Beöltözős pornófilmek Halloween-ra, avagy te kipróbálnád a szellemszexet?

Írta Szexvital.hu 2022-10-11 0 Hozzászólás

Vannak, akik nem egy jelmezes buliba mennek Halloween-kor, hanem inkább otthon, a négy fal között igyekeznek magukat pikáns hangulatba hozni. Szerencsére a pajkos szexjátékok mellett ehhez a felnőtt filmek különleges halloween-i csemegéi is a rendelkezésükre állnak, ezekből az utóbbi években egész szép volt a termés. Vajon melyek a legnépszerűbb jelmezek a halloween-i pornófilmek között? És igen, Halloween éjszakán az sem elhanyagolható kérdés, hogy te kipróbálnád esetleg a szellemszexet?

Bár elsősorban angolszász területeken él a hagyomány, ma már Magyarországon is egyre több helyen tartanak halloween-i bulit, ami az évek folyamán a szezon egyik legjobban várt jelmezes buliestéjévé vált. Azonban Halloween éjszakáján nemcsak a házibulik terén szabadul ki a szellem a palackból. Mert Halloween tematikájú pornófilmekben sem ismernek a készítők tréfát.

A legnépszerűbb beöltözős pornófilmek Halloween-re

Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy a Halloween nem ihleti meg a felnőtt filmek rendezőit és persze a közönséget. A Halloween tematikájú és a beöltözős pornófilmek iránt akkora az utóbbi években a kereslet, hogy a legnagyobb felnőtt filmes oldal, a PornHub, 2019-ig bezárólag minden évben közzétett egy statisztikát a felpörgött keresések és tematikák elemzése alapján.

Az utóbbi évek trendelemzéséből például megfigyelhető, hogy az aktuális évben megjelenő képregény- és szuperhősös filmek mindig nagy hatással vannak a pornófilm fogyasztási szokásokra.

2019-ben például Harley Quinn és a Joker vezették a toplistát, de az olyan klasszikus karakterek huncutkodásaira, mint Jázmin hercegnő vagy Aladdin, Wonder Woman, Batman, Pókember vagy épp Marvel kapitány mindig szépen érkeznek a keresések, de Harry Potter mágikus varázspálcája is sokak fantáziáját megmozgatja.

Ami a szokványos, hétköznapi jelmezeket illeti, leginkább a tanár, a szobalány, az ápolónő, a zsaru, míg a misztikusabb vonalra felfeküdve a vámpír, a boszorkány, illetve a szukkubus, vagyis a férfiakat elcsábító női démon tartozik a legkeresettebb halloween-i felnőtt filmes tematikák közé.

 

 

De, ha már misztikum: mi a helyzet szellemszexszel? Neked bejön a spektrofília?

Röviden összefoglalva a spektrofília olyan fétis, amikor az emberek – férfiak és nők egyaránt – erős szexuális vonzalmat éreznek a szellemek és a lelkek iránt. Gyakorlatilag egy szexuális kielégüléshez vezető módszer azoknak, akik belefáradtak azokba a testi vesződségekbe, amiket egy másik emberrel való szex jelent – mint például az előtte / utána követő tisztálkodás, az előjáték, vagy az aftercare –, illetve azoknak, akik anélkül akarnak csillagokat látni, hogy megérintenének egy másik embert.

Ha egészen őszinték vagyunk magunkkal, ez nem egy újkeletű dolog. Végül is, már az emberiség kezdete óta teszünk fel kérdéseket a természetfelettiről, a szellemekről és a spiritualitásról. Bármi is a személyes álláspontod a szellemekkel kapcsolatban, a spektrofília igenis létező, valóságos fétis.

A világ legtöbb kultúrájában jelen van valamilyen formában a szellemi hitvilág, főleg olyan mítoszokkal és példákkal, amelyek azt vetítik előre, hogy a szellemek és a spirituális lények az a halálon túl is velünk maradnak. A szexualitást tekintve ennek egyik legismertebb és legeklatánsabb példája az inkubus és szukkubus legendája.

A korai mezopotámiaiak szerint az inkubusok azok a hím démonok, akik különböző szexuális tevékenységet folytatnak alvó nőkkel. A szukkubus e démon női megfelelője, aki ugyanezt teszi az álomba szenderedett férfiak elcsábításával.

Ezek a hiedelmek egészen a középkorig tartották magukat, ráadásul odáig fejlődött a hiedelemvilág, hogy a boszorkányok és varázslók fogantatásához az emberek és inkubusok, illetve szukkubusok közötti való szex járult hozzá, mert ez az aktus során a természetfeletti erő keveredett az emberi lények erejével.

Persze a lényeg az, hogy a különböző kultúrákban évszázadok óta léteznek olyan misztikus lények, amelyek természetüknél fogva nagyon szexuálisak. Most, hogy egy olyan korszakban élünk, amikor a különböző kinkeket és a fétiseket már nem üldözik, hanem sokkal inkább ünneplik, az emberek rögtön magukévá teszik az ehhez hasonló hiedelmeket és nevet találtak neki.

 

 

Hogyan működhet a szellemszex a gyakorlatban?

Annak ellenére, hogy az olyan szintén misztikus dolgokban, mint amilyenek a különböző vallások vagy a horoszkóp, rengetegen hisznek, a szellemekkel való szexet, jobban mondva annak reális lehetőségét a legtöbben elutasítják.

Persze, ezt nem is úgy kell elképzelni, mint egy fizikai behatolással járó eseményt, Demi Moore és Patrick Swayze közös jelenete a Ghost-ban, vagy Christina Ricci és a Casper csókja tévesen arra enged következtetni, hogy lehetséges fizikai kontaktus szellem és ember között.

A spektrofíliát átéltek között sokan pszichés orgazmusként hivatkoznak arra a kéjérzetre, amit szerintük a szellem vagy más entitás segítségével átéltek. A pszichés orgazmus ugyanis pontosan arra utal, hogy képesek vagyunk elérni az orgazmust minden genitális stimuláció és behatolás nélkül is.

Ennek egyik tökéletes példája az, amit a legtöbben „nedves álmoknak” nevezünk – olyan álmok, amelyekben ténylegesen képesek vagyunk elérni az orgazmust alvás közben. Mindenesetre a szellemszexet átélők táborába nemcsak Buffy- vagy Edward Cullen rajongó hétköznapi emberek tartoznak, hanem például Lucy Liu színésznő vagy a Kesha is, de a Paranormal Activity 2 színésznője, Natasha Blasick sem maradt ki a sorból. A színésznő például így jellemezte az általa átélt szellem-aktust:

„Hirtelen úgy éreztem, hogy valaki megérint és a kezek akaratom ellenére lökdösnek. És éreztem a rajtam lévő test súlyát, ahogy a testem különböző irányokba tolódik. Eleinte nagyon összezavart az egész, aztán úgy döntöttem, hogy lazítok és végül nagyon-nagyon kellemes esemény volt.”

Neked mi a véleményed a spektrofíliáról? Te esetleg tapasztaltál már hasonló élményeket? Vagy volt már a szokásosnál nedvesebb az álmod? ????

Nos, ha te mégis maradnál inkább a hétköznapi talajon – vagy ágyban – és nem üzennél hadat a szellemvilágnak még Halloween esetéjén sem, teljesen érthető.

 

Ha ehhez keresel egy érzéki játékszert, vibrátorok és vibrotojások, valamint péniszvibrátorok és maszturbátorok sora vár rád.

Véleményed