Hangosan szereted? Így ne zavard a szomszédaidat és a gyerekeket!

Írta Szexvital.hu 2020-01-12 0 Hozzászólás

Egy izzasztó menet közben nem megy ritkaságszámba, ha kicsit hangosabbak vagytok a szokásosnál. Azonban nem biztos, hogy a szomszédok vagy a két-három helyiséggel arrébb alvó gyerekek is kíváncsiak a nemi életetekkel együtt járó hanghatásokra. Szeretnéd tudni, hogyan élvezhetitek egymást hangosan, de anélkül, hogy másokat is zavarnátok?

Nincs is jobb annál, mint amikor végre van elég időtök egymásra, úgyhogy beleadhattok apait-anyait és önfeledten hódolhattok az erotikának. Ilyenkor jó eséllyel a hátatokon is feromon csorog, más testnedvekről nem is beszélve, és persze azért némi kéjjel teli buja hang is elhagyja a szátokat.

Ennek természetesen megvan a maga varázsa, hiszen ki ne szeretné a világ tudtára adni, hogy mennyire jól szeretik? Bizonyára így volt ezzel egy pórul járt német pár is, akiknek a története még a nyáron járta be a világhálót. Ha Te is szereted a hangos szexet, biztos átérzed a helyzetüket.

Mert van az úgy, hogy rémálom lesz a karibi hajóútból…

… méghozzá a szex miatt.

Történt ugyanis, hogy a pórul járt párocska április 1-jén indult el egy kéthetes karibi hajóútra, azonban már rögtön az első nap kitették szűrüket a szállodahajóról. Egész pontosan Barbadoson vesztegeltek, amikor a kabinjukban egy igencsak, hosszú, forró és hangos menetet bonyolítottak le.

Ezzel talán még nem is lett volna baj, legalábbis akkor, ha az erkélyajtót nem felejtik el bezárni. Így viszont kellő hangszigetelés híján, az összes szomszéd fültanúja lehetett annak, hogy mivel is foglalatoskodnak a kabinjuk jótékony magányában.

Ráadásul a szomszédokat és fültanúkat egyaránt felajzó nyögdécselést még egy hangosabb szóváltás is követte – hogy a „teljesítmény” okán-e azt nem tudjuk –, ezért hamarosan egy menedzser és egy biztonsági őr kopogott az ajtajukon.

A kis afférnak ugyanis az lett a vége, hogy a kapitány utasítására és biztonsági jellegű incidensre hivatkozva, távozásra szólították fel a szerencsétlenül járt házaspárt.

 

 

Persze a hangos szexért nem kell egészen Barbadosig menni

Elég, ha este végig sétálsz egy társasház folyosóján vagy a panelrengeteg titkokkal terhes útvesztőiben, ahol papírvékonyak a falak, cserébe pedig még jó néhány visszhangos hely is akad.

Éppen ezért, a hangos szex kedvelői és aktív művelői számára talán egy különálló ház a legideálisabb helyszín az orális késztetéseket is kielégítő légyotthoz, de ezt a fajta luxust manapság nem mindenki engedheti meg magának.

Úgyhogy nincs mese: vagy a szokásaidon kell változtatnod, vagy be kell vetned néhány apróbb praktikát, amiknek köszönhetően az éppen nem szexelő szomszédokat sem veritek fel legédesebb álmukból. Ahhoz, hogy ti se fojtsátok el a szexuális energiákat, érdemes inkább az utóbbi megoldás felé hajlani, hiszen a partnerünk hangja szex közben sok mindent elárul, nem mellesleg, felajz minket, nem igaz?

Mert a szeretkezés során több fronton is kényeztetjük az érzékeinket: nemcsak a látvánnyal, illetve a hormonokkal, hanem illatokkal, érintésekkel, ízekkel és persze a hangokkal is. A szexben ugyanis rendkívül fontos szerepe van a partnerünk hangjának, a hangerejének, a hangszínének, valamint maguknak a szavaknak és a mondatoknak is.

Végső soron a hangod az, ami elárul

Biztos te is jártál már úgy, hogy a telefonban először meghallott búgó hang vagy az első ismerkedős randin felhangzó bársonyos szavak azonnal beizzították a fantáziádat, és mielőtt a partnered az első mondata végére ért volna, gondolatban már le is tépted róla a ruhát.

