A pornó, amit szinte mindenki élvez – miért olyan izgató a tanár-diák szex?

Írta Szexvital.hu 2021-11-02 0 Hozzászólás

A lelkes pornófogyasztó férfiak és nők körében gyakorlatilag nincs olyan, aki ne csöppenne el a tanár-diák szexet bemutató képkockák láttán. És nem véletlenül: a műfajnak megvan a maga misztikuma, ami mindig magára vonja és meg is tartja a figyelmet. De vajon miért alakult ez így? Miért tartjuk ennyire izgatónak ezt a műfajt? Milyen erotikus fantáziákat elégít ki, ha azt látjuk, hogy egy matektanár az asztalra döntve szexszel az ártatlan diáklánnyal? Ebben a cikkben többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Tedd a szívedre a kezedet: a legutóbbi pornós kalandozásaid során, ugye te is rákattintottál a tanár-diák szexet bemutató felnőtt filmekre? Aztán ha megtaláltad a neked tetsző filmet, hosszú percekig le sem tudtad venni róla a tekintetedet. Mert izgatott az események dinamikája, a tilosban járás és a tabu- no meg a diák-döntés. De vajon miért?

 

 

5 ok, amiért a tanár-diák pornó mindig a csúcson lesz

  1. A tiltott gyümölcs mindig édesebb

Társadalmunk egyik legnagyobb tabuja a tanár-diák viszony, hiszen általános és középiskolában a törvény bünteti azt, aki szexuális jellegű kapcsolatot létesít egy diákjával. Főiskola és egyetem viszonylatában már némileg más a helyzet, főleg akkor, ha professzor sem sokkal idősebb a diáknál.

Mindazonáltal itt az egyetemi szabályozás a mérvadó, ami intézményenként változhat, hiszen ebben az esetben felnőttek között jön létre a szexuális kapcsolat. Más kérdés, hogy ki mennyire van kiszolgáltatva ennek a bűnös viszonynak. Mindenesetre a szabályokat áthágni és a tűzzel játszani minden életkorban izgatja a fantáziát, nem igaz?

  1. A fiatalság kultusza

Akár arról van szó, hogy a szexi tanár néni – esetleg MILF – vagy egy dögös matektanár juttatja el a csúcsra a lányokat-fiúkat, a fiatalok diákok teste az, ami igazán felkorbácsolja az érzékeket és a szenvedélyt.

A fiatal, formás, izmos test és természetesen szép bőr, a kerek popsi, mind olyan tulajdonságok, amik magukra vonzzák a 35+-os korosztály figyelmét. A vonzó, fiatal testek látványa az, ami igazán beindítja a fantáziát.

És persze ott van még a Lolita-kultusz is, ami egy újabb adalék a történethez. A bájos, elbűvölő fiatal diáklányok, akik ártatlanságukkal csábítanak, bizonyos esetekben még szinte fejletlen gyermektestben. Ez szintén megfűszerezi a tanár-diák szexet bemutató pornófilmeket.

  1. A hierarchia és az egyenlőtlen viszonyok

A tanár-diák szexben kétségtelenül ott van a minden érzéket beleborzongató alá- és fölérendeltségi viszony, ami újabb pikáns csavarral fűszerezi meg az eddigieket. Ha megfigyelted már, ezekben a filmekben elképzelhető, hogy a diák a kezdeményező fél, de az esetek többségében fordulnak a szerepek: a hancúr végére a tanárnő vagy a tanár lesz a domináns fél, aki kontrollálja az aktus folyamatát.

Meglovagolja a diákját vagy férfitanár esetében a diáklányt az asztalra fektetve uralja a lány testét. Vagy éppen térdelve kényszerítik orális szexre a diákot. Kicsit hasonlít ez a dinamika a BDSM-ben megfigyelhető alá-fölérendeltségi viszonyokhoz. Itt is van egy kiszolgáltatott fél, aki nemcsak egy idősebb férfinek vagy nőnek veti alá magát, de olyasvalakinek is, aki az iskolai hierarchiában bizonyos szempontból nézve a diák fölött áll.

 

 

  1. Az a fránya nosztalgia: saját fantáziák kelnek életre

Szinte nincs olyan felnőtt, aki diákkorában ne álmodozott volna egyik másik tanáráról vagy tanárnőjéről. A tanár-diák szexet bemutató pornófilmek éppen ezért segítik a saját régi fantáziák újraélését maszturbálás közben.

A képkockákat és a szituációt nézve bárki könnyedén a szereplők helyébe képzelheti magát és a diákkorában vágyva vágyott tanárt képzelheti maga fölé, alá vagy éppen mögé. Aztán, hogy merre halad tovább a történet, már a fantáziánkra van bízva.

  1. Szexi kiegészítők és domináns pózok

Kétségtelen, hogy egynémely filmben olyan szexi kiegészítőkkel élnek, mint például egy dögös egyenruha, vagy az engedetlenségre csattanós választ adó vonalzó. Ezek tovább erősítik a határátlépés kéjes érzetét, hiszen az egyenruha kihangsúlyozza a fiatalok diákmivoltát – nem mellesleg, a rövid szoknya még a formás női lábakból is sokat mutat –, míg a vonalzóval megpaskolt popsin végigfutó vörös csík és bizsergető fájdalomérzet új szintre emeli a szexet, még akkor is, ha csupán a képernyőn valósul meg.

Nem feledkezhetünk el azokról emellett azokról a domináns pózokról sem, ami tovább mélyíti a diákok kiszolgáltatottságát. Ahogy fentebb már említettük, a térden állva adott és fogadott orális szex vagy a tanári asztalon kiterítve fekvő, esetleg arra ráhajoló és pucsító pózok mind tovább erősítik a tanár dominanciáját a diákja felett.

Mit mondanak a valódi statisztikák: milyen gyakran szexelnek egymással a tanárok és diákok?

Néhány éve a College Stats 2000 egyetemi – főiskolai diák bevonásával készített egy felmérést[1] arról, hogy mégis milyen valóságalapja van a tanár-diák szexet bemutató pornófilmeknek. Hogy vajon valóban megtörténik-e és ha igen, akkor milyen gyakran? A felsőoktatásban tanuló diákok hány százaléka bonyolódott már szexuális viszonyba a tanárával – professzorával?

Nos, a megkérdezett diákok több mint fele, 52,57%-a gondolkodott el azon, hogy viszonyba keveredjen a tanárával, közülük 25,36%-uk nyilatkozott úgy, hogy ha tutibiztos lett volna, hogy nem buknak le, valóban meg is teszik.

A megkérdezett diákok 14,04%-a nyilatkozott úgy, hogy a viszony nem korlátozódott a fantáziájukra, hanem ténylegesen szexelt a tanárával. A viszonyok többsége általában 1-3 aktusra koncentrálódott és érdekes módon nem jött be a sztereotípia.

 

A tanárával szexelő diákok 57,24%-a ugyanis férfi volt. Gondoltad volna?

 

[1] CollegeStats.org; A lust for learning – 2000 adults reveal what really went on during college office hours - https://collegestats.org/explore/a-lust-for-learning/

Véleményed