A 7 legnépszerűbb szexpóz – a klasszikusokon kívül

Írta Szexvital.hu 2021-05-28 0 Hozzászólás

Nem kérdezzük már, hogy unod-e a… banánt. Inkább máris mutatunk 7 olyan szexpózt, amivel garantáltan tűzforróvá válik a tetőfokára hágó hangulat. Dőlj hátra figyelmesen és tanulmányozd kellő önfegyelemmel és kiélezett érzékekkel ezeket a pózokat. Ma este garantáltan új kedvenceket avatsz!

Ha az unalom neked sem az erősséged, ezt a cikket tuti neked írtuk. Természetesen az idők folyamán jól bevált, esetleg igazi kedvenccé avanzsált szexpózokat sosem szabad lebecsülni. Időnként azonban nem árt áldozni a változatosság gyönyörködtető, örökérvényű igazságának oltárán. Főleg akkor, ha a fáradozásaid jutalma néhány csatakos orgazmus lesz, ráadásként pedig még 1-2 új erogénzónát és kedvenc szexjátékszert is felfedezel.

Persze nem azt mondjuk, hogy az olyan klasszikus pózokban, mint például a misszionárius, a cowgirl, a kutya vagy épp a lovagló pózok ne lenne benne a vérpezsdítő érzékiség ígérete. Nem véletlenül lettek ezek a legelterjedtebb, igazi klasszikus pozitúrák. Mindenesetre, ha felturbóznád egy kicsit a szexuális életed, az alábbi 7 pózra is vess néhány kéjesen kósza pillantást.

 

 

Szexpózok, ha már unod a klasszikusokat

  1. Ülve lovaglás – kicsit másképp

Tudjuk-tudjuk, ez egy jól bejáratott pozitúrának tűnik, de mutatunk pár tippet, amivel feldobhatjátok ezt a kényelmes és remek látványt biztosító pózt. Amire szükségetek lesz hozzá, az egy kemény pénisz – igen, erről neked vagy a partnerednek kell gondoskodnia néhány őrjítő nyelvcsapással –  egy bilincs, egy szemkötő és egy csiklóizgató játékszer.

Ha már kényelmesen helyet foglaltál az ágy szélén ülve és a lábad a talajt éri, ültesd az öledbe a barátnődet úgy, hogy a szemkötő rajta van, illetve a bilinccsel hátra van kötözve a keze. Figyelem! Az egyik karodra szükség lesz ahhoz, hogy megtartsd őt és ne essen le rólad. Amikor már minden előkészületet megtettetek, finoman vedd rá arra, hogy behatolás nélkül kezdjen fel-le csúszkálni a péniszeden.

Abban az érzéki esetben, amikor már nem bírjátok a finom ingerlést üljön bele a jóba és kezdjen el rajtad mozogni… A tempó csak rajtatok áll, de ha igazi robbanásra vágytok, vedd elő a csiklóizgatót és miközben mozog rajtad, tedd vele a dolgod. A hatás garantáltan nem marad el.

  1. A fekvő álló

Ennél a póznál még mindig az ágy széle a főszereplő, bár kétségkívül szükség lesz hozzá bokabilincsre és péniszgyűrűre is vagy párvibrátorra. A barátnőd feküdjön háttal az ágy szélére, de úgy, hogy lelógjon róla a lába. Ha ez megvan, bilincseld össze a bokáinál, amit egészen addig emelj a magasba, amíg nyújtott lábbal ki nem adja a gyertyát.

Amint ez megvan, jöhet a szexi menet: hatolj bele és kezdj el mozogni, de váltogasd az ütemet. Egyszer gyorsan és keményen, máskor pedig lassan, kíméletesen mozogj benne. Amennyiben feldobnátok ezt az egyszerű, de nagyszerű pózt, húzz fel vibrációs péniszgyűrűt, ami finom kényeztetés lesz a szerszámodnak és a párod csiklójának is. Ha pedig intenzívebb adalékra vágytok, előkerülhet a párvibrátor is.

  1. A lefelé néző kutya

Jó is ez a klasszikus kutyapóz felturbózott változata. A barátnőd feküdjön le az ágyra, a kanapéra vagy a padlóra, hassal lefelé és a lábait kulcsolja össze. A csípője alá tegyél be nagyobb párnát, ami ingerlően magasra emeli az alsó fertályát.

Te helyezkedj mögé és fölé úgy, hogy a két tenyered a mellkasa mellett két oldalt helyezed el. Utána már nincs is más hátra, mint az, hogy hátulról szépen behatolj és a spriccelős orgazmusig kényeztesd magatok. A szexi kiegészítők itt is jó szolgálatot tesznek, hiszen a popsijába elhelyezett análdugó segítségével a lehető legteljesebb élményben lesz része.