Ugyanez a villámcsapás találhat be egy telefonbeszélgetés esetében is: bár még nem láttad, hogy ki van a vonal túlsó végén, a hangjának köszönhetően egyszerűen nem tudsz szabadulni a piszkos fantáziáktól.

Azonban mégiscsak akkor van a legegyszerűbb dolgod, amikor már együtt vagytok egy ideje: ilyenkor pontosan le tudod szűrni a párod hangjelzéseiből, hogy mennyire élvezi veled a szexet.

Ha ugyanis kellően őszinte a kapcsolatotok – vagyis nem játsszátok meg magatokat az ágyban –, akkor az aktus alatt kiadott hangjelzésekből olyan, a későbbi együttlétek során felhasználható infókat is elraktározhatsz magadnak, hogy milyen pozíciókat kedvel a párod, hol találhatók az erogénzónái, milyen jellegű érintéseket kedvel, és milyen szavakkal tudod pont annyira megvadítani, hogy az neked is jó legyen.

 

 

De általában ilyenkor lépnek közbe a szomszédok…

… vagy a gyerkőc a szomszéd szobából.

Magunk között vagyunk, úgyhogy valljuk be őszintén: nincs hatékonyabb libidógyilkos egy felsíró gyerkőcnél, a papírvékony falakon átkopogó szomszédoknál és a másnap kapott megrovó, „tudom mit tettél az éjszaka” pillantásoknál. Általában ezek is olyan szituációk, amikor a jószomszédi viszony rosszszomszédi iszonyba csap át, ami igazából senkinek sem hiányzik.

Úgyhogy csak és kizárólag a libidótok, valamint a szomszédok nyugalmának védelmében álljon itt néhány gyakorlati, praktikus tanács – és pár olyan, ami a hanghatások csökkentése mellett, azért a gyönyörszerzésre is fókuszál.

Praktikus tanácsok:

·       Húzd el az ágyat a faltól – az ütemes döngetés, az ágy nyikorgása és a testek heves találkozása a szomszédban is hallatszik!

·       Kerüljétek a visszhangos és a hangokat előszeretettel továbbító helyeket: például a központi vezetékeket, a kémények közelségét, a csöndes fürdőszobát, a radiátorokat és a csöveket.

·       Mielőtt belevágtok a dolgok közepébe, zárjatok be minden olyan nyílászárót, ahol kiszökhet a hang: ablakokat, erkélyajtót – emlékezz csak vissza, hogy járt a német párocska!

·       Figyeljetek a megfelelő hangszigetelésre: találjátok meg a réseket a pajzson és tömjétek be őket!

 

És amikkel az erotikának is adhattok:

·       Próbáljatok ki olyan pózokat, amikkel csökkenthetitek a szeretkezéssel járó testi hanghatásokat. Ilyen például a lótuszülés vagy a kanál póz, de a 69 is – ha úgy vesszük, ilyenkor mindkettőtöknek tele van a szátok…

·       Irány a fürdőszoba: a csobogó víz nemcsak egy újabb érzéki élményekkel gazdagítja az együttlétet, de a hangotokat is elnyomja.

·       Keménykedjetek tovább a padlón: ha az ágyatok is elég erőteljes hangforrásnak bizonyul, költözzetek a padlóra. Ahogy a víz lágysága, úgy a keményebb felület is új szintre emelheti az élményt.

·       Használjatok olyan szexjátékszereket, amik tompítják a hangokat. Kísérletezhettek például egy szoros, zipzárral zárható arcmaszkkal, de akár a legváltozatosabb szájpeckek közül is válogathattok.

·       Időnként a szerepjátékot is bevethetitek – némi csavarral. Most legyen az az érzéki feladat, hogy nem szabad megszólalnotok, és csak a pillantásotokkal, vagy az érintésetekkel kommunikálhattok. Ha pedig valamelyikőtök megszegné a szabályt, jöhet a finom büntetés. Esetleg egy kis paskolás, vagy kikötözés?

 

Próbáld ki a pároddal a fenti tanácsokat és írd meg, ha neked esetleg van még néhány hasznosítható tipp a tarsolyodban. Addig is, figyeljetek a megfelelő síkosításra, hogy tényleg minden úgy csússzon, ahogy csúsznia kell.

 

Véleményed