Potencianövelő szerek: Melyiket válaszd? Segítünk!

Írta Szexvital.hu 2017-08-17 0 Hozzászólás

Sok férfi életében eljön az a pillanat, amikor elhatározza, hogy valamilyen potencianövelő szert ki szeretne próbálni. Ennek több oka lehet: ilyen például az átmeneti merevedési zavar, amelyet okozhat a túlhajszolt stresszes életmód, vagy az idős korban csökkenő tesztoszteronszint miatt bekövetkezett gyengébb merevedés. De sok fiatal is a jobb teljesítmény érdekében is kipróbálja, hogy partnerüket még jobban lenyűgözhessék.

Ma már nem csak orvosi látogatás és vényköteles gyógyszerek segítségével érhetünk el valódi eredményt, hiszen az étrend-kiegészítők is olyan szinten fejlődtek az évek során, amelynek hatására már vény nélkül is elérhetőek valóban működő potencianövelő szerek.

Éppen ezért a nagy kereslet miatt ma már számtalan potencianövelő termék kapható a piacon és sajnos sok közülük átverés. Szinte naponta jelennek meg újabb "csodaszerek" amik szuper hatást ígérnek a vásárlóknak ám nagy részük nem más mint közönséges csalás. Épp ezért ember legyen a talpán aki tudja már követni, hogy mi az ami valóban ér is valamit és nem csak a pénztárcák megkopasztása miatt hívták életre a furmányos gyártók.

Nekünk a Szexvitál.hu üzemeltetőinek a célunk az, hogy csak olyan termékeket kínáljuk vásárlóinknak amelyek valóban segítenek a merevedési problémák kezelésében és hasznos segítséget nyújtsanak, ami pozitívan változtathatja meg vásárlóink életét.

Ezért törekszünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk áruházunkban amelyek valóban hatásosak és biztonságosak. Ennek pedig előfeltétele az hogy ismerjük ezeket. Így ha nálunk keresgél potencianövelőket, vágyfokozókat akkor nem kell azon aggódnia, hogy silány hatástalan terméket tesz kosarába, hiszen ez nekünk sem érdekünk hosszú távon. Ugyanis az ilyen vásárlók többször nem térnének vissza hozzánk, mi pedig a stabil elégedett ügyfelekben hiszünk. Ezért közös érdekünk a minőség folyamatos szinten tartása.

Azonban a mi kínálatunkban is több mint 10 fajta potencianövelő megtalálható, amelyek közül sokan nem tudják melyiket válasszák. Ebben próbálunk most segíteni, és 5 szempont alapján rangsoroljuk vásárolóink és saját tapasztalatin alapján ezeket a szereket, hogy segíteni tudjunk a tökéletes kiválasztásában.

Ez az 5 szempont, ami alapján rangsorolunk:

 1. Erősség: Milyen erős hatóanyag mix található a potencianövelőben.
 2. Felszívódási idő: Milyen gyorsasággal alapján szívódik fel és fejti ki jótékony hatását.
 3. Hosszan tartó hatás: Mennyi ideig érezhető hatása.
 4. Életkor: Más céllal használnak idősek és fiatalok potencianövelőt, ezek szerint csoportosítjuk.
 5. Ár szerint: Olcsóság alapján csoportosítunk, amelyet kapszulánkénti ár alapján rangsorolunk.

1. Potencianövelő erősség szerint:

Erősség alatt azt értjük, hogy a potencianövelő hatóanyagai szerint mennyire nyújt erős erekciót, kemény merevedést. A keménység mellett az erősség befolyásolja még a pénisz teltségét is. Ezek a termékek főleg azoknak ajánlott, akik hosszan tartó, maratoni estét terveznek és szeretnének a maximumon teljesíteni. Az aktusok közötti regeneráció csökkenése és a magölés elhúzódása is összefügg az erősséggel.

 1. Gold Power: 2 szemes kiszerelés, erősségét tekintve az egyik élharcos. Az egyik legtöbbet eladott termék.
 2. Tornado: 2 szemes kiszerelés, a Boom Boom potencianövelő gyártójának továbbcsiszolt, erősebb verziója.
 3. XXL Powering: 4 szemes kiszerelés, erős több napon át tartó formula.
 4. Virility Max Plus: 4 szemes kiszerelés, A Viapharma terméke (Green Snake, Full Contact stb.) kifejezetten az erősségre optimalizálva.
 5. Pertinax 3 In 1: 4 szemes kiszerelés. Különleges ismertetője hogy 3 az 1-ben kiegészítőként a korai magömlés leküzdésében és a spermium szám termelődésében is segítséget nyújthat.

2. Potencianövelő felszívódási idő szerint:

Felszívódási idő alatt azt értjük, hogy a kapszulákban található hatóanyag mennyire gyorsan fejti ki hatását a bevételt követően. Olyan férfiaknak számít ez, akik az együttlétek előtti időt nem tudják tökéletesen megtervezni és a helyzetből adódóan expressz segítségre van szükségük és minden perc számít. A felszívódási időt egyébként lehet gyorsítani például azzal hogy a kapszula tartalmát langyos vízzel fogyasztjuk. De számít az is hogy éhgyomorra vesszük-e be. A felszívódást lassító tények között pedig az alkoholfogyasztás, cigaretta és a zsíros ételek állnak a mérleg másik felén. Érdemes ezeket is számításba venni!

