Potencianövelő szerek: Melyiket válaszd? Segítünk!

Írta Szexvital.hu 2017-08-17 0 Hozzászólás

Sok férfi életében eljön az a pillanat, amikor elhatározza, hogy valamilyen potencianövelő szert ki szeretne próbálni. Ennek több oka lehet: ilyen például az átmeneti merevedési zavar, amelyet okozhat a túlhajszolt stresszes életmód, vagy az idős korban csökkenő tesztoszteronszint miatt bekövetkezett gyengébb merevedés. De sok fiatal is a jobb teljesítmény érdekében is kipróbálja, hogy partnerüket még jobban lenyűgözhessék.

Ma már nem csak orvosi látogatás és vényköteles gyógyszerek segítségével érhetünk el valódi eredményt, hiszen az étrend-kiegészítők is olyan szinten fejlődtek az évek során, amelynek hatására már vény nélkül is elérhetőek valóban működő potencianövelő szerek.

Éppen ezért a nagy kereslet miatt ma már számtalan potencianövelő termék kapható a piacon és sajnos sok közülük átverés. Szinte naponta jelennek meg újabb "csodaszerek" amik szuper hatást ígérnek a vásárlóknak ám nagy részük nem más mint közönséges csalás. Épp ezért ember legyen a talpán aki tudja már követni, hogy mi az ami valóban ér is valamit és nem csak a pénztárcák megkopasztása miatt hívták életre a furmányos gyártók.

Nekünk a Szexvitál.hu üzemeltetőinek a célunk az, hogy csak olyan termékeket kínáljuk vásárlóinknak amelyek valóban segítenek a merevedési problémák kezelésében és hasznos segítséget nyújtsanak, ami pozitívan változtathatja meg vásárlóink életét.

Ezért törekszünk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk áruházunkban amelyek valóban hatásosak és biztonságosak. Ennek pedig előfeltétele az hogy ismerjük ezeket. Így ha nálunk keresgél potencianövelőket, vágyfokozókat akkor nem kell azon aggódnia, hogy silány hatástalan terméket tesz kosarába, hiszen ez nekünk sem érdekünk hosszú távon. Ugyanis az ilyen vásárlók többször nem térnének vissza hozzánk, mi pedig a stabil elégedett ügyfelekben hiszünk. Ezért közös érdekünk a minőség folyamatos szinten tartása.

Azonban a mi kínálatunkban is több mint 10 fajta potencianövelő megtalálható, amelyek közül sokan nem tudják melyiket válasszák. Ebben próbálunk most segíteni, és 5 szempont alapján rangsoroljuk vásárolóink és saját tapasztalatin alapján ezeket a szereket, hogy segíteni tudjunk a tökéletes kiválasztásában.

Ez az 5 szempont, ami alapján rangsorolunk:

 1. Erősség: Milyen erős hatóanyag mix található a potencianövelőben.
 2. Megbízhatóság: Mennyire megbízható, hogy kifejti a hatását.
 3. Felszívódási idő: Milyen gyorsasággal szívódik fel és fejti ki jótékony hatását.
 4. Hatás hossza: Mennyi ideig érezhető hatása.
 5. Életkor: Más céllal használnak idősek és fiatalok potencianövelőt, ezek szerint csoportosítjuk.
 6. Ár szerint: Olcsóság alapján csoportosítunk, amelyet kapszulánkénti ár alapján rangsorolunk.

potencianovelo-valasztas-szemelyre-szabottan

1. Potencianövelő erősség szerint:

Erősség alatt azt értjük, hogy a potencianövelő hatóanyagai szerint mennyire nyújt erős erekciót, kemény merevedést. A keménység mellett az erősség befolyásolja még a pénisz teltségét is. Ezek a termékek főleg azoknak ajánlott, akik hosszan tartó, maratoni estét terveznek és szeretnének a maximumon teljesíteni. Az aktusok közötti regeneráció csökkenése és a magölés elhúzódása is összefügg az erősséggel.

 1. Szuperhős: 6 szemes kiszerelés, erősségét tekintve a visszajelzések alapján a legjobb. Népszerűségét elsősorban az erőteljes hatásának és a megbízhatóságának köszönheti, melyet a természetes összetevők prémium minősége és kitűnő aránya tesz lehetővé.
 2. Dragon Power: 3 szemes kiszerelés, népszerű és klasszikus termék. Sikerét a több éves gyártói tapasztalat és a gondosan összeálított gyógynövények adják.
 3. SPX: 2 szemes kiszerelés, erős több napon át tartó formula. Prémium termék, viszonylag magas áron.
 4. Blue diamond: 4 és 8 szemes kiszerelés. Az XXL Powering termékcsalád tagja, kifejezetten az erősségre optimalizálva.
 5. Pertinax 3 In 1: 4 szemes kiszerelés. Különleges ismertetője hogy 3 az 1-ben kiegészítőként a korai magömlés leküzdésében és a spermium szám termelődésében is segítséget nyújthat.

