4 ok, amiért a pornó javíthatja a szexuális életed

Írta Szexvital.hu 2019-10-21 0 Hozzászólás

Gondoltad volna, hogy a pornófilmeknek nemcsak káros hatása lehet? Mert ha mértékkel nézzük és finom, erotikus fűszerként használjuk, akkor egészen új szintre emelheti a szexuális életed. Főleg akkor, ha mostanában a zászló csak félárbócra van eresztve…

Valljuk be őszintén: akár hosszú évek óta vagyunk együtt a párunkkal, akár a futószalagon érkező alkalmi kalandokba vetjük bele magunkat kellő hévvel, egy idő után megcsömörlik a szexuális életünk. Mert unalmassá válnak a pózok, az ízek, az érintések és az illatok, még akkor is, ha elvileg az újdonság varázsának kellene hatnia ránk.

Persze ezzel az aprónak egyébként egyáltalán nem nevezhető problémával főként azok az évek, vagy évtizedek óta együtt élő párok szembesülnek, akiknek jó ideje már nem a szexuális életükön van a fókusz, hanem egyéb, kisebb-nagyobb problémákon.

Tartalomjegyzék:
Amikor már nem tombolnak úgy a hormonok
Nos, vessétek be a pornót!
Nem hiszed? Bebizonyítjuk!
Mondjuk nemcsak a pénisz lehet görbe, hanem a tükör is…

Amikor már nem tombolnak úgy a hormonok

Mert a karrier taposómalmából hazaérve először az otthoni csatateret kellene felszámolni, a gyerekekkel foglalkozni, és esetleg még egy-két bevásárlást megejteni. Férfi és nő legyen a talpán, aki nem krumpliszsákként dől be ezek után az ágyba. Oda, ami korábban izzasztó és kéjes tevékenységek színtere volt, ahol kíváncsian és merészen fedeztétek fel a másik minden titkos hajlatát, illetve erogén zónáját.

Ezzel szemben manapság inkább már csak arra használjátok, hogy kényelmesen bevackolódva a pihe-puha ágyba olvassatok néhány sort elalvás előtt, esetleg nézzetek valamit a tv-ben, vagy végig görgessétek a Facebookot hírek után kutatva. Végül is eljutottatok oda, ahová sosem szerettetek volna: bedaráltak a szürke hétköznapok, és nem igazán kívánjátok meg egymást.

Persze az intimitásra mind a ketten vágytok, de nem tudjátok, hogyan közeledjetek újra a másikhoz. Mintha a szikra is kissé alábbhagyott volna, és tanácstalanul álltok a probléma előtt: hogyan csiszoljatok belőle újra perzselő lángot?

Nos, vessétek be a pornót!

Végül is, mértékletesen adagolva és kellő érzékenységgel tálalva, a pornó újra felforrósíthatja köztetek a lepedőt. Gondolj csak bele a következő szituációba: a pároddal eldőltök az ágyban, majd bekapcsoljátok a tv-t. Azonban most nem a szokásos ismeretterjesztő film vagy sorozat fogja uralni a képernyőt, hanem a pornó.

Ami a vizuális látványvilágával felkorbácsolhatja a szenvedélyeteket: amikor már mindketten szaggatottabban veszitek a levegőt, és az addigi szokványos érintések pikánsabb tájak felé kalandoznak, és a legszívesebben azonnal megszabadítanátok a másikat a rajta lévő textiltől, nyert ügyetek van.

Ha időnként közösen néztek meg egy-egy jó minőségű pornófilmet, az többet segít, mint árt. Mert ezek az erotikus képkockák pont a fantáziátoknak adhat hatalmas löketet, amire a szexuális életeteknek hatalmas szüksége van.

Nem hiszed? Bebizonyítjuk!

Máris mutatunk 4 olyan okot, ami miatt a pornó válhat a szexuális életetek megmentőjévé.

  1. Kezdjük rögtön az új pózokkal!

Hiszen a tudomány nem állt meg a misszionárius és kutyapóznál, se a sima 69-nél. Persze ha igazán akrobatikusak vagytok, akkor a 69-es pózt akár állva is kivitelezhetitek… De még ezen kívül is számtalan pornófilm van, amikben olyan, számotokra is érdekes és kívánatos pózt láthattok, amiket még nem próbáltatok.

