Suifans Kwang Tze Késleltető ecsetelő 3ml

Suifans Kwang Tze Késleltető ecsetelő 3ml
A Suifan's kwang tze solution egy egyedi összetételű keleti gyógynövény-kivonatokból álló termék, amely a magömlés több órás késleltetésére lett kifejlesztve. Azoknak a férfiaknak, akik szexmaratonokat akarnak elérni, de azoknak is, akiknek korai magömlésük van. A palack tartalma kb. 20-25 alkalmazásra elég. A Suifan's kwang tze solution folyamatos használatával idővel akár teljes mértékben is megszűnhet a korai magömlés. A termék eredeti Hong Kong-ban gyártott termék, amely mára 30 éves múlttal rendelkezik a nemzetközi piacon.


Használata:

Használat előtt rázza fel a palackot! A terméket az aktus előtt 1 órával az üvegben található ecsettel egy vékony rétegben felvisszük a makk alatti részre, miután az előbőrt hátra húztuk. A makkra nem szabad kenni! Kb. 1 óra után az ecsetelőt le kell mosni a péniszről, különben a partnerét is érzéstelenítheti. A Suifan's kwang tze solution ecsetelő használója néhány órás magömlés-késleltetést tud elérni a felvitt folyadék mennyiségétől függően. A Suifan, más néven a Chinese Brush Classic egy egyedi összetételű keleti gyógynövénykivonatokból álló termék, amely tartalma: ginseng, clove, cinnamon, aloe vera és még néhány titkos összetevő a régi, jól bevált receptúra alapján. A pontos összetételt évszázadokkal ezelőtt fedezték fel és mára óriási sikert ért el az egész világon. A termék folyamatos használatával 1 év után akár teljes mértékben is megszűnhet a korai magömlés. Figyelem! Csak sérülésmentes bőrfelületen használható!


Gyermekek elől gondosan elzárandó! Száraz, hűvös helyen tartandó! Szembe, szájba nem kerülhet! Csak külsőleg alkalmazható! Érdemes kipróbálni, mert a Suifan's kwang egy nagyon hatásos készítmény.

Származási hely: Kína

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Megtekintés: 179
  • Gyártó: szexvital.hu
  • Termék kód: AA-CBI-SF
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 6.990 Ft
  • Nettó ár: 5.504 Ft

Ajánlott kiegészítők