Szeretnél személyreszabott választ kapni arra, hogy mi a legjobb megoldás a merevedési zavar ellen?

Töltsd ki ezt a rövid kérdőívet és a válaszaid alapján megmondom, hogy Neked mire van szükséged. :)

2. Potencianövelő megbízhatóság szerint:

Megbízhatóság alatt azt értjük, hogy az adott potencianövelő mennyira biztosan fejti ki a hatását. Ez a faktor nagyban összefügg a termék erősségével, azonban mivel a készítmény hatása egyénenként eltérhet, előfordulhat, hogy valaki egy adott terméket kifejezetten erősnek érez, míg másnál kevésbé erőteljes a hatás. Így a legmegbízhatóbb potencianövelő az a termék, ami nemcsak erős, hanem a legnagyobb eséllyel biztosítja a kívánt hatást. (Ezt az általános piaci kereslet, a visszajelzések, a saját tapasztalataink és a független árukereső oldalak alapján állítottuk össze.)

 1. Red one:  2 szemes kiszerelés, erős több napon át tartó formula. Az utóbbi idők nagy kedvence.
 2. Dragon Power: 3 szemes kiszerelés, népszerű és klasszikus termék. Sikerét a több éves gyártói tapasztalat és a gondosan összeálított gyógynövények adják.
 3. Green Snake: 4 szemes kiszerelés, elsősorban azokank, akik szeretnének egy kis pluszt hozzáteni az erekció erősségéhez.
 4. Szuperhős: 6 szemes kiszerelés, erősségét tekintve a visszajelzések alapján a legjobb. Népszerűségét elsősorban az erőteljes hatásának és a megbízhatóságának köszönheti, melyet a természetes összetevők prémium minősége és kitűnő aránya tesz lehetővé.
 5. XXL Powering: 2, 4 és 8 szemes kiszerelés. Megbízható gyártó, több éves tapasztalattal és színes termékskálával, melyek mindegyike elsőrangú termék a piacon.

3. Potencianövelő felszívódási idő szerint:

Felszívódási idő alatt azt értjük, hogy a kapszulákban található hatóanyag mennyire gyorsan fejti ki hatását a bevételt követően. Olyan férfiaknak számít ez, akik az együttlétek előtti időt nem tudják tökéletesen megtervezni és a helyzetből adódóan expressz segítségre van szükségük és minden perc számít. A felszívódási időt egyébként lehet gyorsítani például azzal hogy a kapszula tartalmát langyos vízzel fogyasztjuk. De számít az is hogy éhgyomorra vesszük-e be. A felszívódást lassító tények között pedig az alkoholfogyasztás, cigaretta és a zsíros ételek állnak a mérleg másik felén. Érdemes ezeket is számításba venni!

 1. Dr. Hard: 2-4 és 8 szemes kiszerelésben is kapható, gyors felszívódású, akár 2 napig tartó hatás.
 2. Blue Diamond: 4 és 8 szemes kiszerelésben is kapható, gyorsasága az egyik legnagyobb előnye.
 3. Red one: 2 szemes kiszerelés, erőssége mellet a gyors felszívódási idő a legnagyobb előnye.
 4. 69 for men: 2 szemes kiszerelés, gyors, erős, mellékhatások nélküli. Az egyik legrégebb óta a piacon lévő megbízható termék.
 5. Rider: 2-4 és 8 szemes kiszerelés, gyors felszívódása mellett, nemcsak a merevedést, hanem az ejkuláció késleltetését is segíti.

4. Potencianövelő a hatás hossza szerint:

Hosszan tartó hatás alatt azt érjük, hogy a szervezetben mennyi ideig, hány napon keresztül érezhető a potencianövelő jótékony hatása. Akár 2-4 napon keresztül erősebb merevedést és teltebb péniszt eredményez. Ne ijedjen meg, ez csak izgalom hatására történik meg, nem úgy kell elképzelni mint a filmekben hogy folyamatosan napokon keresztül csak áll pénisze. Azoknak szoktuk javasolni ezeket a termékeket, akik hosszú hétvégét terveznek párjukkal és napokon keresztül szeretne formában lenni. 