 1. Tornado: 2 szemes kiszerelés, találó az elnevezése mert olyan gyorsasággal működik, mint egy nem vár vihar.
 2. Blue Diamond: 4-8 szemes kiszerelésben is kapható, gyorsasága az egyik legnagyobb előnye.
 3. Gold Power: 2 szemes kiszerelés, erőssége mellet ez a másik nagy előnye.
 4. Boom Boom: 2 szemes kiszerelés, gyors, erős, mellékhatások nélküli. Állandó Top 3 helyezett az eladások alapján. Az ország egyik kedvence.
 5. Green Snake Forte: 4 szemes kiszerelés, erős és gyors mint egy kígyómarás. Marni is fog utána a kígyó gazdája is. :)

3. Potencianövelő hosszan tartó hatás szerint:

Hosszan tartó hatás alatt azt érjük, hogy a szervezetben mennyi ideig, hány napon keresztül érezhető a potencianövelő jótékony hatása. Akár 2-4 napon keresztül erősebb merevedést és teltebb péniszt eredményez. Ne ijedjen meg, ez csak izgalom hatására történik meg, nem úgy kell elképzelni mint a filmekben hogy folyamatosan napokon keresztül csak áll pénisze. Azoknak szoktuk javasolni ezeket a termékeket, akik hosszú hétvégét terveznek párjukkal és napokon keresztül szeretne formában lenni. 

 1. XXL Powering: 4 szemes kiszerelés, visszajelzések alapján a legtovább ható kiegészítő. Akár 4 napon keresztül érezhető.
 2. Dr. Hard: 2-4-8 szemes kiszerelésben is kapható, gyors felszívódású, akár 3 napig tartó hatás.
 3. Boom Boom: 2 szemes kiszerelés, minden téren jól teljesít, így 3 napig tőle is stabil merevedés várható.
 4. Pertinax 3 In 1: 4 szemes kiszerelés. Különleges ismertetője hogy 3 az 1-ben kiegészítőként a korai magömlés leküzdésében és a spermium szám termelődésében is segítséget nyújthat.
 5. Virility Max Plus: 4 szemes kiszerelés, szinte erős és hosszan tartó erekció. Előnye hogy kevés alkohol mellett is fogyasztható.

4. Életkor szerint:

18. év felett bárki használhat potencianövelőt és termékek között sincs ilyen megkötött különbség, hogy csak fiataloknak vagy csak időseknek szól. Egyaránt hatásosak korosztálytól függetlenül. Viszont ami miatt érdemes csoportba szedni, az a cél okbeli különbség. A fiatalok általában a teljesítményfokozás miatt használnak és próbálnak ki potencianövelőt, így ők a gyors felszívódást és az erős hatást keresik. Az idősebb korosztálynak azonban a hosszú távon fennmaradó hatást keresik és kevésbé fontos számukra a gyors hatóidő.

     - Idősebb korosztálynak ajánljuk:

 1. Diablo: 2-6 szemes kiszerelésben is kapható, napokon át tartó hatás, mellékhatások nélkül. Előnye még hogy az idegrendszerre is nyugtató hatást fejt ki, így az együttlét után kellemesebb lesz a pihenés.
 2. XXL Powering: 4 szemes kiszerelés, 3-4 napon át tartó hatás, erős erekció. 
 3. Boom Boom: 2 szemes kiszerelés, hosszan tartó, biztonságos, erős, mellékhatások nélküli. 

 

     - Fiatalabb korosztálynak ajánljuk:

 1. Gold Power: 2 szemes kiszerelés, extra erős és gyors. Ár-érték arányban is kiváló.
 2. Tornado: 2 szemes kiszerelés, a leggyorsabb felszívódás, extra erős erekció.
 3. Green Snake Forte: 4 szemes kiszerelés, erőssége és gyorsasága mellett napokig érezhető hatása. Mérsékelt alkoholfogyasztás mellett is használható.

5. Potencianövelő ár szerint:

Ebben a rangsorolásban a kapszulánkénti ár szempont alapján csoportosítottunk. Természetesen a nagyobb kiszerelések vásárlásakor kedvezőbb darab árat kínálnak a gyártók is, így itt ezek lesznek az élharcosok. Ugyan nálunk több doboz vásárlása esetén kedvezőbb árakat érhet el, de most direkt a legmagasabb 1 doboz vásárlásánál kínált árakat tudjuk egymáshoz viszonyítani. Az olcsóbb áru termékek sem jelentenek minőségbeli különbséget, csupán más árkategóriát célzott meg gyártója.

 1. Diablo: 6 szemes kiszerelésben is kaphatóinduló ára 5490Ft amely kapszulánként 915Ft-ra jön ki. Ez jelenleg verhetetlen a mezőnyben.
 2. Full Contact: A Viapharma terméke, ugyanennek a gyártónak a terméke még a Green Snake Forte és a Virility Max Plus is. 4 szemes kiszerelésben is kaphatóakinduló áruk 3990Ft amely kapszulánként 998Ft-ra jön ki.
 3. Horse Power: Ez is a Viapharma család egyik tagja, relatív új termék a piacon. 4190Ft induló ára. amely 1047Ft-is kapszulánkénti árra jön ki.

 

Reméljük ezzel tudtunk segíteni valamennyiben a döntésben. Ha viszont kérdés merülne fel valamelyik alkalmazásával kapcsolatban, úgy keressen minket bátran és személyre szabottan is tudunk ajánlást tenni.

Ha pedig Önnek is van véleménye, ne habozzon és írja tapasztalatait a már használt termékek oldalán az értékelés fül alatt. Mondja el mennyire volt hatásos, beváltotta-e a hozzá fűződő reményeket, ajánlaná-e másoknak?