DMAE kapszula 400mg - 60db

DMAE kapszula 400mg - 60db

Mi a DMAE?

A DMAE a szervezetünk által kis mennyiségben előállított vegyület, mely az agyban képződik.

Ez a vegyület támogatja a neurotranszmitterek, vagyis az ingerületátvivő anyagok  keletkezését.

A DMAE-t táplálékkiegészítőként a szellemi tevékenység fokozására használják, mivel kimutatták, hogy segíti az összpontosítást, koncentrációt és növeli mentális éberséget.

Annak ellenére, hogy a DMAE természetes körülmények között is termelődik a szervezetben, pótlására is szükség van, amennyiben ki akarod használni az előnyeit.


Mit várhatsz a DMAE-től?

  • jobb emlékezőképesség (különösen a rövidtávú memóriát tekintve)
  • szellemi éberség
  • koncentrációs készség javulása
  • szellemi tisztaság
  • pihentetőbb alvás 


Miután a DMAE  bejut a szervezetbe, növeli az agy működésének hatékonyságát. Emellett a DMAE védi a sejteket a káros anyagok lerakódásától, ami a sejtek rossz regenerációját, öregedését, illetve öregségi foltok kialakulását okozhatja.

Alapvetően a fogyasztást követően a DMAE a májba szállítódik, ahol gyorsan kolinná metabolizálódik. Innen egy kis mennyiség átalakul az agyi üzenetküldő acetilkolinná. A DMAE növelheti e két neurotranszmitter szintjét az agyban, ami egyaránt segíti a memória és a tanulási készség fejlesztését is. Ami igazán fontos a DMAE-val kapcsolatban, az az, hogy gyorsabban jut át a vér-agy gáton, mint a kolin, s ily módon az agyban egyenesen oda kerül, ahol a sejtek védelmét vagy újjáépítését fokozni kell.

Tulajdonképpen arról van szó, hogy a DMAE segíthet abban, hogy az agyad jobban működjön.

A DMAE egy folyadék, ezért kiegészítőként leginkább bitartarát formában található meg. Egy átlagos DMAE bitartarát kapszula csak 37% DMAE-t tartalmaz, a többi 67% borkősav. Tehát, egy 400 mg-os DMAE bitartarát kapszulából 148 mg tényleges DMAE-t nyerünk.


Összetevők: 100% DMAE bitartarát. Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.

Kiszerelés:  60 db.

Ajánlott napi adag: 1-2 kapszula. 

Mennyiség a napi adagban (1-2 kapszulában): 400-800 mg DMAE bitartarát. (148-296 mg tiszta DMAE)

Felhasználási javaslat: szétrágás nélkül folyadékkal lenyelve, éhgyomorra ajánlott.

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva


Figyelmeztetések: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Megtekintés: 1323
  • Termék kód: VDMAE400
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 3.790 Ft
  • Nettó ár: 3.023 Ft

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.