Vágyfokozók és stimulálók, ha egy kis extra élményre vágysz

Írta Szexvital.hu 2018-10-19 0 Hozzászólás

Aki alapból úgy érzi, hogy szuper a szexuális élete, annak is szüksége lehet néha egy kis extra élményre. Az sosem baj, ha valamit még jobban fel tudunk pörgetni, és még élvezetesebbé tudunk tenni, ezzel elkerülhetjük az unalmasabb, langyosabb időszakokat. Ha úgy érzed, kicsit leült a szexuális életed, kezd eluralkodni a rutin, és nincs meg a kellő vágy köztetek, próbáld felrázni egy afrodiziákummal!

Mit is értünk vágyfokozók alatt?

Léteznek olyan készítmények, melyek kifejezetten arra valók, hogy a szexuális életet fel tudjuk velük pörgetni. Lényegében egy kicsit jobban beindítanak, plusz késztetést adnak a szexhez, és éppen ez vezethet fergeteges élményhez: minél erősebb a vágy, annál intenzívebben tudja az ember megélni az intim pillanatokat. Ha pedig a vágy magától nem elég erős, nem feltétlenül bűn, ha rásegítünk egy picit.

A vágyfokozók alatt tulajdonképpen étrendkiegészítőket kell érteni, melyek olyan alapanyagokat tartalmaznak, amik serkentőleg hatnak. Így kissé felpörgethetik a libidót, férfiak esetében támogatják az erekciót, kívánósabbá tehetik az embert, tehát mindenképpen felpezsdíti a szexuális életet, sűrűbbé teszi az együttléteket. 

vagyfokozo-stimulalo-afrodiziakum

Az afrodiziákum lehet a kapcsolatok megmentője

Nagyon hatékony segítség lehet ez olyan, régóta együtt lévő párok esetében, akiknél jelentkezik az a probléma, hogy kezd a szex ritkává válni, azt tapasztalják, hogy mintha fokozatosan elveszítenék az érdeklődésüket. A klasszikus „elvagyunk a langyos pocsolyában” eset. Ráadásul ez egy ördögi kör, mert minél ritkább a szex, annál inkább csökken az igény is rá, így lehet szép lassan azt észrevenni, hogy tulajdonképpen remekül elvagyunk egymás mellett, csak épp már semmi közünk nincs egymáshoz jó ideje. Ha igen, akkor is kelletlenül, mert „már kéne” valamit csinálni, mert gáz, hogy régóta nem volt.

Nos, ha a hétköznapok bedarálnak, és magától nem jön a vágy, akkor érdemes lehet bevetni a vágyfokozókat. Persze nem azt javasoljuk, hogy keverd a partnered ételébe/italába – az őszinte kommunikációban hiszünk, az a legjobb, ha meg tudjátok ezt normálisan beszélni, és egyetértve kezdtek el ilyesmit alkalmazni. Mellékhatástól nem kell tartani, attól sem, hogy esetleg nagyon hozzászoknátok – viszont megadhatja a kezdőlökést ahhoz, hogy ki tudjatok mászni a gödörből, és újra jól érezzétek egymást.

Ha a vágy rendben van: stimulálók

Ha a szexuális vággyal nincsenek gondok, de valahogy mégsem olyan az élmény, mint várnád, vagy csak valami nagyobb durranást szeretnél, érdemes lehet körülnézned a stimulálók között. Ezek tulajdonképpen egy kis plusz bizsergést adnak – gyakran szó szerint – ami segít abban, hogy az aktus során fokozottan legyen jelen az izgalmi állapot, és a végén nagyobb legyen a tűzijáték.

Létezik olyan készítmény, ami bizserget, olyan, ami érzékenyebbé teszi a csiklót, fokozza a szeméremtestben a vérbőséget, ilyen péládul a nőknek készült Intimate Earth Intense - Csiklóizgató gél. Ezáltal ingerekre éhesebb lesz a nő, és minden érintést sokkal intenzívebben él meg, így az orgazmus is erőteljesebbé válik.

Ami a férfi változatok illeti, a vágyfokozók rájuk is hatással lehetnek, az erekció krémek ugyanakkor kifejezetten számukra lettek kifejlesztve. Alapvetően arra lehet ezeket használni, ha az erekció valamiért nem elég erőteljes, az az nem áll fel eléggé, de vannak olyan típusok, amik hasonlóan hatnak a péniszre, mint a nők esetében a stimuláló krémek – bizsergető hatásuk van, érzékenyebbé teszik a péniszt, fokozva ezzel az élvezeti értéket. Persze, azt is hozzá kell tenni, hogy a krémek ugyan hatásosak a legtöbb férfi mégis a tablettás készítményekre esküszik, a biztosabb hatás miatt. Ilyen például a kategória egyik legkedveltebb terméke a Szuperhős Kapszula.

A vágyfokozók és stimulálók tehát képesek konkrét szexuális problémák megoldására is, amennyiben azok még nem túl előrehaladott állapotúak. Használhatók azonban pusztán arra is, hogy felpörgessük a megszokott szexuális életünket, és egy kicsit intenzívebb élményt adjunk a partnerünknek és saját magunknak egyaránt. Sokszor már pár ilyen élmény önmagában is elég ahhoz, hogy visszatérjen a normál vágy, és stimulálók nélkül is gyakoribbá váljanak az együttlétek – mindazonáltal természetesen nem bűn, ha „csak úgy” is megpróbáljuk fokozni az élvezeteket..

Véleményed