Minőségi díjat nyert a Szexvital.hu - köszönjük az értékeléseket!

Írta Szexvital.hu 2019-02-27 0 Hozzászólás

Szeretnénk egy örömteli hírt közölni veletek és egyben megköszönni a rólunk leadott értékeléseket: a Szexvitál.hu webáruház minőségi díjat nyert az Ország Boltja versenyén. A verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a megvalósult vásárlások utáni értékelések segítségével magtalálják a legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtó webáruházakat. 

Ez a díj számunkra nemcsak azért nagy elismerés, mert a kezdetektől fogva a kitűnő minőségre törekszünk, hanem azért is, mert verseny során a rangsort független fogyasztói véleményekre alapozták.

A Ti elégedettségetek a cél

Ha rendeltél már tőlünk vagy olvastad az oldalunkon a véleményeket, akkor Te is tudod, hogy a Szexvitálnál a vásárlók elégedettsége a legfőbb cél. Sokszor nehéz dolgunk van, hiszen nincs óriási irodánk  több tucat alkalmazottal, cserébe a lelkesedésünk annál nagyobb. :)

Gyakorlatilag túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az elmúlt 2 és fél évben kiszálított, több mint 22 ezer csomag diszkréciójáról és lelkiismeretes csomagolásáról személyesen gondoskodtunk. Azt is büszkén jelenthetjük ki, hogy vásárlóink és olvasóink nemcsak egy hagyományos webáruházként, hanem szakértőként tekintenek ránk, akiktől szívesen kérnek tanácsot.

Ezt nemcsak az erotikus témában publikált több mint 200 cikk, hanem az ezekre érkezett hozzászólások és a napi több tucat telefonban elhangzott vélemény is bizonyítja.

A fent említett elhivatottságunknak és a hűséges vásárlóinknak, -tehát Nektek- köszönhetően nyertük meg az Árukereső.hu minőségi dijának III. helyét. Annak ellenére, hogy ez a vásárlói és szakmai elismerés őszinte büszkeséggel tölt el bennünket, mi a jövőben sem fogunk a babérjainkon ücsörögni. Sőt, már meg is született a Szexvitál új célkitűzése: a korábbinál is minőségibb szolgáltatás és még több elégedett vásárló.

Az idei évben tehát ezzel a szellemiséggel fogunk törekedni arra, hogy jövőre még több pozitív értékelést tudhassunk magunkénak.

A vásárlóink több, mint 97%-a ajánlaná webáruházunkat is ismerősének, mert

  • Csak hatásos, tesztelt termékeket árulunk
  • Biztonságos, OÉTI notifikációval rendelkező termékek.
  • 30 napos visszaküldési garanciánk van, így nálunk nincs rizikó!
  • Jelöletlen, diszkrét csomagolást küldünk és a feladó neve sem utal a csomag tartalmára.
  • Állandó mennyiségi kedvezményeket ajánlunk.
  • 15.000Ft felett ingyen szállítunk.
  • Mi valóban értünk ahhoz, amit csinálunk. Folyamatosan képezzük magunkat és tudásunkat veled is megosztjuk Blogunban.
  • Valódi vállalkozás vagyunk, ezért számon kérhetőek is. Nem kell attól tartanod hogy csalás vagy átverés áldozata leszel.

Köszönjük a belénk vetett bizalmat és az őszinte értékeléseket, melyet az arukereso.hu oldalán és a szexvital.hu termékeihez írtatok.

A Szexvitál.hu büszke csapata :)

Neked milyen tapasztalatiad vannak velünk? Van egy jó sztorid a Szexvitállal? Írd meg hozzászólásban!

Véleményed