Vibrátor – Társ, vagy ellenfél

Írta Szexvital.hu 2019-01-24 0 Hozzászólás

Sok férfi tekint konkurenciaként a vibrátorokra. Tévesen azt gondolva, hogy egy ügyes vibrátor mellett talán nincs is szükség rájuk. Azonban ez nem így van. A vibrátor nem csak a női maszturbálás egyik legjobb kelléke, de a páros játékokhoz is kiválóan használható. Most megmutatjuk, hogyan használhatod a legsokoldalúbban ezt az eszközt a hálószobában. 

Gondolkodjatok nyitottan

Fontos, hogy partnereddel nyíltan megbeszélhesd szexuális vágyaidat és igényeidet, melyek felfedezéséhez remek eszköz lehet egy vibrátor. Amikor megérkezik új játékszered, érdemes először egyedül kipróbálnod, hogy megismerd a használatát és kitapasztald, hogy hogyan esik a legjobban kényeztetned magad vele. De mindenképp figyelj oda rá, hogy párod ne érezze rosszul magát emiatt, és hogy a vibrátorral való játék valóban ne vehesse át kedvesed szerepét az ágyban. 

vibrator-tars-vagy-ellenfel

Az első próba

Amikor először próbálod ki a vibrátort, szakíts időt a játékra, és gondoskodj róla, hogy közben senki ne zavarhasson meg pár óráig. Elég lehet már a vibrátor kézbevétele és az, hogy a kényeztető délutánra gondolsz ahhoz, hogy beindítson, de ha egy kicsit több kell, akkor nyugodtan kapcsolj be egy pornót, vagy tegyél be egy playlistet, mely kellemes aláfestése lehet a délutánnak. 

Ezután vedd a kezedbe a vibrátort, és először úgy próbáld ki a különböző fokozatokat, hogy a kezedben tartod az eszközt. Így tapasztald ki, hogy milyen intenzíven rezeg a különböző fokozatokban, és mi az az erősség, ami a kezdéshez megfelelő lehet számodra.

Mielőtt intim részeidhez érintenéd kis játékszered, tegyél egy kevés síkosítót , így sokkal kellemesebb lehet az élmény. Először enyhébb fokozattal indítsd a játékot, melyet egyenként érints erogén zónáidhoz és hagyd, hogy a tested megszokja a rezgést. Majd ugyanezt próbáld végig az erősebb fokozatokkal is, és közben figyelj a tested jelzéseire. Lehetnek olyan területek, ahol a túl intenzív rezgés inkább kellemetlen érzést vált ki belőled, ilyenkor kapcsolj vissza egy fokozattal.

Ahogy fokozatosan haladsz közelebb és közelebb az orgazmusig, úgy növeld a rezgés intenzitását. Azért is fontos a fokozatosság, mert a sokáig tartó monoton rezgéstől a hüvely fala elzsibbadhat, így pedig nehezebben juthatsz el a csúcsig. 

Érdemes rendszeresen gyakorolnod kis játékszereddel, hogy minden funkciót és rezdülést kiismerhess, így még hatékonyabban használhatjátok pároddal közösen is.

Szeretnéd, hogy izgalmasabb legyen a hálószobában töltött idő? Töltsd ki ezt a kérdőívet és a válaszaid alapján javaslunk hozzád illő játékszert, étrendkiegészítőt vagy olvasnivalót. :)

Hogyan használhatjátok együtt is? 

Hogy párod is más szemmel nézhessen kedvenc új játékszeredre, tarts neki egy kis bemutatót. Ez nagyszerű előjáték lehet mindkettőtök számára és párod is elleshet néhány praktikát, melyekkel könnyedén lázba hozhat téged, ráadásul biztosan beindítja majd a látvány, ahogy magadat kényezteted. Ezután tegyétek félre a kis fegyvert, és folytassátok egymás kényeztetésével a szexet.

Párod is rájön majd, milyen hasznos segítője lehet vibrátorod a szex során, hiszen a legtöbb nő nem tud kizárólag hüvelyi úton eljutni az orgazmusig. A férfiak egyébként is nehezen tudnak egyszerre több dologra koncentrálni, ezért a póz megtartása és közben a csikló változatos izgatása egyáltalán nem könnyű feladat számukra. Ha azonban párod szeretkezés közben is tovább izgatja a csiklódat a vibrátor segítségével, garantáltan fantasztikus orgazmusban lesz részed, a főszerep azonban továbbra is az övé marad. Kutyapózban pedig akár te is kezedbe veheted az irányítást, így párodnak elég a pózra koncentrálni, miközben te plusz élvezetként izgathatod magad a vibrátor segítségével.

Ezen kívül nagyon hasznos lehet az eszköz, ha az anális szexszel próbálkoztok. Akár használhatjátok a hátsó bejárat finom masszírozására és ellazítására is, vagy csak egyszerűen segíthet ellazulni a vibrátor, míg kedvesed hátulról próbálkozik. Fontos azonban, hogy a popsiszexhez speciális tágítókkal kezdjétek a felkészítést, melyek kimondottan erre a területre lettek kialakítva, és csak azután térjetek át a hagyományos vibrátorok használatára, miután felkészültél. 

Véleményed