Amikor az orgazmus a hátsó bejáraton kopogtat – avagy a popsi férfiszemeket megakasztó misztériuma

Írta Szexvital.hu 2020-08-10 0 Hozzászólás

Vannak nők, akik idegenkednek a hátsó bejárattól, míg mások anális szex közben jutnak el a leggyorsabban a csúcsra. Úgyhogy érdemes egy kicsit nagyobb figyelmet áldozni az egyik legelhanyagoltabb női erogén zónának: azaz a popsinak, amin a férfiak szeme is oly gyakran megakad. Mert nemcsak a tabukat, de a popsit döngetve és izgatva is átélheted életed legjobb, legmélyebb orgazmusát. Persze csak akkor, ha jól és okosan csináljátok, illetve kellően stimuláljátok.

A női fenék nemcsak a férfiak nedves vágyainak tárgya, hanem akár a hölgyek gyönyörteljes örömforrása is lehet. Őszintén szólva nem is gondolnánk, hogy nőként legalább annyira élvezetes lehet a játszadozás a hátsó térfélen, mint amennyire a pasiknak lesz izgató a látvány. Pedig…

 

 

A popsi bugyibűvölő anatómiája

Azt már régóta tudjuk, hogy a férfinem vakságot nem fogadott része a melleken és a lábon kívül főként a popsinak szentel kiemelt figyelmet. Nem csupán az ingerlő domborulatok miatt, hanem azért is, mert van benne valami titkos-tiltott felhang, amitől a fenék körüli játékok még pikánsabbá válnak.

Emellett persze az sem elhanyagolható tényező, hogyha anális szexre kerül a sor, a végbélnyílás szoros fogásába jutva, a pénisz is megkapja a maga jussát. Egyrészt itt a kisebb mérettel rendelkezők is megtalálják a számításukat, hiszen a hüvelyhez képest kevésbé táguló nyílásban a szerényebb hosszúsággal-átmérővel rendelkező szerszámok megtisztelve érzik magukat. Sőt.

Másrészt a szoros emberfogásnak és az ütemes súrlódásnak köszönhetően a hamarabb érnek el a csúcsra, hiszen a farkuk extrém kényeztetésben részesül. Harmadrészt pedig ne feledkezzünk meg a látvány erejéről sem, hiszen nemcsak a tabudöntögető tudat, de a vizuális elemek is a tetőfokára korbácsolják a hangulatot.

De elég a pasik öröméből

Lássuk miért élvezhetik a nők is a fenék kényeztetését! És itt nemcsak az anális szexet értjük, ennél azért sokkal finomabb ez a tiltott játék. Ha kicsit nagyobb figyelmet szentelünk a hátsó fertálynak, máris rájövünk, hogy miért.

Először is: a bugyiból vagy épp rövidnadrágból ingerlően kibújó fenék alsó része számtalan idegvégződést tartalmaz. Ezek egy kis izgatás, vagy erőteljesebb stimuláció hatására megrengethetik a világodat és akár az előjáték izgalmas részévé is válhat, hiszen többféle módon is kezelésbe vehető ez a terület. De erről majd később.

Emellett ugyanis az anális szex és így a végbélnyílásba való behatolás is okozhat mély, hosszan tartó orgazmust. Ennek egyébként az az oka, hogy a vagina és a végbélnyílás néhány összekötő idegen keresztül kapcsolatban áll egymással. Ezen kívül a csikló egy része is hátrafelé nyúlik, igaz ennek mértéke egyénenként eltérő lehet, de vannak olyan teóriák is, miszerint a hátsó bejáraton keresztül akár a G-pont stimulációja is megvalósulhat. Szóval a női fenék korántsem lebecsülendő erogén zóna.

Így bánj jól a popsival

Első és legfontosabb szabály: ne rontsunk ajtóstul a házba! Azaz pontosan a terület érzékenysége okán, semmit sem szabad elkapkodni és fokozatosan kell magunkat – illetve a partnerünket – az anális örömökhöz hozzászoktatni.

Amennyiben „csak” az előjáték során vennénk igénybe a popsit, több út is előttünk áll. Egyrészt ahogy már fentebb is említettük, a fenék alsó része kifejezetten izgalmas játszótér lehet. Simogassátok egy vagy több ujjal, markoljátok meg finoman vagy gyengéden, de egy kis masszírozás sem árthat meg neki, ahogy egy kis paskolás sem. Ehhez egyébként érzéki paskolók, csípős pálcák és korbácsok szolgálhatnak merész, de kéjes kiegészítőként.

Persze abban az esetben, ha rá tudtok hangolódni, akkor néhány finom, érzéki csókkal és igen, nyalással is gyönyört lehet okozni. A fenék alsó része lehet egyébként a csiklóhoz vezető szexis kiindulópont is: kezdjétek itt a kényeztetést kézzel és / vagy szájjal, majd a gátat nem kihagyva a mókából, egészen a csiklóig folytassátok a kirándulást testetek minden porcikáját megbizsergető élményt nyújthat.