Persze abban az esetben, ha a lefelé néző kutya pózban már eleve a popsiját veszed kezelésbe, akkor egy vibrotojást vagy gésagolyót ajánlanánk a szenvedély fokozásához. Ahogy érzitek és ahogy a csövön kifér.

  1. A tengeri kagyló

Ez az észveszejtő szexpóz is egy klasszikusból, egész pontosan a misszionárius pózból fejlődött tovább. Igaz, kell hozzá némi hajlékonyság a barátnőd részéről, de mindenképp érdemes kipróbálnotok, ha a szex során a párod szereti, ha ki van neked szolgáltatva.

Így lássatok neki: feküdjön le a hátára kényelmesen, esetleg a popsija alá csúsztatott párnával megemelheti a csípőjét. Utána mindkét lábát emelje a felsőteste mellé, addig, ameddig bírja. Annak érdekében, hogy az aktus alatt is ott maradjanak a lábai, te is lefoghatod őket, de akár össze is kötözhetitek a csuklójával.

Utána te felveszed azt a klasszikus pózt, amit a misszionárius alatt szoktál és az ütemet váltogatva mozogni kezdesz benne. Tudod miért lesz felejthetetlen élményben részetek? Mert ez az egyik olyan póz, amiben a leginkább szét vannak tárva a lábai, így a behatolás rendkívül mély lesz, így nemcsak a csiklója, de a G-pont is stimulálva lesz.

 

 

  1. A domináns olló

Ebben a pózban a barátnődé az irányítás. Engedd meg neki, hogy kissé oldalra fordulva a felhúzott térdeid közé helyezze az egyik lábát, míg a másikat az oldalad mellé tegye. Ebben az ollóra hasonlító pózban kezdjen el mozogni rajtad, de figyelem: itt a párod kezében van az irányítás.

A barátnőd diktálja az ütemet és szabályozza a behatolás mélységét, de azért neked sem kell tétlenül élvezned a látványt, illetve a kényeztetést. Simogasd meg az erogén zónáit, szorítsd meg a csípőjét, vagy ha kicsit pikánsabb élményekre vágytok, akkor a mellbimbójára és a kis szeméremajkaira helyezett mell- és szeméremcsipeszeket is meghúzhatod. Te is érezni fogod, amikor a péniszed körül összeszorul a gyönyörtől a vaginája.

  1. Térdre kényszerítve

Nincs mese: ez az a póz, amikor mindketten térdeltek. Először a barátnőd térdeljen le az ágyra vagy a padlóra, te pedig térdelj mögé. Érdemes úgy beosztanotok a helyet, hogy a barátnődé legyen a kisebb terpesz. Mivel te fogsz mozogni és tartod őt, jobb, ha szélesebbre veszed a figurát, ráadásul így az párod puncija is szűkebb lesz. Ez pedig neki és persze neked is intenzívebb élményt ígér.

Ha megvagytok a helyezkedéssel ne fogjátok vissza magatokat. A kedvesed nyugodtan a mellkasodra dőlhet, miközben te hátulról belé hatolsz és elkezded diktálni az ütemet. Az már csak rajtad áll, hogy az aktus alatt merre kalandoznak a kezeid: a csiklóját izgatod például egy csiklóizgatóval, vagy a mellbimbóival játszadozol néhány érzéki csipesz segítségével. Ami a non plus ultra, hogy ebben a pózban még csókolózhattok is, így fokozva tovább az intimitást kettőtök között.

  1. A szuperhős

Ezzel a pózzal csak akkor próbálkozzatok, ha elég strapabíró hozzá az asztalotok. A kedvesed feküdjön hassal lefelé az asztalra, te pedig állj be mögé. Óvatosan emeld meg a csípőjénél fogva és kezdd el húzni magad felé.

Behatolás után akár őrjítő lassúsággal, akár gyorsan és szenvedélyesen kezdesz mozogni benne, a hatás nem marad el. A párod különösen élvezni fogja, hiszen mialatt te hátulról ügyködsz rajta és gyönyörködsz a látványban, neki az asztal keménysége a melleihez préselődve plusz kéjérzetet ad majd.

Ez lett volna az a 7 szédítően jó szexpóz, amit mindenképpen próbáljatok ki, ha már az agyatokra mennek a klasszikusok.

Kommentben írd majd meg, hogy melyik volt a kedvencetek, de egy valamit ne felejts el: némi síkosítóra és óvszerre most is szükséged lehet.

Véleményed