a mellet túl intenzíven veszik kezelésbe.

Ezt elkerülvén az intenzív bimbó izgatás helyet célszerű lehet lágyabb nyelvcsapásokkal és körözésekkel izgatni a bimbóudvart.

 

 

Az orgazmusról való kérdezősködés kinyírja a hangulatot

Az együttlét során mindannyian azt akarjuk, hogy a partnerünk ugyanúgy megtapasztalja a kéjes beteljesülést, ahogy mi tesszük. Így teljesen érthető az, ha érdeklődsz kedvesed orgazmusa felől.

Viszont ez nem jelenti azt, hogy a kérdéseid ösztönzően fognak hatni rá. Ugyanis ez a kérdés – a jó szándék ellenére - nyomást helyezhet a partnerünkre, ami nem segít a helyzeten.

Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a legjobb együttlétek azok, amiket kötetlenül és szabadon élvezve élünk meg. Így az ehhez hasonló, teljesítményre fókuszáló kérdések teljesen lelombozhatják a másik felet az aktust közben, sőt.

Ha rendszeresen fekszetek le egymással, az orgazmusról faggatózó kérdések akár az elélvezés megjátszását is eredményezhetik hosszútávon. Ez pedig az utolsó dolog, amit akarunk, nemde? 

A kellemetlen becézések sem arról híresek, hogy a csúcsra juttatnak

Bébi, édes, hercegnőm… a beceneveknek van egy bája, ami szorosabbra fűzheti köztetek az intimitást. Ám amilyen közel hozhat titeket egymáshoz, olyan lehangolóan is hathatnak - ha rosszul választjuk meg őket.

Hiszen egy kellemetlen becenév folyamatos irritáltságot okozhat a partnerünk számára. Ezt elkerülvén érdemes figyelned a partnered reakcióit az első becézéseknél, ha újat dobsz be. Ha pedig esetleg szól, hogy zavarja a dolog, próbáld meg nem zokon venni.

Hiszen az együttlétek elsősorban arról szólnak, hogy mindketten boldog perceket - vagy órákat – éljetek át az ágyban. 

 

 

Az análba nem ugrunk bele csak úgy

Egyre több felmérés támasztja alá, hogy a nők elég nagy százalékban élveznek el az anális szextől[1].

Ez nem is csoda, hiszen az ánusznál sokkal érzékenyebbek lehetnek az izmok, mint punci esetében, sőt. Az eufórikus hatást még tovább is lehet növelni a csikló egy idejű izgatásával is, ami szintén hozzáadhat az anális élvezetekhez.

Viszont ez nem egy olyan móka, amibe csak úgy átcsússzanunk. Ugyanis az anális szexhez létfontosságú a megfelelő beöntés, na meg a sok-sok síkosító. Ha ezeket nem iktatjuk be az aktusba, lehet, hogy könnyen csúnya vége lesz a dolognak.

Egyrészt azért, mert a megfelelő síkosítás és előjáték hiányában elképesztően tud fájni a behatolás hátulról - amit az is tovább fokozhat, hogy a pozícióból adódóan a nőt váratlanul fogja érni a behatolás.

Másrészt azért, mert a beöntés mellőzésével olyan dolgok kerülhetnek napvilágra az ánuszból, amiket jobb esetben nem szerettünk volna az ágyunkban tudni. Egy szó, mint száz: az anális szex nem egy spontán sport. Viszont, ha alaposan felkészültök rá, jó eséllyel mindketten felejthetetlen orgazmusokat élhettek át. 

A jó ujjazás nem a péniszes behatolás ujjas imitálása 

Egy jó ujjazást senki nem utasít vissza. Viszont, ha ezt úgy csináljuk, hogy simán ki-be húzogatjuk az ujjainkat, az sok nőnél nem okoz élvezetet. Hiszen az „eszközünk” nem elég hosszú ahhoz, megüsse partnerünk ingerküszöbét. 

Ennek ellenére ezt is lehet élvezetesen csinálni, méghozzá úgy, ha hajlítunk az ujjunkon. Így olyan helyeket tudunk bejárni a punciban, amit a péniszünkkel jó eséllyel nem érnénk el. Igen, jól gondolod. A varázslatos G-pontot is könnyebben izgathatjuk ujjal, ami remegésben kiteljesedő orgazmusokat tud adni a partnerünknek.

És te milyen módszerekkel juttattod el kedvesed a csúcsra? Írd meg nekünk kommentben!

 


[1] Debby Herbenick, PhD, MPH Michael Reece, PhD, MPH Vanessa Schick, PhD Stephanie A. Sanders, PhD Brian Dodge, PhD J. Dennis Fortenberry, MD, MS: An Event-Level Analysis of the Sexual Characteristics and Composition Among Adults Ages 18 to 59: Results from a National Probability Sample in the United States - https://www.jsm.jsexmed.org/article/S1743-6095(15)33218-5/fulltext

Véleményed