Anális játékok – hogyan kell elkezdeni?

Írta Szexvital.hu 2018-10-17 0 Hozzászólás

Az ánusszal való játszadozás sok ember szexuális fantáziáját mozgatja meg – leginkább azért, mert kicsit mintha tiltott gyümölcs lenne, nem szokványos, mert „nem arra való”. És valljuk be, a pornófilmek is adnak jó néhány ötletet arra vonatkozóan, miként lehetne használni a másik lyukat is.

Persze azért ez annyira nem egyszerű, mint a pornóban, ott már csak a konkrét akciót látjuk, de ezt a háttérben azért kellőképpen előkészítik. Éppen ezért, ha kipróbálnád az anális játszadozást, az előkészületekre nagy hangsúlyt kell fektetni. Az anális szex lehet fantasztikus élmény, de csak akkor, ha nem sajnáljuk az időt a bemelegítésre, ellenkező esetben kimondottan kellemetlen és fájdalmas tapasztalatokat lehet vele szerezni.

Természetesen az igényre reagálva vannak olyan eszközök, melyek nagymértékben megkönnyítik ezt az előkészülő fázist, és kíméletesen, fokozatosan járatják be az ánuszt, így a játékból nem lesz fájdalmas élmény. Azt azonban tudni kell, hogy milyen eszközökkel és hogyan lehet elérni, hogy megtapasztalhasd azokat az élvezeteket, amiket a másik bejárat rejt.

Fontos a megfelelő síkosítás

Az első és legfontosabb lépés, hogy gondoskodjatok a kellő síkosításról, hiszen a végbél a hüvellyel ellentétben nem termel magától megfelelő mennyiségű váladékot, pláne nem szexuális célokra. Szárazon pedig az anális behatolás bármivel minden, csak nem kellemes élmény. A síkosító használata tehát kötelező, és jóval nagyobb mennyiséget szánjatok erre a célra, minta a vaginát síkosítanátok. 

analis-jatekok-1

Az anális izgatókkal csak fokozatosan 

A következő aranyszabály, hogy mindenképpen kicsiben kezdjétek, és úgy haladjatok az egyre nagyobb eszközökig. Vannak konkrét készletek, melyek különböző méretű anális tágítókat tartalmaznak, értelemszerűen a legkisebbel célszerű kezdeni, és így haladni a nagy fele. Amikor már egy adott méret semmilyen fájdalmat, apró kellemetlenséget okoz, csak az élvezetet érzed, akkor válthatsz a következőre.

Semmit nem szabad erőltetni

Ez persze a szex minden terén igaz, de az anális területek igénybevétele esetén különösen: semmi erőltetés, mert fájdalom lesz a vége! Ha valami még nem megy, lépjetek vissza egy lépcsőfokot, folytassátok tovább ott, ne akarjatok mindenáron túl gyorsan előre jutni, ez nem verseny. Ráadásul a befogadó fél stresszelhet is attól, ha úgy érzi, túl gyors tempót várnak el tőle, az pedig nem segíti az ellazulást, ami alapfeltétele lenne bármilyen anális szexuális érintkezésnek.

Figyeljetek az izgalmi állapot fenntartására

Ne feszüljetek rá nagyon az anális izgatókra, figyeljetek közben arra, hogy azért egyéb módon is fenntartsátok a szexuális érdeklődést, az izgalmi állapotot, mert abban a pillanatban, hogy ez alábbhagy, elkezd a dolog kellemetlenné válni. Szexeljetek közben hagyományosan, kényeztessétek egymást orális szexszel, vessetek be bármit, ami normál esetben része a szexuális életeteknek, ne kizárólag azon legyen a hangsúly, hogy mit tudtok vagy épp nem tudtok bedugni a másik lyukon.

Csak akkor kombináljátok, ha már nem okoz nehézséget!

A popószexet kiválóan lehet kombinálni hagyományos szexszel – sokaknak okoz például élvezetet, ha egy anális kúp van a végbelükben, miközben a partnerükkel hagyományos módon is szexelnek. Ez valóban fokozhatja a hangulatot, viszont mindenképpen csak akkor érdemes hasonlókkal próbálkozni, ha már gond nélkül megy a dolog anális része, mert a kettő együtt sok lehet, ha nincs kellően előkészítve a hátsó bejárat!

analis-jatekok-2

Figyeljetek a higiéniára

Alap, de azért fontos hangsúlyozni, hogy mindenféle anális játszadozás esetében fokozottan oda kell figyelni a higiéniára. Nem célszerű ugyanazt az eszközt dugni egyik lyukból a másikba, mert ennek könnyen lehet egy csúnya hüvelyfertőzés a vége. Legjobb, ha vagy külön eszközök állnak rendelkezésre az egyes bejáratokhoz, vagy gumival használjátok ezeket, amit cseréltek, ha lyukat váltanátok. A lényeg, hogy ne legyen „szabad átjárás”, így abszolút biztonságosan tudjátok használni a másik bejáratot is.

Véleményed