Szereted a reggeli szexet, de a párod nem? 5 tipp, hogy ő is rákapjon az ízére

Írta Petra - Szexvitál 2019-03-05 0 Hozzászólás

Szeretnéd, ha a hétfő reggelek nem morogva és kócosan indulnának, és úgy érzed, egy gyors reggeli menet után már kávéra sincs szükséged, de párod legfeljebb a szundigombot simogatja reggelente? Akkor mutatunk 5 praktikát, amivel könnyen ráveheted a rendszeres reggeli hancúrra.

Pacsirta és mormota

Sok szempontból előnyös lehet, ha hozzászoktok a korábban keléshez, hiszen, azon kívül, hogy így egy kis hancúrozásra is könnyebben jut idő, azok, akik korábban kelnek, sokkal eredményesebbek a lustálkodóknál. Ha párod az a típus, aki tíz ébresztő után tudja csak rávenni magát a felkelésre, akkor próbáld meg reggeli szexszel beindítani a napot és hidd el, nem lesz többé szükség a szundi gombra.

Szexre hangolva

A férfiak jellemzően sokkal inkább reggel szeretnek összebújni, hiszen tesztoszteronszintjük ilyenkor a legmagasabb, és általános jelenség a reggeli merevedés is. Míg a nők, akik inkább akkor kaphatók a szexre, amikor megfelelően illatosnak és szexinek érzik magukat, inkább este vágynak rá, hogy kibújhassanak az anyaszerepből. Ezért ha azt szeretnéd, hogy párod könnyebben beadja a derekát reggelente, egyszerűen indítsd közös zuhannyal a napot. Már a zuhany alatt elkezdhetitek a bemelegítést, amivel ráadásul időt is spórolhattok. 

Szerelmes reggel

A nők többsége azért szereti az esti összebújásokat, hiszen akkor több idő jut az igazán romantikus hangulat megteremtésére, de nem kell lemondanod a reggeli szexről sem, de fontos, hogy kedvesed érezze, hogy nem csak egy gyors menetre szeretnéd elkapni. A reggeli bókok és gyengéd simogatások mellett bevethetsz egy kis zenét is, mely segít ellazulni a párodnak és elfelejtenie a reggeli rohanást. Ebben az esetben is segítség lehet, ha igazán korán keltek, hiszen a nap első sugarainak fényében szeretkezni az egyik legromantikusabb élmény lehet, melyre párod sem fog nemet mondani.  

Kipihenten a szex is jobban esik

Hogy lesz e szex reggel, az szinte már előző este eldől, ugyanis ha nem alszunk eleget, sokkal ingerlékenyebben ébredünk, és akkor valószínűleg a szex helyett inkább a kávé lesz az első gondolatunk. Tehát gondolkodjunk előre, és akkor kezdeményezzünk párunknál, amikor tudjuk, hogy kellően kipihente magát, vagy ha szeretnénk a másnap reggelt összebújással kezdeni, akkor időben kapcsoljuk ki a tévét. Az is lehet, hogy egy pihentető alvás után kedvesünk fogja kezdeményezni a hancúrt.

Reggeli látvány

Végezetül egy tipp mindkét fél számára. A hölgyek könnyen felkelthetik párjuk kedvét a reggeli akcióhoz, ehhez pedig nem kell mást tenniük, mint olyat mutatni nekik, amitől garantáltan kinyílik a szemük, a meztelen testüket. A legtöbb férfi szerint a leginkább ellenállhatatlanok a nők természetes szépségükben, smink nélkül és kócos hajjal. 

De persze ahhoz, hogy a hölgyek, gyönyörűnek és kívánatosnak érezzék magukat, ezt a férfiaknak éreztetniük kell. Tehát az urak nem szabad, hogy fukarkodjanak a bókokkal, a csókokkal és simogatásokkal, hogy jelezzék szívük hölgyének, hogy mennyire vágynak rá. 

Nálad melyik a nyerő: a reggeli vagy az esti szex? Írd meg hozzászólásban!

Véleményed