Amor long love óvszer - 12db

Előrendelés Amor long love óvszer - 12db

A védelem mindig fontos! AMOR LONG LOVE óvszerünkkel pedig fokozhatod ezt!

Húzd fel a biztonság fátylát péniszedre, és aztán mehet is a menet! Már ha a menet tudna menni! De itt csak péniszed fog menni! De az nagyon! AMOR LONG LOVE óvszerünk 12 természetes színű, természetes kaucsuklatexból készült óvszer ondótartállyal. Felülete sima, síkosított, 52 mm széles, késleltető (aktus meghosszabbító), anyaggal, benzocain hatóanyaggal (7%).

Termékünket ne használd olaj- vagy zsírtartalmú síkosítóval, vagy hüvelykúppal együtt. Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tartandó. Viszont fontos kiemelnünk, hogy semelyik fogamzásgátló szer nem garantál 100%-os védelmet a terhesség és a fertőzések ellen, valamint az óvszer csak vaginális érintkezéskor funkcionálhat jobb védelemmel! Teremtsd meg a kellő biztonságot AMOR LONG LOVE óvszerünkkel!

Az óvszer gyakorlatilag olyan, mint a bika: ahhoz, hogy nagyokat lökjön, jól fel kell húzni! Tedd Te is ezt! Húzd fel és indulhatnak is nagy lökések! A siker pedig garantált! Takargasd be péniszed ezzel a finom anyaggal, hogy elkerüld a nem kívánt terhességet és a fertőzéseket! Képzeld azt, hogy Te vagy most Ámor, és a nyilad mindenkit eltalál. A szerelembeesés szintúgy nyílvessződ képessége. Csak a Te nyilad épp egy kicsit vastagabb, mint egy szimpla nyílvessző. Micsoda mázli, hogy a Tied inkább hímvessző! Csak Neked nem fáj a szúrásod, és oda szúrsz, ahová partnereid akarják! 

AMOR LONG LOVE óvszerünkkel most a szerelem addig Tart, ameddig csak akarod! És legalább olyan hosszú ideig, mint a péniszed! Az pedig nagggyon hosszú.


Anyag: latex

Átmérő: 52mm

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Megtekintés: 3372
  • Termék kód: AMOR050011
  • Elérhetőség: Előrendelés
  • 2.390 Ft
  • Nettó ár: 1.882 Ft

Ajánlott kiegészítők