Ezekre az illatokra gerjednek a nők

Írta Szexvital.hu 2019-02-27 0 Hozzászólás

Kétségtelen, hogy a férfi csábítás kelléktárából sem hiányozhatnak a szexi vágykeltő illatok, amiknek mi nők képtelenek vagyunk ellenállni. Milyen illatot válassz parfümöd alapjául, vagy készíts be a fürdőszobába illóolaj formájában esetleg csempéssz a nappaliba illat gyertyaként, ha azt szeretnéd, hogy a nők maguktól dobják le a bugyijukat? Válogatásunkból megtudhatod, melyik illat miért igazán nyerő a szebbik nemnél.

Vanília

Talán nem is hitted volna, de szíved hölgyének elcsábítására az egyik legjobb fegyver a vanília lehet. Ez az erős illatú fűszer nagyszerűen oldja a szorongást, így segítségével, sokkal könnyedebb és felszabadultabb estének nézhettek elébe. Csepegtesd illóolaját a kedvenc masszázs olajodhoz, és garantáltan pillanatok alatt a földre kerül majd a masszázstörölköző. Ezt az erős afrodiziákumot már az aztékok is ismerék, tehát jól ismert és sokszorosan kipróbált vágykeltőről van szó. Használd te is bátran. 

Szantálfa

A szédítő szantálfa, egy erőteljesen fűszeres és fás illat Indiából, mely a férfiak potenciáját is fokozza, így egyszerre két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen pár csepp egy erősen szantálos parfümből, és mindketten izgalomba jöttök. Ez a pézsmaillat nagyon hasonló a férfi feromonok illatához, melynek egyszerűen képtelenek a nők ellenállni. Továbbá az aromaterápiában gyakran használt illat eufóriát okoz, és lelkünkre és testünkre egyszerre fejti ki csábító hatását. 

Ámbra

Ezt a különleges illatot az ámbráscetek édes illatú igen értékes anyagcseretermékéből készítik, melyet Ázsiában afrodiziákumként használnak, a legnagyobb parfümkészítő országokban pedig egy igen ritka és keresett alapanyag, melynek segítségével tartóssá teszik, és egyszerre enyhítik a virágillatokat. Ez a vágykeltő illat olyan tartós, hogy még mosakodás után is hosszan a bőrünkön érezhetjük, azonban nem csak illat formájában erős szerelmi elixír. Elfogyasztva szintén afrodiziákumként működik, ebből a célból fogyasztják Ázsiában az ámbrával ízesített kávét. 

Ilang-ilang

Ez a virágos illat elsősorban érzelmeinkre gyakorolt pozitív hatásairól ismert, ugyanis nagyszerű ellenszer szorongás és depresszió ellen, melyek a szexuális problémák egyik leggyakoribb okozói. 

A virágok virágának illata rendkívül édes és nehéz illat, ezért ritkán használják önmagában, jellemzően bergamottal, vagy nerolival könnyítik az összhatást. Intenzitása miatt azonban túlzásba is lehet esni a használatával, ami émelygést és fejfájást okozhat. Tehát a tökéletes romantikus estéhez használd mértékkel.

Jázmin 

Mámorító illata miatt a jázmin az egyik legerősebb afrodiziákum a felsoroltak közül. Nehéz, érzéki illata a pézsma erősségével vetekszik, mely igazán férfias hatást eredményez. Az illatok királyának tartott jázmin szinte minden illatkompozícióban szerepel, legyen szó virágos illatokról, vagy férfi parfümökről, hiszen ez az illat vágykeltésben abszolút felülmúlhatatlan. 

A jázmin pozitív hatást gyakorol érzelmeinkre, elűzi rosszkedvünket, és tökéletes hangulatteremtő a szexhez, így keresve sem találhatnál jobb segítséget a csábításhoz, mint a szenvedély és az öröm illatát. Cseppents pár csepp jázmint a nyakadra a maximális önbizalomért és optimizmusért és fantasztikus estében lehet részetek. 

Véleményed