 1. Szuperhős: 6 szemes kiszerelés, erősségét tekintve a visszajelzések alapján a legjobb. Népszerűségét elsősorban az erőteljes hatásának és a megbízhatóságának köszönheti, melyet a természetes összetevők prémium minősége és kitűnő aránya tesz lehetővé. Akár 3 napon keresztül érezhető.
 2. SPX: 2 szemes kiszerelés, erős több napon át tartó formula. .
 3. Pertinax 3 In 1: 4 szemes kiszerelés. Különleges ismertetője hogy 3 az 1-ben kiegészítőként a korai magömlés leküzdésében és a spermium szám termelődésében is segítséget nyújthat.
 4. Blue Diamond: 4 és 8 szemes kiszerelésben is kapható, gyorsasága az egyik legnagyobb előnye.
 5. Dragon Power: 3 szemes kiszerelés, népszerű és klasszikus termék. Sikerét a több éves gyártói tapasztalat és a gondosan összeálított gyógynövények adják.

5. Életkor szerint:

18. év felett bárki használhat potencianövelőt és termékek között sincs ilyen megkötött különbség, hogy csak fiataloknak vagy csak időseknek szól. Egyaránt hatásosak korosztálytól függetlenül. Viszont ami miatt érdemes csoportba szedni, az a cél okbeli különbség. A fiatalok általában a teljesítményfokozás miatt használnak és próbálnak ki potencianövelőt, így ők a gyors felszívódást és az erős hatást keresik. Az idősebb korosztálynak azonban a hosszú távon fennmaradó hatást keresik és kevésbé fontos számukra a gyors hatóidő.

     - Idősebb korosztálynak ajánljuk:

 1. Gin Fizz 4 szemes kiszerelés, nemcsak az erekciót erősíti, hanem segít késleltetni az ejakulációt. Kizárólag biztonságos gyógynövény összetevőkből készült, így a minden férfi számára támogatólag léphet fel az aktusok során. Nem tartalmaz ginzenget, amely hatással lenne a vérnyomásra.
 2. Royal: 4 szemes kiszerelés, megbízható termék növényi összetevőkkel. Mérsékelt alkoholfogyasztás mellett is működik, alacsony a ginzeng tartalma.
 3. SPX: 2 szemes kiszerelés, erős több napon át tartó formula. Az idősebb korosztály kedvelt választása.

 - Fiatalabb korosztálynak ajánljuk:

 1. Szuperhős: 6 szemes kiszerelés, erősségét tekintve a visszajelzések alapján a legjobb. Népszerűségét elsősorban az erőteljes hatásának és a megbízhatóságának köszönheti, melyet a természetes összetevők prémium minősége és kitűnő aránya tesz lehetővé. Ár-érték arányban is kiváló.
 2. Dr. Hard: 2-4 és 8 szemes kiszerelésben is kapható, gyors felszívódású, akár 2 napig tartó hatás.
 3. Red one:  2 szemes kiszerelés, erőssége és gyorsasága mellett napokig érezhető hatása. Mérsékelt alkoholfogyasztás mellett is használható.

6. Potencianövelő ár szerint:

Ebben a rangsorolásban a kapszulánkénti ár szempont alapján csoportosítottunk. Természetesen a nagyobb kiszerelések vásárlásakor kedvezőbb darab árat kínálnak a gyártók is, így itt ezek lesznek az élharcosok. Ugyan nálunk több doboz vásárlása esetén kedvezőbb árakat érhet el, de most direkt a legmagasabb 1 doboz vásárlásánál kínált árakat tudjuk egymáshoz viszonyítani. Az olcsóbb áru termékek sem jelentenek minőségbeli különbséget, csupán más árkategóriát célzott meg gyártója.

 1. Royal: 6 szemes kiszerelésben kaphatóinduló ára 5490Ft amely kapszulánként 915Ft-ra jön ki. Ezzel a legolcsóbb egységárú termék a 6 szemes kiszerelésűek között.
 2. Full Contact: A Viapharma terméke, ugyanennek a gyártónak a terméke még a Green Snake Forte és a Virility Max Plus is. 4 szemes kiszerelésben kaphatóinduló ára 3990Ft amely kapszulánként 998Ft-ra jön ki. Ezzel a legolcsóbb egységárú termék a 4 szemes kiszerelésűek között.
 3. 69 for men: Az egyik legrégebb óta a piacon lévő megbízható termék. 2900 Ft az indulóára, így 1450 Ft-ra jön ki egy kapszula, mellyel a a legolcsóbb egységárú termék a 2 szemes kiszerelésűek között.

Reméljük ezzel tudtunk segíteni valamennyiben a döntésben. Ha viszont kérdés merülne fel valamelyik alkalmazásával kapcsolatban, úgy keress minket bátran és személyre szabottan is tudunk ajánlást tenni.

Ha pedig Neked is van véleményed, ne habozz és írdd meg tapasztalataid a már használt termékek oldalán az értékelés fül alatt. Mondd el mennyire volt hatásos, beváltotta-e a hozzá fűződő reményeket, ajánlanád-e másoknak?