Egyéjszakás kalandot tervezel? Ezt a 7 tippet vedd figyelembe, hogy jól végződjön!

Írta Szexvital.hu 2017-11-11 0 Hozzászólás

Milyen a tökéletes egyéjszakás kaland? Néhány ember számára nem jelent többet a hihetetlenül jó szexnél egy roppant vonzó idegennel, mások viszont rendszeres együttlétet vagy párkapcsolatot várnak tőle a későbbiekben.

Ha új vagy a randevúzás világában vagy épp csak visszatértél a pályára, hamar észre fogod venni, hogy a dolgok drasztikusan megváltoztak. 

Összeszedtünk számodra 7 nagyszerű és különösen fontos tippet. Fordítsd őket előnyödre!  

Egyéjszakás kalandot tervezel? Ezt a 7 tippet vedd figyelembe, hogy jól végződjön!

1. tipp - Készülj fel az éjszakára és ne feledkezz meg a védekezésről!

Hazaértetek, a hálószoba felé tartva fokozatosan kerülnek le rólatok a ruhák, már érzékien csókolóztok az ágyban, de meg kell szakítanod a pillanatot az óvszer hiánya miatt. Szörnyen hangzik, ugye? 
Első számú tippünk: Mindig használj óvszert! Sosem tudhatod, milyen nemi betegséggel rendelkezik partnered, akit csupán pár órája ismersz. Még ha látszólag tiszta és úgy tűnik, törődik magával, előfordulhat, hogy olyan nemi betegséget hordoz szervezete, mely örökre megváltoztatja életed. 

Erre figyelj: Mindig legyen nálad óvszer! Így megkíméled magad és partnered egy bosszantó körtől a kisboltba az éjszaka közepén.

2. tipp - Ha nem takarítottál, menjetek az ő lakására!

Egyetlen nő sem kíváncsi az előző házibuliról megmaradt üres sörös és pizzás dobozok látványára! 

Mielőtt elindulsz az aznap esti partnered felkeresésére, rakj rendet! 

Tanácsunk: Ha leugrasz a bárba és egy hölgy köt ki karjaidban, aki veled szeretné tölteni az éjszakát, de te nem takarítottál, kérd, hogy menjetek inkább az ő lakására! 

Egyéjszakás kalandot tervezel? Ezt a 7 tippet vedd figyelembe, hogy jól végződjön! 2

3. tipp - Tudd, mit keresel!

Nem standardok nélkül terveztél egyéjszakás kalandba vágni, igaz?

Túl gyakran fordul elő, hogy a férfiak hazaviszik az első érdekesnek tűnő hölgyet, majd miután az alkohol hatása elmúlik, egy vonzónak semmiképp sem nevezhető személy mellett ébrednek.

Tanácsunk: Okosan válassz partnert! Rengeteg nő keres csupán szexet, de ez nem azt jelenti, hogy neked is elvárások nélkül kéne nekiugranod az éjszakának.

4. tipp - Oszd meg vele fantáziáid!

Az egyéjszakás kalandok legjobb része, hogy partnered is nagyszerű szexre vágyik. 

Legyünk őszinték, valószínűleg vannak roppant piszkos fantáziáid és ezen a ponton ér azt feltételezni, hogy partnerednek is. 

Ez nem olyan téma, mellyel a randi elején érdemes nyitni, de az ágyban már lehetsz brutálisan őszinte akár a fétiseid illetően is. 

Ne feledd: Csak egy módon tudhatod meg, meddig megy el az ágyban - ha beszélsz vágyaidról. Ki tudja, előfordulhat, hogy ugyanazok a dolgok indítanak be mindkettőtöket!

Egyéjszakás kalandot tervezel? Ezt a 7 tippet vedd figyelembe, hogy jól végződjön! 3

 

5. tipp - Maradj éjszakára!

Emlékszel, amikor ez még abszolút tabu volt? Mindenki hallott már sztorikat, melyekben férfiak lábujjhegyen settenkedve szöktek ki az éjszaka közepén, hogy az ágyban alvó hölgy még véletlenül se legyen tanúja a távozásnak. 

Az idők viszont változnak, ez a fajta hozzáállás pedig már a múlté!

A férfiak rájöttek, hogy nem csupán a szex utáni pihentető alvásért, de a további éjszakai vagy reggeli hancúrozásért is érdemes maradni. 

Tartsd észben: Ezzel szimpátiát kelthetsz partneredben, ami a jövőben baráti kapcsolatot vagy randevúkat eredményezhet!

6. tipp - Ne várd meg a reggelit!

Az egyéjszakás kalandot követő reggeli jó ötletnek tűnhet, de ha nem egy sous chef-fel van dolgod, inkább tartózkodj tőle és mihamarabb távozz. Ez különösen fontos, ha nincsenek semmiféle szándékaid találkozni a jövőben! 

Ha nem mész haza még a reggeli előtt, azzal azt az érzést keltheted benne, hogy a kettőtök közti kapcsolat több lehet egy egyéjszakás kalandnál. 

Az egyetlen indok arra, hogy maradj az az, ha már elkészítette a reggelit, profi szakács vagy szeretnéd még látni a jövőben!

Tartsd észben: Ne érezz bűntudatot! Ha az éjszaka nem volt több egy alkohol által túlfűtött kalandnál, partnered is boldogan fog kitessékelni otthonából.

 

Egyéjszakás kalandot tervezel? Ezt a 7 tippet vedd figyelembe, hogy jól végződjön! 4

 

7. tipp - Bánj vele tisztelettel!

A tisztelet az egyéjszakás kalandok esszenciális hozzávalója. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy rosszul bánsz vele az együttlét után. Mindig légy tisztelettudó!

Mit értünk ezalatt?

Mindig köszönd meg az elképesztő élményt, amiben részed volt és ne szökj ki az éjszaka közepén!

Sose tégy vagy mondj olyasmit, amitől úgy érezheti, degradálod őt vagy az együttléteteket. Tartsd tiszteletben azt, amiből kér az ágyban, és amiből nem. 

Erre figyelj: Mi, férfiak időnként szemérmetlenek és trágárok vagyunk, plusz az is előfordul, hogy később kéretlenül erőltetjük rá magunkat a személyre, akivel egyéjszakás kalandban volt részünk.

Semmiképp se viselkedj így, mert akár jogi következményei is lehetnek!

Címkék: szextipp szexpóz

Véleményed