Kígyóbűvölés mesterfokon: így izgasd a pasid péniszét, ha az őrületbe akarod kergetni!

Írta Szexvital.hu 2020-01-23 0 Hozzászólás

Időnként veled is előfordulhat, hogy hanyagolnád az előjátékot és a lehető leghamarabb belevágnál a dolgok közepébe: a hosszas kényeztetés helyett inkább egyből rácuppannál vagy épp rámarkolnál a választottad péniszére. Ha te sem fognád vissza magadban a kitörni készülő őserőt, akkor máris megmutatjuk, hogy kergesd az őrületbe a párodat, mindössze néhány ügyes mozdulattal.

Van az úgy, hogy egyszerűen nem vágysz az elnyújtott előjátékra, mert már annyira fel vagy húzva, hogy majd’ megveszel egy gyors és kemény menetért. Az esetek többségében a tapasztalat azt mutatja, hogy egy ilyen hirtelen fellángolás csillapítására a férfiak is vevők, így gyorsan lekerül rólatok a felesleges textil és máris az ágyban, vagy épp az asztal tetején találjátok magatokat.

A probléma akkor kezdődik, ha a párod még nincs hangulatban

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy eltérő ütemben kívántuk meg a párunkat. Volt, amikor neki jött meg a kedve a huncutkodáshoz, de te nem voltál még eléggé ráhangolódva és persze a fordított felállás is előfordulhatott.

Mondjuk abban az esetben, ha kellően játékosak vagytok, ez egyikőtök számára sem lehet akadály. Főleg akkor nem, ha tudod, hogyan érintsd meg úgy, hogy szinte egyből kézre álljon a dákó. Hidd el, ha kellő figyelemmel, értő kezekkel és nedves szájjal izgatod, a hasát fogja verdesni a libidója.

Természetesen a férfiak testén is számos erogén zóna található, de kétségkívül a férfiasságuk az, ami a leginkább megmozgatja a fantáziájukat. És emellett ez az a testrészük is, ami a legérzékenyebben reagál a kézzel vagy a szájjal történő kényeztetésre.

Mondjuk mindegy, hogy midet használod, egy dologról sose feledkezz meg: a megfelelő síkosításról! Száraz tenyérrel számára kifejezetten kellemetlen lehet a kézimunka, míg egy ízesített síkosítóval felkent pénisz a te dolgodat varázsolja igazán finom mulatsággá – persze csak akkor, ha éppen bekapnál valamit.

 

 

Kis péniszanatómia, hogy lásd, mivel van dolgod

Biztos elég pénisszel volt már dolgod ahhoz, hogy feltűnjön, ahány farok és farok között is van különbség, hiszen számtalan méret, vastagság és forma létezik. Ráadásul ezek a tulajdonságok még izgalmi és nyugalmi állapotban is eltérhetnek – gondolj csak a „vérfarok” és a „húsfarok” közötti különbségre –, így végeredményben egy igencsak játékos szerszámról beszélhetünk.

De az örök dilemma itt is fennáll: mely részeit izgasd ahhoz, hogy a párodat az orgazmus szélére sodord? A pénisz nem egyetlen egybefüggő ideggóc, így az egyes részek eltérő intenzitással reagálhatnak a különböző szexuális ingerekre. Máris mondjuk, hogyan!

A makk

Kezdjük példának okáért rögtön a csúcsok csúcsával, a makkal. Ezt nevezhetjük a pénisz fejének is, amit alapesetben a fityma véd meg a külső szennyeződésektől, hacsak nincs körülmetélve a partnered.

Mindenesetre, akár megvan még az előbőr, akár nem, ha a makkra külön figyelmet fordítasz, a párodnak biztos, hogy emlékezetes élményben lesz része. A fedetlen makk rendkívül érzékeny, így akár simogatod, akár nyalogatod vagy szívod, az önkívület határára sodorhatod a kedvesedet.

Ha nem szeretnéd, hogy gyorsan vége legyen a hancúrnak, vagy te is igényt tartanál még a szerszámára, érdemes csínján bánni a makkot érő nyelvcsapásokkal és finom érintésekkel – nehogy túl hamar süljön el a szerszám.

A fityma és a fitymafék

Amennyiben nincs körülmetélve a párod, akkor a fitymát is érdemes bevonni a játékba. Kevesen tudják, de ez egy hihetetlenül érzékeny terület, főleg, ami a fitymafék finom vonalát illeti: ez köti össze ugyanis a fitymát a makkal. Ez a bőrránc rengeteg idegvégződéssel rendelkezik, ezért, ha finom mozdulatokkal vagy gyengéd nyalogatással izgatod a fitymaféket, az igencsak felajzó hatással lehet a párodra.

