Melyik a legjobb potencianövelő

Írta Szexvital.hu 2018-09-10 0 Hozzászólás

Potencianövelők léteznek külön nők és férfiak számára egyaránt. Hogy ebből melyik a legjobb potencianövelő, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, mi csak egy kis iránymutatást tudunk adni ahhoz, hogy megtaláld a számodra ideálisat!

Elsősorban fontos tisztázni azokat a kérdéseket, hogy férfiak vagy nők számára keressük a potencianövelőt. Azt is tudnunk kell, hogy melyik a számunkra legveszélytelenebb és mennyit vagyunk hajlandóak várni az eredményre, illetve tenni érte. Hiszen egy homeopátiás szer lassabban fejti ki hatását, hasonlóan a kúraszerűen fogyasztandó potencianövelőkhöz. Míg az alkalmanként szedhető szerek, mint a kategória legerősebb terméke a Szuperhős kapszula, azonnali, 30-40 perc elteltével már érezhető hatással rendelkeznek. Amennyiben bizonytalanok vagyunk, mindenképpen ajánlott felkeresni egy szakorvost, aki a szervezetünknek leginkább megfelelő potencianövelőt fogja felírni a számunkra. 

Természetes vagy kúraszerűen alkalmazható potencianövelők

Egy mindkét nem számára optimális, jolly joker potencianövelő a ginseng, ami a férfi, illetve a női potenciára is kedvező hatást gyakorol. Ezt fogyaszthatjuk teában vagy akár étrendkiegészítőben is, ezen felül pedig kúraszerűen valamilyen természetes alapú vágyfokozóban egyaránt. Ugyanilyen természetes hatású növény a gingko biloba, ami a pénisz vérkeringését nagyban javítja, így biztosítva a hosszabb és keményebb erekciót. Ennek a fogyasztása is kúraszerűen javasolt. 

Még mindig a zöldségek és gyümölcsök vonalán mozogva, rendkívül sok jó hatással rendelkezik a zeller, a mandula és az avokádó, melyek fogyasztása mind javítja a vérellátást, és a zeller hormonképző tulajdonságainak hála kellő merevséget és emellett jó közérzetet biztosít. A fahéj érzéki illatát az izmokra gyakorolt lazító hatása teszi teljessé, ami elengedhetetlen a megfelelő ellazuláshoz.

Ha szó volt a növényekről, akkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül az olyan állatokat, amiknek bizonyítottan vagy anélkül vágyfokozó hatást tulajdonítanak. Az egyik ilyen az osztriga, melyről először Casanova tett említést, valamint a kaviárról is azt mondják, hogy nagyon jót tesz a libidónak. 

Ha pedig mindezek jótékony hatását ötvöznéd, hogy biztosra menj, keresd nálunk a Xerex for men kúraszerű potencia erősítő kapszulát, ami mindezeket tartalmazza, valamint még számos jótékony gyógynövényt egyaránt. Ezzel a siker garantált!

Alkalmi potencianövelő szerek

Amennyiben nem elégednénk meg a hosszabb távú, de tartósabb eredménnyel, akkor az alkalmi potencianövelő szerek azok, amiket keresünk. Az egyik ilyen nagyon közkedvelt és biztosan hatásos szer a korábban említett Szuperhős kapszula. Ennek az is az előnye, hogy ha 1-2 napig tartó eredményt szeretnénk, akkor is alkalmazható, mivel olyan hatóanyagokat tartalmaz, amik akár 48 órára is érezhető a hatása. Ezen felül gyors, 30-40 perc alatt érződik már a keményebb, nagyobb és tartósabb merevedés. 

Léteznek ezeken felül a péniszkrémek, mint a Pénisz XXL méretnövelő krém, amik lokálisan, a péniszen alkalmazva hatnak. Használta nem igényel nagy előkészületet, elegendő, ha az aktus előtt pár perccel 1-2 borsószemnyit elkenünk a hímvesszőn és a heréken. Arról nem is beszélve, hogy védi és ápolja a pénisz bőrét.

Amennyiben nem tudsz dűlőre jutni a kérdésben, vagy csak segítség kell, hogy legyőzd a bizonytalanságod, töltsd ki ezt a gyors kérdőívet (mindössze 6 kérdés), én pedig a válaszaid alapján javaslok egy hozzád illő készítményt. :)

Véleményed