Persze kellhet hozzájuk némi egyensúlyérzék, de ha például álló helyzetben felkapod magadra a párod és úgy teszed magadévá, hogy közben átkulcsolja a lábaival a derekad… Nos, az neki is igazán mélyreható élmény lesz, és neked sem lehet majd panaszod a látványra. Ahogy akkor sem, ha a barátnőd neked hátat fordítva lovagol meg téged, és a végén együtt vágtáztok el a naplementébe.

  1. Folytassuk a helyszínekkel!

Nem sokakban van elég bátorság ahhoz, hogy az ágyon – asztalon – fürdőszobán és autón kívül máshol is megpróbálkozzon a szexszel, de sokszor még csak meg sem fordul a fejekben ez a lehetőség. Ha pornót néztek, akkor kedvet kaphattok néhány olyan extrém helyszínhez, ahol még sosem estetek egymásnak.

Mondjuk egy könyvtárhoz, ahol az teszi még izgalmasabbá a dolgokat, hogy az aktushoz feltétlenül csendben kell lennetek. De mit szólnátok mondjuk a mozihoz, egy eldugottabb tóparthoz, a parkban egy padhoz, esetleg az óriáskerékhez, erkélyhez, vagy egy étterem mosdójához? A pornófilmekből nemcsak a helyszíneket leshetitek el, de azt is, hogy hol melyik pózt alkalmazhatjátok.

  1. Szerepjátékok

Mindenkinek vannak szexuális vágyálmai, amit a különböző szerepjátékok és kiegészítők segítségével eljátszhattok. A pornóból megtudhatjátok, hogy milyen kiegészítőre van szüksége egy szexi nővérkének, vagy szigorú rendőrnek, és azt is, hogy mit rejt egy ezermester szerszámosládája.

És tudod, hogy miért jó még a szerepjáték? Azért, mert késlelteti az orgazmust: ha történetet rendeztek az aktus köré, és eljátsszátok az előre megbeszélt jeleneteket, nem estek egyből egymásnak. Kikerülitek, hogy csak egy letudandó feladatot lássatok a szexben, ráadásul a fantáziátokat is fejlesztitek. Nem mellesleg, minél később engeditek meg magatoknak, hogy elmenjetek, annál nagyobbat fogtok élvezni a végén.

  1. Pikáns kiegészítők

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a pornófilmekben elég gyakran használnak izgalmas kiegészítőket. Olyanokat, amikkel esetleg te még nem találkoztál, vagy sosem merted volna megkérdezni, hogy hogyan is kell használni. Viszont itt elég jól szemléltetik ezeket, nem igaz?

Keressetek rá az olyan filmekre, ahol például szexhintát használnak, vagy vibrotojást, esetleg mellcsipeszt használnak, de a BDSM-vonal kedvelőinek készült filmekben látható álarcok, korbácsok, bilincsek, szájpeckek is adhatnak néhány kéjes tippet. Természetesen nem kell ennyire messzire mennünk, hiszen egy-egy jól eltalált jelenetben a párvibrátor áldásos hatásairól is meggyőződhettek!

Mondjuk nemcsak a pénisz lehet görbe, hanem a tükör is…

… amit a pornó mutat.

Rengeteg olyan történetet ismerünk, amikor az ártatlannak induló pornónézésből komoly pornófüggőség alakult ki, úgyhogy a helyén kell kezelni a témát és időben fel kell ismerni a jeleket. Legyen egy kis mérték, a mértéktelenségben.

Tartsátok szem előtt, hogy a pornófilmekben látottak ellenére:

  • nem lesz varázsütésre merev a pénisz, és nedves a punci,
  • szükség van az előjátékra,
  • bárki bármire bármikor mondhat nemet,
  • nem kísér minden aktust anális szex, főleg síkosító nélkül,
  • előfordulhat, hogy az orgazmus elkerül,
  • és fontos a védekezés, az óvszerhasználat.

 

Szóval figyeljetek ezekre a kritériumokra, és használjátok okosan a pornót a tűz újjáélesztésére! Aztán ha már eleget torkoskodtatok, akár ti is forgathattok 1-2 házi videót

 

 

Véleményed