Azonban pont az érzékenysége miatt legyél vele kíméletes: ezen a részen kerüld az erőteljesebb mozdulatokat, mert könnyen fájdalmat okozhatsz velük. Ha elfogadsz még egy tippet, akkor csináld a következőt: lassú, finom mozdulatokkal haladj a pénisz tövétől felfelé, egészen a makkig, majd gyengéden zárd a makkot az ujjaid fogságába és lágyan húzogasd rajta a fitymát. De egy ujjadat mindig tartsd a fitymaféken…

 

 

A herék és a herezacskó

Nemcsak a sperma termelődik ebben a páros szervben, hanem igazi gyönyörforrás is lehet a párod számára, ha jól kényezteted a golyóit. Masszírozd őket gyengéden, vagy nyalogasd, szopogasd finoman a golyókat.

A fogakkal a heréknél is jól vigyázz, de azért érdemes kipróbálnod a következőt: masszírozd gyengéden a makkot, miközben a heréket nyalogatod és szopogatod. Utána viszont válts pozíciót, vagyis a makkot szívogasd, miközben lágyan, de mégis határozottan a golyóit gyúrod.

A gát, és ami mögötte van: a prosztata

Bár elsőre kicsit furcsának tűnhet és talán a párod sincs még rá felkészülve, de a prosztata, illetve az ánusz környéke a gáttal szintén tartogathat számára pajzán örömöket. Ez is egy olyan terület, ahol rengeteg érzéki idegvégződés található, ami a gyengédebb stimuláció, vagy a határozottabb, masszírozó mozdulatok hatására kirobbanó élvezetekhez vezethet.

Igaz, ha a prosztatáról van szó, akkor a pasik rögtön befeszülnek: ez a gyönyörszerv ugyanis a végbélen keresztül izgatható a legjobban. Emiatt sokan inkább lemondanak a prosztatamasszázsról, mert a homoszexualitáshoz társítják ezt a bűnösen élvezetes folyamatot.

Plusz tippek vállalkozó szelleműeknek

Természetesen vannak olyan ötleteink is, amivel kicsit bevállalósabb is lehetsz. Példának okáért:

  1. Vesd be a melledet is: ne csak kézzel vagy szájjal fogd közre a párod péniszét, hanem vedd a melleid közé. Kicsit nyomd össze az érzéki halmokat és engedd meg a kedvesednek, hogy a melleid között mozgassa a farkát, mintha csak a vaginádban lenne.

 

  1. A ciciből sosem elég: nedvesítsd meg a makkját és írj le vele körkörös mozdulatokat a mellbimbóid vagy akár a szád körül. Utóbbi esetben egy-két nyalintás sem árt meg.

 

  1. Irányítsd a megfelelő helyre: legyél határozott és vezesd a péniszét a puncid bejáratához és a szeme láttára izgasd a farkával magad. Ne engedd, hogy behatoljon, itt pont az önuralmára lesz a legnagyobb szüksége! Főleg akkor, amikor látja majd, hogy mennyire nedves leszel tőle…

 

  1. Ne engedj az izgató szorításból: persze ne markolj rá a pénisze tövére túl erősen, de ha éppen orálisan kényezteted a makkját, tovább fokozhatod az élvezetet azzal, kissé megszorítva tartod a farka tövét.

 

  1. Ruhán keresztül is játszhatsz vele: lepd meg a párod egy-egy váratlan mozdulattal – még akkor is, ha teljesen fel vagytok öltözve. Simíts végig először véletlenül, majd szándékosan a farkán még a nadrágján keresztül, majd a szemébe nézve húzd le a cipzárt. Még többet adhatsz a vizuális élménynek azzal, ha meztelenül térdre ereszkedsz előtte és így csomagolod ki a nadrágjából. De arra figyelj, hogy a boxere egy ideig még rajta maradjon, mert így akár kézzel, akár szájjal esel neki, az erősebb mozdulatok is játszhatnak. Hiszen a szövet egy bizonyos pontig megvédi a legféltettebb kincsét.

 

Ne félj magadhoz ragadni az irányítást és bátran mondj le a hosszas felvezetésről, ha gyorsan hangulatba hoznád magatokat! Itt tényleg csak annyi a feladatod, hogy gondoskodj a síkosításról, a párod pedig a kellő intimhigiéniáról.

 

 

Véleményed