Természetesen a végbélnyílásról és a penetrációról se feledkezzünk meg, hiszen gondos előkészítést követően intenzív és mély orgazmusban lehet részed, méghozzá a tévhitekkel ellentétben, fájdalom nélkül.

 

 

Mennyei út az anális orgazmushoz

  1. Készítsétek elő a terepet: ha anális szexről van szó, ne spóroljatok a síkosítóval! Persze kezdhettek egy kis „seggnyalással”, de ha már a kezek is beszállnak a buliba, akkor figyelj rá, hogy ne csak a párod ujjára jusson belőle, hanem a végbélnyílásra és esetleg beljebb is.
  2. Mindent a kéznek: a síkosítóval gazdagon bekent ujjával – először csak eggyel – kezdje el masszírozni az ánuszodat. Hagyj időt magadnak arra, hogy hozzászokj a hátsó behatoláshoz, majd, ha készen áll rá, a párod egyesével növelheti az ujjak számát. Arra mindenképpen ügyeljen, hogy tiszta és rövid körmökkel ejtse meg a behatolást, hogy még véletlenül se karcolja meg a végbél falát. A mozdulatok kezdetben legyenek lassúak és óvatosak, csak fokozatosan gyorsítsatok.
  3. Tágítsd tovább a határokat: előfordulhat, hogy nem elég az, ha az ujjaival tágítja a végbélnyílásodat. Ilyen esetekben igénybe vehettek például kifejezetten a kezdők számára készült análkúpot és vibrokúpot, majd ha úgy ítélitek meg a helyzetet, szintet léphettek a mini análvibrátorral és a kezdő análvibrátorral. Sőt, tovább fokozhatjátok az élményt akár egy anális gyöngysorral is.
  4. Ne csak síkosítsatok, védekezzetek is: mielőtt a párod behatolna a popsidba, húzzon óvszert. Még akkor is, ha hüvelyi behatolás vagy orális szex esetén hanyagoljátok ezt a védekezési eszközt, hiszen az óvszer síkossága a bejutás megkönnyítése mellett a végbélben lévő baktériumoktól is megvéd. Nemcsak az épp beléd hatoló péniszt, de később téged is, ha az anális szexet követően esetleg egy kis hüvelyi mókát vagy orális kényeztetést is terveznétek. (De még akkor is a mosakodás legyen az első dolgotok, ha óvszert is használtatok a popsiszex során és utána folytatnátok tovább.) És ha elfogadtok még egy jó tanácsot: az óvszerrel felszerelt szerszámtól se sajnáljátok a síkosítót.
  5. Behatolás előtt találd meg a megfelelő pozíciót: első alkalommal és amíg nem szerzel benne egy kis rutint, ne ülj rá rögtön a partnered péniszére és ne vágd magad kutyapózba. Ezt tartogassátok kicsit későbbre, első körben a te gyönyöröd és kényelmed a fontos, hiszen ez is egy életre szóló első alkalom lesz: talán az a legjobb, ha hason vagy az oldaladon fekve várod a kellően síkosított behatolást. A partnered először csak pénisze hegyével hatoljon beléd, te pedig jelezd neki, hogy mikor mehet tovább. Ha szükségesnek érzed, kérd meg, hogy ne mozogjon addig, amíg hozzá nem szoksz a farkához. Utána pedig lassú mozdulatokkal kezdjen el vezetni az anális orgazmushoz.

A kockázat a popsit sem kíméli, de lehet ellene védekezni

Hiba lenne azt mondanunk, hogy az anális szexnek nincsenek veszélyei. Hiszen egy túlságosan erős mozdulat, a nem megfelelően felkészített popsiban végzett aktus, vagy a túl gyakori anális szex egészségügyi károkat és fájdalmat is okozhat.

Ilyen például a túlságosan durva mozdulatokkal végzett behatolás, ami miatt megsérülhet a végbél záróizma, ez pedig akár a bélnyálkahártya sérülést vagy bevérzést is okozhat. Emellett, ha nem egyfajta fűszerként tekintünk a popsiszexre, hanem rendszeres résztvevője lesz a hálószobai hancúrnak, előbb-utóbb meglazul a végbél záróizma, aminek székletvisszatartási probléma is lehet a következménye.

És akkor természetesen ott van még a fertőzésveszély kockázata is: a végbélben olyan baktériumok kerülhetnek a péniszre, majd onnan a hüvelybe vagy a szájba, ami akár nemi úton terjedő betegséget is okozhat.

Éppen ezért fontos, hogy tényleg a saját tempódban, síkosítóval, óvszerrel és más szexuális segédeszközökkel felkészített popsiba történjen a behatolás, a szükséges intimhigiénia mellett. Ha követitek a fenti lépéseket, vigyáztok egymásra és leszámoltok a popsit övező tabukkal, akkor az anális szexszel újfajta, intenzív orgazmust élhettek át mind a ketten. És ne feledkezzünk el arról sem, hogy azért a hüvelyi és orális behatolásnak is mindig megvan a maga kockázata.

Véleményed